Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ocigledno je da su sramno odigrali. Ali za njihove ambicije, a one sigurno idu dalje od polufinala i jesu izabrali tezi put. Srbija, Francuska i Slovenija su svakako teze od Litvanije Hrvatske i Ukrajne.
    sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
      Ocigledno je da su sramno odigrali. Ali za njihove ambicije, a one sigurno idu dalje od polufinala i jesu izabrali tezi put. Srbija, Francuska i Slovenija su svakako teze od Litvanije Hrvatske i Ukrajne.
      Ovde jedino Slovenija moze da im pomrsi racune,mi i Francuzi,veoma tanko...hoces da kazes da smo mi svi pametniji od njihovog strucnog staba kada su svjesno izgubili ,smije im se pola Evrope sta su uradili na tekmi,cirkus pravili,i izabrali tezi put?
      Koji normalan tim bi izabrao "tezi" put ako ne misle da je to njima "laksi".Da je stvarno tezi tesko da bi oni izgubili,ubili bi zabare 30 razlike sa pola gasa
      sigpic

Comment

• Nisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to ja Nemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          Nisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to ja Nemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?
          Ti mislis da im je Litvanija laksi protivnik nego Srbija?

Comment

Nisu humanitarci, jednostavno ih zaboli, "izabrali" su teži put (Srbija-Francuska-Slovenija > Litvanija-Hrvatska-Ukrajina), šta ti nije jasno? Rekao sam da su igrali opušteno, a ne koliko su mogli, nemaš potrebe da izvrćeš riječi i stavljaš u usta ono što nisam napisao. Ako ih neko ne podnosi, onda sam to ja Nemoj mi reći da Španija nije mogla dobiti ovu utakmicu?
            Pa po njima to je laksi put,kapiras,ko bi normalan isao tezim putem majka mu stara to sto mi mislimo da je to tezi put,oni ocigledno ne misle i zato su ovu utakmicu "prodali".
            Mislim da su oni strucniji u procjeni koji je tezi put,naravno demantovace sami sebe ako ih mi ili neko nakanta

Aj molim te reci mi tvoje misljenje sto oni nisu razbili ove zabare?
            Last edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:04.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
              Ti mislis da im je Litvanija laksi protivnik nego Srbija?
              Mislim ono što sam napisao, Španija ima šampionske ambicije, i ako su kalkulisali nisu ništa dobili.

Comment

• - Gospodine Gasol, zašto ste pustali italijanske bekove da bez problema polažu loptu u koš? I kako komentarišete to da je vaš saigrač pri šutu za tri poena loptu bacio unazad? Spekuliše se o nameštanju, namernom porazu da biste igrali protiv Srbije umesto jakih Litvanaca.
                - Ni govora, nismo dobro otvorili meč, nismo ga ni čestito zatvorili... Biće teško protiv Srbije, ali mislim da smo favoriti.
                - (novinar vadi sliku Štimca i pokazuje Gasolu)
                - DE PUTA MADRE, ZAJEBALI SMO SE.

Comment

• Ja ne mislim da su namjerno izgubili, vec da nisu nista uradili da bi dobili tekmu... Ne iskljucujem namjeru, ali mislim da je bilo vise nezainteresovanosti i kurcenja nego namjere. Potpuno ih boli uvo protiv koga ce igrati dalje.
                  A ovi moji pokazuju da bez Dragica nisu sposobni ama bas nista. Kapiram da nemaju motivacije i da i njih boli uvo za ovom utakmicom, ali brate, ovo je bruka. A Nahbaru koji je djavo na ovom prvenstvu ne znam.

Comment

• Originally posted by majabl View Post
                    Ja ne mislim da su namjerno izgubili, vec da nisu nista uradili da bi dobili tekmu... Ne iskljucujem namjeru, ali mislim da je bilo vise nezainteresovanosti i kurcenja nego namjere. Potpuno ih boli uvo protiv koga ce igrati dalje.
                    A ovi moji pokazuju da bez Dragica nisu sposobni ama bas nista. Kapiram da nemaju motivacije i da i njih boli uvo za ovom utakmicom, ali brate, ovo je bruka. A Nahbaru koji je djavo na ovom prvenstvu ne znam.
                    Majo da nisu kalkulisali priveli bi tekmu kraju kada su vodili 10+ razlike a ne glumili tarabe pored ovih zabara,kao nisu mogli zadnji napada zatvoriti igraca a ne ofirno ga pustati na ulaz,produzetak necu ni da komentarisem...da je njima bilo svejedno s kim ce da igraju otresli bi ove nesretnike ako vec moraju da izadju na teren i oznoje se,da im je bilo svejedno igrali bi od pocetka kao preko one stvari a ne odlijepiti se na 10+ i onda sve to u 2 min ofirno prokockati,plus se umarati u produzetku i onako se obrukati u istom
                    Last edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:16.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Dexteroza View Post
                      Pa po njima to je laksi put,kapiras,ko bi normalan isao tezim putem majka mu stara to sto mi mislimo da je to tezi put,oni ocigledno ne misle i zato su ovu utakmicu "prodali".
                      Mislim da su oni strucniji u procjeni koji je tezi put,naravno demantovace sami sebe ako ih mi ili neko nakanta

Aj molim te reci mi tvoje misljenje sto oni nisu razbili ove zabare?
                      Da su htjeli izgubiti uradili bi to da budu 100% sigurni, kao u Londonu. Moje mišljenje sam ti već napisao nekoliko puta. Igrali su opušteno, nisu išli svjesno da izgube. Žabari su se napeli zadnjih nekoliko minuta kao da im život zavisi od te utakmice, malo ih je i sralo, i kako to da je njima lakša Litvanija već mi Možeš li mi objasniti zašto Slovenci igraju ovako, imaju neku korist od poraza ili su jednostavno opušteni i zaboli ih?

