Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Njuz.net
    Crnogorski plejmejker Tajris Rajs izjavio da sve koševe večeras posvećuje drugarima iz rodnog Kolašina.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Solidno igramo, a bogami i dosta rastereceno, kao sto je i ocekivano. Al Raskoo BOG kako dominira, obozavam, ga kako covek igra, old school, covek lagano baca horog i sutira iz okreta. A i Kalinic super igra, zaista momak odusevljava. Pametan potez sto je Duda ostavio Krleta na klupi, a vidim i Markovica. Ma ovo prvenstvo je jedna sprdacina nevidjena, nista i niko me vise ne moze iznenaditi. Bilo bi dobro da francuzi izgube upravo zbog tog prenosenja bodova, ali verujem da ce i oni i slovenci preokrenuti u drugom poluvremenu.
      Last edited by Nightbird; 09-09-13, 20:56.
      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Vlade Đurović pitao menadžment RTS-a da li tokom dana pauze može da nastavi da spava u njihovom studiju.
          Mnogo nisu normalni.

Comment

• Ja samo ne kontam jednu stvar, da li je prva ekipa iz grupe gde se gledaju svi mecevi ili samo mecevi sa ekipama koje idu dalje?

Tu ipak postoji mala razlika, a i mozda cemo vec u sredu da igramo sa Francuzima ako izgube veceras od Belgije.Samo ako se gleda ovo drugo sto sam naveo, onda oni mogu zbog kos razlike da budu i drugi i prvi.

Comment

• Potpuno je nebitno, ali naravno da se gledaku svi mecevi za konacan plasman u grupi.

Comment

• Bitno je samo koliko bodova prenosis iz grupe, a prenosis onoliko koliko imas pobeda protiv druge dve ekipe koje su prosle iz tvoje grupe x2.
                Cuj prvi maj

Comment

• Onda je bas retardirano.Drugi si u grupi, a nosis 4 boda.

Ne zele izgleda Francuzi da igraju sa nama prekosutra.

Comment

• 19-4 za Francuze

Comment

• Evo Francuska preokrenula.
                      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Onda je bas retardirano.Drugi si u grupi, a nosis 4 boda.

Ne zele izgleda Francuzi da igraju sa nama prekosutra.
                        Eno Grcka prenosi nulu, a imali 3-0 prva tri kola.
                        Cuj prvi maj

Comment

• Belgijanci mnogo losa ekipa...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Kako je ovaj Gagic neartikulisano stvorenje. Kako se on uopste bavi kosarkom?

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                              Eno Grcka prenosi nulu, a imali 3-0 prva tri kola.
                              Begaj bre, trolu.Nije to isto.Izgubili su od boljih u grupi.Pitao sam da znam ko sa kim igra sada odmah u drugoj fazi.Ja sam mislio da se gleda samo mecevi timova koji idu dalje, ali me par ljudi zbunilo u prethodnih par minuta.

Znaci sa Belgijancima u sredu, Ukrajina u petak i Francuzi u nedelju.

Comment

• Gagic baja jeste nezgrapan ali covek nije ni jednu loptu normalnu dobio, samo mu uvaljuju.

Comment

Working...
                                X