Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by soe View Post
    Za nas bi najbolje bilo da se Bosna na Zvezdinom principu fuzionise sa Sparsima i da imamo jedan super klub koji pruza sansu mladima a i imao bi podrsku.
    Ma KK Bosni pomoći nema, e šta sve ljudska glupost može da napravi pa to je najblaže rečeno tužno i žalosno. Od onakvog kluba šta ostade majku im jebem, pa sve su uništili što su mogli od dvorane preko omladinskih pogona pa sve do atmosfere kaoja je tada vladala u i oko kluba. Fašiste im nisu ravne!!!

@noto

E tu se slažem sa tobom, dok je god ovakvo stanje i ovakva organizacija u državi crno nam se piše i to ne samo u košarci nego u svim drugim društvenim sferama.
    Last edited by edohz; 09-09-13, 19:45.

Comment

• Ko ima RTRS upravo prica Srdjan sa SK

Comment

• Sloboda je koliko znam prosle godine bila druga u drugoj ligi u svom delu a Spars odustao od takmicenja tako da ne znam kakva je situacija, mozda budu igrali prvu ligu iako to vise nije kao sto je nekad bilo. Ne izbacuju se igraci, znam da je Muminovic u Slobodi radio dobar posao par godina. Sto se klupske kosarke tice u BiH tice tu razvoja nema jer Siroki ima dobru skolu ali oni proizvode igrace za Hrvatsku(tipa Ramljak,D.Planinic zadnji igraci pa i Pilepic) dok Igokea uglavnom dovodi igrace tako da razvoja nema. A mislim da u buduce vreme neki treci klub u borbu za ABA se ukljuciti nece.
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by soe View Post
          Za nas bi najbolje bilo da se Bosna na Zvezdinom principu fuzionise sa Sparsima i da imamo jedan super klub koji pruza sansu mladima a i imao bi podrsku.
          Ma djaba sve to...sve i da postanu prvaci svijeta i da imaju posjecenost koju su imali u vrijeme Lance-a i druzine...za 2-3 godine bi raji isfuralo...pa bi propali u narednih 5 g...
          Dobro noto rece...nema love, nema zainteresovanosti...nema ni sporta...samo rijetki mogu uspjeti vlastitim trudom i ulaganjima...sistema nema...sem u Sparsima...a pitanje je dokle ce i oni raditi ovako kako rade

Comment

• Kaze Djurovic: "Onaj mali Vucevic cini mi se imao u NBA-u nekih 11 poena i 6-7 skokova, tu nesto ne stima"
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Da li postoji neki "strucnjak" osim Vlade Djurovica

Smorise vise sa njim ..
              Last edited by Lord Aleksoni; 09-09-13, 19:49.

Comment

• Originally posted by T-Snell View Post
                Kaze Djurovic: "Onaj mali Vucevic cini mi se imao u NBA-u nekih 11 poena i 6-7 skokova, tu nesto ne stima"
                Neki strucnjak (strucni konsultant) na HRT danas rekao ,,U reprezentaciji Ceske najvise nas muci igrac sa brojem 8``. Igrac sa brojem 8 je Satoranski. Stvarno tim likovima koje je vreme pregazilo treba zabraniti da izlaze na TVu.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Joj scena na presici poslije utakmice, sad mi još teže e u pm

Ja ne znam kako će Avdić realizovati ovaj prijenos, samo ne znam koji su kurac vodili Kemu kad frajer ništa ne radi. Možda im služi kao maskota ili šta već.....

Comment

• Edin komentarise tekmu, do jaja. Valjda nece biti previse smoren, bar se nadam.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                      Neki strucnjak (strucni konsultant) na HRT danas rekao ,,U reprezentaciji Ceske najvise nas muci igrac sa brojem 8``. Igrac sa brojem 8 je Satoranski. Stvarno tim likovima koje je vreme pregazilo treba zabraniti da izlaze na TVu.
                      Skansi, propisno se nalupao u ovih par dana.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                        Dobro drug, ali i ovaj s RTS-a, Kovinjalo, koji li je, prenosi CG i isto mu je koji god Sehovic da nesto napravi, on pripisuje to jednom samo, a kad se najgori suter na prvenstvu, nezamenjivi Aleksa popovic digne za 3, on komentarise 'i digao se na svoje najbolje oruzje'

Comment

• Jest Vlada lud, ali ja sam ga zavoleo 2009. i 2010. jer nam je srecu donosio jebes ga.
                          Uvek je pozitivan i motivator je veliki.
                          sigpic

Comment

• Rasko Katic - Blagota Sekulic, kakav duel.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sa pola snage
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Rasko dominira. Dobroje, dobice sada malo vecu minutazu da pokaze sta zna, vec na startu pogadja dobre suteve iz skoka u nazad ..

Comment

Working...