Ocigledno je da su sramno odigrali. Ali za njihove ambicije, a one sigurno idu dalje od polufinala i jesu izabrali tezi put. Srbija, Francuska i Slovenija su svakako teze od Litvanije Hrvatske i Ukrajne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by chofy88 View PostOcigledno je da su sramno odigrali. Ali za njihove ambicije, a one sigurno idu dalje od polufinala i jesu izabrali tezi put. Srbija, Francuska i Slovenija su svakako teze od Litvanije Hrvatske i Ukrajne.
Koji normalan tim bi izabrao "tezi" put ako ne misle da je to njima "laksi".Da je stvarno tezi tesko da bi oni izgubili,ubili bi zabare 30 razlike sa pola gasasigpic
Comment
-
Nisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to jaNemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to jaNemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to jaNemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?
to sto mi mislimo da je to tezi put,oni ocigledno ne misle i zato su ovu utakmicu "prodali".
Mislim da su oni strucniji u procjeni koji je tezi put,naravno demantovace sami sebe ako ih mi ili neko nakanta
Aj molim te reci mi tvoje misljenje sto oni nisu razbili ove zabare?Last edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:04.sigpic
Comment
-
- Gospodine Gasol, zašto ste pustali italijanske bekove da bez problema polažu loptu u koš? I kako komentarišete to da je vaš saigrač pri šutu za tri poena loptu bacio unazad? Spekuliše se o nameštanju, namernom porazu da biste igrali protiv Srbije umesto jakih Litvanaca.
- Ni govora, nismo dobro otvorili meč, nismo ga ni čestito zatvorili... Biće teško protiv Srbije, ali mislim da smo favoriti.
- (novinar vadi sliku Štimca i pokazuje Gasolu)
- DE PUTA MADRE, ZAJEBALI SMO SE.
Comment
-
Ja ne mislim da su namjerno izgubili, vec da nisu nista uradili da bi dobili tekmu... Ne iskljucujem namjeru, ali mislim da je bilo vise nezainteresovanosti i kurcenja nego namjere. Potpuno ih boli uvo protiv koga ce igrati dalje.
A ovi moji pokazuju da bez Dragica nisu sposobni ama bas nista. Kapiram da nemaju motivacije i da i njih boli uvo za ovom utakmicom, ali brate, ovo je bruka.A Nahbaru koji je djavo na ovom prvenstvu ne znam.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostJa ne mislim da su namjerno izgubili, vec da nisu nista uradili da bi dobili tekmu... Ne iskljucujem namjeru, ali mislim da je bilo vise nezainteresovanosti i kurcenja nego namjere. Potpuno ih boli uvo protiv koga ce igrati dalje.
A ovi moji pokazuju da bez Dragica nisu sposobni ama bas nista. Kapiram da nemaju motivacije i da i njih boli uvo za ovom utakmicom, ali brate, ovo je bruka.A Nahbaru koji je djavo na ovom prvenstvu ne znam.
Last edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dexteroza View PostPa po njima to je laksi put,kapiras,ko bi normalan isao tezim putem majka mu starato sto mi mislimo da je to tezi put,oni ocigledno ne misle i zato su ovu utakmicu "prodali".
Mislim da su oni strucniji u procjeni koji je tezi put,naravno demantovace sami sebe ako ih mi ili neko nakanta
Aj molim te reci mi tvoje misljenje sto oni nisu razbili ove zabare?Možeš li mi objasniti zašto Slovenci igraju ovako, imaju neku korist od poraza ili su jednostavno opušteni i zaboli ih?
Comment
-
A slazem se ja djelimicno, ali evo i Slovenci su morali izaci na teren i oznojiti se pa gube 15 razlike, ubise ih Finci. Jos igraju pred punim Stozicama koje gore, ne znam samo kako ih nije sramota navijaca.
A onaj produzetak ni meni nije bio bas najjasniji,ali jasno mi je da nisu htjeli i drugi.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDa su htjeli izgubiti uradili bi to da budu 100% sigurni, kao u Londonu. Moje mišljenje sam ti već napisao nekoliko puta. Igrali su opušteno, nisu išli svjesno da izgube. Žabari su se napeli zadnjih nekoliko minuta kao da im život zavisi od te utakmice, malo ih je i sralo, i kako to da je njima lakša Litvanija već miMožeš li mi objasniti zašto Slovenci igraju ovako, imaju neku korist od poraza ili su jednostavno opušteni i zaboli ih?
Last edited by Vule_89; 16-09-13, 21:27.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDa su htjeli izgubiti uradili bi to da budu 100% sigurni, kao u Londonu. Moje mišljenje sam ti već napisao nekoliko puta. Igrali su opušteno, nisu išli svjesno da izgube. Žabari su se napeli zadnjih nekoliko minuta kao da im život zavisi od te utakmice, malo ih je i sralo, i kako to da je njima lakša Litvanija već miMožeš li mi objasniti zašto Slovenci igraju ovako, imaju neku korist od poraza ili su jednostavno opušteni i zaboli ih?
Gore ti covjek kaze da Slovencima tekma nista ne znaci jer ne mjenja poredak na tabeli nikako,dobili ili izgubili bili bi 2 posto ne mogu biti 1 jer su izgubili od Hrvatske,njima ta tekma nema znacaju i sta ima da se umaraju,Spancima je tekma mogla da "donese" ili nas ili Litvaniju,ljudi su kalkulisali,vec sam objasnioLast edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:28.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dexteroza View PostDa je njima pucala ona stvar za tekmom oni bi Gasola i ekipu lijepo na klupu i u trenerke pa neka posmatraju,od pocetka bi se znalo da kalkulisu i niko ne bi ni gledao tekmu,a braca ovamo prosipaju pricu da igraju,bore se ko lavovi pa ta ista kalkulisanja "umotavaju" da budu manje ofirni,pustaju 2 min da ih zabari uniste,nije njih nista usralo covjece,ovi nisu igrali odbranu,pazi Gasola sta radi,pazi zadnji napad kako ne znam koji tacno igrac na skoku povlaci ruku nazad,moga je zasmetati zabaru kako je htio,frajer se provlaci pored dvojice kao da ih nema,ulaze u produzetke,umaraju se,onaj lik jbt baca dvije cigle od slobodnjaka i ona nazovi trojka,cemu to molim te ako su mogli ove mirno ugaziti i zavrsiti tekmu ako ih vec boli uvo sa kim ce da igraju,ruzno kalkulisanje da nema daljeali se ovo nikako ne uklapa u priču jer nisu ništa dobili porazom. Npr. tvrdim da su Francuzi sinoć odigrali sa velikom dozom kurcobolje, upravo da bi pobjegli od Španije
Comment
Comment