Comment

• A slazem se ja djelimicno, ali evo i Slovenci su morali izaci na teren i oznojiti se pa gube 15 razlike, ubise ih Finci. Jos igraju pred punim Stozicama koje gore, ne znam samo kako ih nije sramota navijaca.
                        A onaj produzetak ni meni nije bio bas najjasniji, ali jasno mi je da nisu htjeli i drugi.

Comment

Da su htjeli izgubiti uradili bi to da budu 100% sigurni, kao u Londonu. Moje mišljenje sam ti već napisao nekoliko puta. Igrali su opušteno, nisu išli svjesno da izgube. Žabari su se napeli zadnjih nekoliko minuta kao da im život zavisi od te utakmice, malo ih je i sralo, i kako to da je njima lakša Litvanija već mi Možeš li mi objasniti zašto Slovenci igraju ovako, imaju neku korist od poraza ili su jednostavno opušteni i zaboli ih?
                          Ja cu ti reci,oni ne mogu biti prvi i da pobede zato sto su ih Hrvati pobedli,a Spanci da su bili 3 isli bi na tezeg protivnika,jel razumes?
                          Last edited by Vule_89; 16-09-13, 21:27.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            Ja cu ti reci,oni ne mogu biti prvi i da pobede zato sto su ih Hrvati pobedli,a Spanci da su bili 3 isli bi na lakseg protivnika,jel razumes?
                            Ispravi se, ne poklapa ti se ova rečenica sa prethodnim.

Comment

Da je njima pucala ona stvar za tekmom oni bi Gasola i ekipu lijepo na klupu i u trenerke pa neka posmatraju,od pocetka bi se znalo da kalkulisu i niko ne bi ni gledao tekmu,a braca ovamo prosipaju pricu da igraju,bore se ko lavovi pa ta ista kalkulisanja "umotavaju" da budu manje ofirni,pustaju 2 min da ih zabari uniste,nije njih nista usralo covjece,ovi nisu igrali odbranu,pazi Gasola sta radi,pazi zadnji napad kako ne znam koji tacno igrac na skoku povlaci ruku nazad,moga je zasmetati zabaru kako je htio,frajer se provlaci pored dvojice kao da ih nema,ulaze u produzetke,umaraju se,onaj lik jbt baca dvije cigle od slobodnjaka i ona nazovi trojka,cemu to molim te ako su mogli ove mirno ugaziti i zavrsiti tekmu ako ih vec boli uvo sa kim ce da igraju,ruzno kalkulisanje da nema dalje
                              Gore ti covjek kaze da Slovencima tekma nista ne znaci jer ne mjenja poredak na tabeli nikako,dobili ili izgubili bili bi 2 posto ne mogu biti 1 jer su izgubili od Hrvatske,njima ta tekma nema znacaju i sta ima da se umaraju,Spancima je tekma mogla da "donese" ili nas ili Litvaniju,ljudi su kalkulisali,vec sam objasnio
                              Last edited by Dexteroza; 16-09-13, 21:28.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Dexteroza View Post
                                Da je njima pucala ona stvar za tekmom oni bi Gasola i ekipu lijepo na klupu i u trenerke pa neka posmatraju,od pocetka bi se znalo da kalkulisu i niko ne bi ni gledao tekmu,a braca ovamo prosipaju pricu da igraju,bore se ko lavovi pa ta ista kalkulisanja "umotavaju" da budu manje ofirni,pustaju 2 min da ih zabari uniste,nije njih nista usralo covjece,ovi nisu igrali odbranu,pazi Gasola sta radi,pazi zadnji napad kako ne znam koji tacno igrac na skoku povlaci ruku nazad,moga je zasmetati zabaru kako je htio,frajer se provlaci pored dvojice kao da ih nema,ulaze u produzetke,umaraju se,onaj lik jbt baca dvije cigle od slobodnjaka i ona nazovi trojka,cemu to molim te ako su mogli ove mirno ugaziti i zavrsiti tekmu ako ih vec boli uvo sa kim ce da igraju,ruzno kalkulisanje da nema dalje
                                Hoćeš reći da se Gasol crpio 40 minuta da bi bi sve ovo ispalo manje ofirno? Cigani su to, kad namještaju ničega se ne stide, ovo večeras je lako moglo otići na njihovu stranu. Čovjek je jedina ozbiljna petica u ekipi i svaki odmor je dragocjen. Utakmicu sa nama igraju prekosutra, a ako prođu sa domaćinima ili Francuzima umjesto Hrvatske, kakav fail stručnog štaba. Najgore je što sam poznat kao neko ko voli teorije zavjere ali se ovo nikako ne uklapa u priču jer nisu ništa dobili porazom. Npr. tvrdim da su Francuzi sinoć odigrali sa velikom dozom kurcobolje, upravo da bi pobjegli od Španije

Comment

Working...