Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ja ne znam da jedan belac otisao u NBA njegovih fizikalija, ti sad kako oces. ''takvi ne prolaze''. sve u svemu dobra partija

Comment

• Jos mora da se bori za svoju poziciju sa ostalim igracima,a to ce mu biti jako tesko...

Comment

• Nedovic ako nastavi da se razvija kako treba,moze da se ocekuje da dobije vecu minutazu kako bude odmicala sezona,mislim da moze da izbaci Toney Douglasa kao drugog pleja,ima potencijala za tako nesto vec u sledecoj sezoni,a + drugaciji je tip igraca od Steph Curry-a.Na 2-i tesko da moze da dodje do izrazaja,(tu je dosta slabiji nego na keca po meni) to ce pokrivati Iguodala i fantastican suter Klay Thompson.

Ali sigurno da i fizicki mora jos da ojaca da bi mogao da se nosi sa ostalim alama na poziciji pleja ...

Comment

• kakvih pacijenata ima na ovom svetu . sve sve, ali jeter da ne umes da procitas

Comment

• Jedino Rudy od belaca iz Evrope moze da prismrdi Nedovicu sto se atleticizma tice, doduse on je kalafonac, al` ajde.
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Na čisto nadtrčavanje može da parira i te kako. Stojim iza toga. Popravio je i šut. Pravi combo-guard. Naravno, ima još prostora za napredak, pre svega u taktici. Ako pričamo o njegovom atletizmu, tu nema da fali. On u NBA ide kao crnac sa svetlom kožom. Uzgred, ima čak malo veći odraz od Rosea i malo je viši.
              ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
              I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Atletski plejevi/combo iz Evrope ne prolaze dobro u Americi. Organizatori, suteri da, ali ovako neka atletika i nadtrcavanje nista.
                pa goran dragic je upravo takav igrac, a nije bas da je on neka kanta i da nije uspio tamo...

u nba nekad nije uopste bitno da li si ovakav ili onakav igrac nego je bitno samo da trener vjeruje u tebe i da kad dobijes sansu pokazes sta znas...mislim da ce nedovic dobiti sansu sa daglasom pa nek dokaze da je bolji...

Comment

• Originally posted by swish41 View Post
                  pa goran dragic je upravo takav igrac, a nije bas da je on neka kanta i da nije uspio tamo...
                  Ne mozes to porediti, jer je Dragic ipak bolji suter i jaci kreator, bolji pregled igre ima. A on cak i nije atleta kakav je Nedovic, cak ni blizu. Sto ne znaci da se slazem sa Sonetom. Ali delimicno da, Nedovic mora mnogo da napreduje da bi tamo uspeo...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Kako odigrase nasi kada niko nije ocekivao da mogu do pobede. Sada sledi 1/4 sa verovatno Italijanima ako sve bude kako treba ..

Comment

• Ne mozes to porediti, jer je Dragic ipak bolji suter i jaci kreator, bolji pregled igre ima.
                      goran dragic sad definitivno nije goran dragic kad se zaputio u nba, covjek nije mogao okean pogoditi a njegova kreacija se i danas vise svodi na to kako ce dati kos nego kako razigrati saigraca...on svakako nije cisti plej, on igra tu poziciju ali to nije u glavi...

Nedovic mora mnogo da napreduje da bi tamo uspeo...
                      pa normalno da mora napredovati, i vjerujem da najvise moze napredovati sto se suta tice i malo jos mase da dobije...kad je jedan kori megeti mogao upucati sut moze i nedovic...

Comment

• Comment

• Originally posted by swish41 View Post
                          goran dragic sad definitivno nije goran dragic kad se zaputio u nba, covjek nije mogao okean pogoditi a njegova kreacija se i danas vise svodi na to kako ce dati kos nego kako razigrati saigraca...on svakako nije cisti plej, on igra tu poziciju ali to nije u glavi...

pa normalno da mora napredovati, i vjerujem da najvise moze napredovati sto se suta tice i malo jos mase da dobije...kad je jedan kori megeti mogao upucati sut moze i nedovic...
                          Normalno da nije, ali nije ni kao Nemanja Nedovic. Cuj okean, a imao procenat suta preko 60% dok je igrao za Olimpiju u Evroligi, dok je Nedovic bio nesto blizu 40% u Lieutvosu. Pogledaj procente kada je dosao u NBA, nikad ispod 40% sem u prvoj sezoni, kada je imao 39%, od tada samo ide vise, cak su procenti za tri solidni za pleja. Nije on suter, ali je i takav bolji bio tada nego danas Nedovic koji stritkno oslanja na motoriku i fizicke predispozicije i mora mnogo vise da radi na sebi nego Dragic, koji je i bolji asistent, kreator, bez obzira sto on gleda prvo da da kos pa da doda, on ume da vidi na terenu i ima odlicnu percepciju, dok Nedovic i ne bas...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by peca View Post
                            kakvih pacijenata ima na ovom svetu . sve sve, ali jeter da ne umes da procitas

Dzu hin jiter hahahahaha .
                            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Odusevili me nasi, a pogotovo Bogdan! Iz meca u mec je sve bolji...

Samo da odemo na SP i ja zadovoljan

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                                Odusevili me nasi, a pogotovo Bogdan! Iz meca u mec je sve bolji...

Samo da odemo na SP i ja zadovoljan
                                Ajde Srbi smo

Zadovoljni smo tek sa zlatom

Comment

Working...
                                X