Ne verujem da ce se bas oporaviti za sutrasnji mec, ipak su to klinci vecinom, udarac je to veliki za njih. Sutra, nzm sta da mislim, voleo bi da pobedimo, al msm da je najrealnije da budemo 7. Ko god nam dodje sutra bice pretesko, francuze dobiti 2x na prvenstvo je zaista apsurdno, opet slovenci i njihova napaljenost, publika. A tu jebenu Ukrajnu mozemo valjda dobiti za SP, ako ne onda smo slepcine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ako su Vlada Đurović i Šarenac (u različitim prilikama) pričali o odigravanju poslednjeg kola u grupama u isto vreme, što ne bi i mi...
Samo da ne potonu sada na psihološkom planu i da odemo nekako na SP.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sta reci kakav komentar dati
Krstic se nije ni video pored Gasola ,mada to ne verujem da je ocekivao neko ko prati kosarku,jer Marc je jedan od najboljih centara u NBA pored Hibberta po mom misljenju + najbolji defanzivni centar za mene ,i sad se npr videlo da Dudina taktika "ala Vujosevic" - igram preko centra totalno losa , jer smo tokom celog sampionata zavisili sta uradi Krle .
Zbog njegove sujete koja je vidljiva vec 3-4 godine,mi smo npr na ovom prvenstvu bili bez ijedne 4-e - Erceg,Macvan i Velickovic.
Prva dvojica po meni bas i nemaju neku zelju da igraju za reprezentaciju dok je Duda selektor,neko moje misljenje,a treci pak vise brine o svojoj karijeri i to s'pravom ,ipak bitnije je da se spremi sto bolje ,jer je izasao iz teske povrede pre 7-8 meseci.
Igor Kokoskov kada bi dosao bio bi to pun pogodak.Last edited by blanco; 18-09-13, 18:39.
Comment
-
@NIGHTBIRD
Ja mislim da bi se lakse izaslo na kraj sa Slovencima, zato sto bi se utakmica igrala u ranom terminu i dvorana bi bila poluprazna.Sto zbog toga sto neki rade, a drugi zato sto su razocarani sto nisu prosli u polufinale.Francuze ce isto boleti ona stvar ako veceras ispadnu, mada mozda ce zeleti da nam se osvete za poraz.Zeleo bih sutra ko god da nam dodje da ih dobijemo i da se ne brinemo za plasman na SP.Ko god da nas ceka u borbi za sedmo mesto, to ce tek da bude zeznuto po nas i ne verujem da cemo proci dobro ma ko god nam bio protivnik.Jel zna neko kakav je status kod Markovica tj da li je za njega prvenstvo gotovo?
Comment
-
meni u svemu najvise smeta prica o devet debitanata...ista prica je bila 2009. sa mladim timom pa sad ima tri igraca iz te ekipe...bas me interesuje kakav ce biti sastav na iducem takmicenju i da li ce sve svi odazvati, tj. koliko je realna ta prica o dudinoj sujeti...
Comment
-
Markovic nije mogao da ustane iz kreveta Maricu, nema od njega nista. Ocekivao sam da cemo ih namuciti, ajde sto su mladi podbacili, ali da Krle i Bjelica ovako lose odigraju nisam ocekivao. Nadam se da cemo uspeti da se plasiramo na SP.
@Swish
Drugacije je bilo 2009. godine, dosta drugacije. Pre svega sto su mladi igraci sa tog prvenstva klasa za ove koji igraju sada. Mnogo jaci tim, a ovaj nema ni trojku, a ni cetvorku, pa nam Bjelica mora igrati krilnog centra.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ivkovic posle ovog debakla, moze slobodno ovog trenutka da podnese ostavku. Nije problem izgubiti od Spanije, realno su puno jaci od nas, ali je mnogo vazno na koji nacin se gubi. Dozvolili smo da nas ponize, ali bukvalno. Covek misli da sa Spanijom i sa Belgijom moze isto da se igra.
Jedva cekam konferenciju, da vidim kakav ce sada alibi da nadje. Gledao sam sinoc Jakovljevica i Grbu na Kopernikusu, iako mislim da malo preteruju, ispade da su za mnoge stvari bili u pravu.
Imamo mi dobre strucnjake, nije Ivkovic izmislio kosarku. Ako vec oni prekaljeni ne zele da se vrate, tu je Kokoskov, tu je Sasa Obradovic, Vlada Vukojicic, Aleksandar Kesar, Muta Nikolic, zasto ne i Sale Djordjevic itd. Ovo je vec treci neuspeh zaredom i nesto debelo mora da se promeni. Dovoljno je samo malo vratiti se unazad pa se setiti kako smo prosli kroz kvalifikacije i kako smo sramno odigrali kvalifikacione utakmice za olimpijadu.
Comment
-
Originally posted by swish41 View Postmeni u svemu najvise smeta prica o devet debitanata...ista prica je bila 2009. sa mladim timom pa sad ima tri igraca iz te ekipe...bas me interesuje kakav ce biti sastav na iducem takmicenju i da li ce sve svi odazvati, tj. koliko je realna ta prica o dudinoj sujeti...
Posle 2010 godine i svetskog prvenstva ,videlo sa da nije vise mislima u reprezentaciji ,nego u Olimpijakosu,ekipu koju je preuzeo.To se najbolje videlo na evropskom u Litvaniji ...
tu je najvise kriv Djilas jer ga je molio da se predomisli i vodi reprezentaciju na to evropsko ...
Naravno vise nije u OlimpijakosuLast edited by blanco; 18-09-13, 18:51.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View Post@NIGHTBIRD
Ja mislim da bi se lakse izaslo na kraj sa Slovencima, zato sto bi se utakmica igrala u ranom terminu i dvorana bi bila poluprazna.Sto zbog toga sto neki rade, a drugi zato sto su razocarani sto nisu prosli u polufinale.Francuze ce isto boleti ona stvar ako veceras ispadnu, mada mozda ce zeleti da nam se osvete za poraz.Zeleo bih sutra ko god da nam dodje da ih dobijemo i da se ne brinemo za plasman na SP.Ko god da nas ceka u borbi za sedmo mesto, to ce tek da bude zeznuto po nas i ne verujem da cemo proci dobro ma ko god nam bio protivnik.Jel zna neko kakav je status kod Markovica tj da li je za njega prvenstvo gotovo?Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by NIGHTBIRD View PostPa pazi i meni bi bilo to ok, kad bolje razmislim da igramo sa slovencima, al nije mi nikako jasno zasto bas termin u pola 3h, msm nama bolje al totalno retardirano. Ja ipak cvrsto verujem da Slovenija ide u 1/2, ne zelim da podcenim Parkera i drugove, al jednostavno neki ocecaj, jbm li ga, nalozice se. Za Markovica jos nema nikakvih informacija.
Zato brate sto se cetvrtfinala igraju u kasnijim terminima, valjda je logicno.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Snell View PostZato brate sto se cetvrtfinala igraju u kasnijim terminima, valjda je logicno.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by NIGHTBIRD View PostPa jeste logicno slazem se, a igrace ko jebe, ne moraju ni da se odmaraju. Pa sto moraju da se igraju mecevi u jednoj hali, boze svasta? Moglo je sve to mnogo bolje da se organizuje.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment