Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zika View Post
    а онај што даје себи право да ућуткује, нека се смири мало!
    Imam pravo da ucutkujem, zato sto ovde ide normalna diskusija, i onda se pojavi neko da se pravi pametan, i prvi post u temi mu bude u onakvom tonu. E, onda ja vracam petostruko. Oni koji hoce da normalno diskutuju su dobrodosli i imaju luksuz da mogu opustenije da pisu, oni koji izbacuju svoje frustracije nece biti dobrodosli. A sad povratak na teniski deo.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Onaj koji ucutkuje ne da da se po ovom delu foruma sire neistine.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Cestitke Crnogorci. Idemo sad druga faza. Pobeda protiv Ukrajine za cetvrtfinale, svaka dalje ostavlja mogucnost lakseg protivnika. Milina.

Comment

• Izgubismo ovo, jbg, ali nema veze, nebitan mec skroz...

A Belgija Sone, zar nije realnije njih pobediti, pa posle lagano sa Ukrajinom i Francuskom ???
          Last edited by Freshman; 09-09-13, 21:44.
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Dobro,bilo bi lepo da smo dobili ,ali vazno je da idemo dalje i da u nastavku momci pruze dobru igru,napred Srbijaaa
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
              Izgubismo ovo, jbg, ali nema veze, nebitan mec skroz...

A Belgija Sone, zar nije realnije njih pobediti, pa posle lagano sa Ukrajinom i Francuskom ???
              Pa dobro i to je tacno.

Comment

• Poklon kvota bila 3 danas. Bas poklon. Em je ovo 4. trijumf CG iz 4 meca protiv nas, em je cak moglo biti da smo morali da izgubimo.

Comment

• CEstito plasman dalje braco Srbe, od sada pa u nastavku turnira navijam za vas. I krivo mi je za Bosne, momke su zasluzile da prodju dalje, ali nisu imali srece. Svaka cast na borbenost...
                  OVAKO

Comment

• Crnogorci u seriji 3 pobede za redom protiv nas. Elem to nije bitno, bitno je da mi dalje idemo i da nosimo 4 boda. Ajmooo momci, da se odigra hrabro u sledeem krugu, i hocu da vidim borbenost i pozrtvovanje u narednim mecevima.
                    Last edited by Nightbird; 09-09-13, 21:50.
                    Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                      Pa dobro i to je tacno.
                      Osim ako ne mislis da cemo lakse sa izabranicima Fratella nego sa Belgijom.
                      Ovo sto sam od Belgije video, treba cudo da se desi pa da ih ne dobijemo.
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Belgija ako nam da preko 50 poena, ja cu se samobanovati.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• @Fresh

Ma necemo, nego sam se nesto utripovao da igramo prvo sa njima. Zato sam ih pomenuo.

Comment

• Igra basket, pije Laško, jebe žene, Katić Raško!

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                              Imam pravo da ucutkujem, zato sto ovde ide normalna diskusija, i onda se pojavi neko da se pravi pametan, i prvi post u temi mu bude u onakvom tonu. E, onda ja vracam petostruko. Oni koji hoce da normalno diskutuju su dobrodosli i imaju luksuz da mogu opustenije da pisu, oni koji izbacuju svoje frustracije nece biti dobrodosli. A sad povratak na teniski deo.
                              Укратко ти се газда ове теме? Много си арогантан да би нови овде приступили!
                              Ипак смири хормоне и иживљавај се код куће...
                              sigpic

Comment

• Mada Raska, i pored zapazene minutaze, bi bas malo prisutan kad se lomilo. Uglavnom je poentirao kad mu izrade situaciju.

Dobar je Rasko. Ali kad nije frka.

Comment

Working...
                                X