Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne vidim zasto bi bio manje ozbiljan ukoliko bi se pisalo pravim rijecima?
    Kad sam se mogao nakanit da se registrujem, revoltiran ovim "tenisom" sto gledamo ovih dana, onda valjda mogu i da napisem nesto vezano za taj revolt?

Comment

• Originally posted by Poljo View Post
      Ne vidim zasto bi bio manje ozbiljan ukoliko bi se pisalo pravim rijecima?
      Kad sam se mogao nakanit da se registrujem, revoltiran ovim "tenisom" sto gledamo ovih dana, onda valjda mogu i da napisem nesto vezano za taj revolt?

De ti nama reci šta misliš za ove pokušaje da igraju tenis, mislim na ženski turnir. Očekujem od tebe pogodak u sridu, vidim da si iskren i da nema umotavanja.

Comment

Ne vidim zasto bi bio manje ozbiljan ukoliko bi se pisalo pravim rijecima?
        Ma taman posla da je neko mislio da ne pises, vec samo savet, ima ovde profi trolovaca, pa da trazis neki tip kako da ti poveruju da si ozbiljan ;)

Comment

Jesu li svaki put bili povrijedjeni Rodzer i Rafa? Jesu. Je li Rodzer ipak u poznim godinama? Jeste. Da li mu je Rodzer, u poznim godinama i na sljaci ocitao lekciju na RG? Da li je Đokica slucajno dobio Rodzera na USO? Jeste.
          Da li bi Nadal zdrav ih sve tukao? Naravno da bi.
          Da li Rodzer zasluzuje da ima 17 titula? Ne znam, ali ih je osvajao u nikakvoj konkurenciji, uglavnom.
          Da li Đokica zna da udara voleje? Najgori je u top 100.
          Da li Đokica zna da udara smeceve? Najgori je u top 100.

Zasto je Đokica prvi na svijeti? Jer trci najbolje i ne povredjuje se.
          Ti ovde izneo neke noletove ''nazovi'' slabosti, a iznesi sad slabosti Feda i Nadala, pa ce ti sve biti jasno. Niko nije savrsen, upamti to.

Comment

• Notornus
            Zene ko zene. Ne bi trebalo ni da postoje zvanicni sportovi. Mozda amaterski da se bave. Ne vidim poentu trosenja toliko para, da bi se gledao neki sport na "nizem nivou".
            mozda ritmicka gimnastika, ono umjetnicko plivanje ikako li se zove... takvi sportovi...
            vec godinama gledamo iste tipove igracica. Osvaja u kontinuitetu ona koja ima visak testerona i koja je najsnaznija na wta.
            Nema tu rivalstva kakva su bila prije. Nema Monika Seles. Nema rivalstva izmedju dva razlicita stila, kao Evert i Navratilova.
            Pogubno je kad vidis da 90% teniserki ne umije dropsot da udari...

salinjo, Novak ne zna nesto sto bi svako trebao da zna. Smec. I ne zna nesto sto svaki pravi majstor zna. Volej.
            Mana Federerova je sto ne lupa kao robot bh, kao sto rade ovi s dvorucnim i sto ne moze trkacki to da isprati.
            Last edited by Poljo; 06-07-13, 22:32.

Comment

• @Poljo poznat i kao trololo
              Last edited by Mr. Wolf; 06-07-13, 22:34.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Originally posted by altlosta View Post
                Ma taman posla da je neko mislio da ne pises, vec samo savet, ima ovde profi trolovaca, pa da trazis neki tip kako da ti poveruju da si ozbiljan ;)
                Vala su ti uspjeli u zivotu sto troluju "profi". U principu samo misle da su pametniji od drugih, a to je daleko od istine.
                Ja ako smatram Đokicu počkom to cu i da napisem. I tu nema trolovanja.

Inace kapiram da cak i ne znas koji je pravi smisao rijeci "trolovanje". Nek ti gugl bude savjetnik.

Comment

• List order 1st GS: Seles 4, Serena/Masha/Sanchez-Vicario 7, Hingis 9, Sveta 10, Graf 12, Venus/Petra 13, Ivanovic/Majoli 14, Henin 15. #WTA

Comment

• E dje nece Novak doci do Slama, a da ne mora da se sastane ni sa jednim igracem iz TOP 50, bas bih se bunio
                    Djevojka sabila jednostavno, na kraju ima Slam i to onaj najprestizniji i samo je to bitno, samo se to pise.
                    sigpic

Comment

Jesu li svaki put bili povrijedjeni Rodzer i Rafa? Jesu. Je li Rodzer ipak u poznim godinama? Jeste. Da li mu je Rodzer, u poznim godinama i na sljaci ocitao lekciju na RG? Da li je Đokica slucajno dobio Rodzera na USO? Jeste.
                      Da li bi Nadal zdrav ih sve tukao? Naravno da bi.
                      Da li Rodzer zasluzuje da ima 17 titula? Ne znam, ali ih je osvajao u nikakvoj konkurenciji, uglavnom.
                      Da li Đokica zna da udara voleje? Najgori je u top 100.
                      Da li Đokica zna da udara smeceve? Najgori je u top 100.
                      Zasto je Đokica prvi na svijeti? Jer trci najbolje i ne povredjuje se.
                      Svaka cast na britkom i smislenom postu. Mislim da odavno ovde nije postovano sa ovako kvalitetnim sagledavanjem korena problema.

Vladane,
                      Bartoli je bas antipaticna i najgora je na turu kada je priprema poena u pitanju. tacnije retko ko se igra sa psihom protivnica kao ona. U muskom delu je to Nadal. Ali titula je titula i treba je znati osvojiti.

Comment

• Kolika je kvota na Novaka bila sinoc, a kolika je sad?
                        sigpic

Comment

• Vidi Noto doveo prijatelja da ima s kim da se druži i o čemu da ćaskaju. Moram i ja nekog da dovedem, nema smisla

Kažu na Novaka 1.5, a Škota 2.3
                          Last edited by miloolja; 06-07-13, 22:59.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Raste i raste.

Bocko, hvala na komplimentima. Trudicu se da, kad imam vremena, uvjek svratim na forum i ostavim po koji kvalitetan post

Comment

• "Može da se desi da se sutra ujutru probudim nervozan i nespreman..." reče Endi danas između ostalog na konferenciji...
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Квота је 1.50-1.70 на Новака, а на Ендија 2.20-2.40
                                Наравно Новаку расте, а овом опада, али то је то у суштини.
                                Квота да ће играти пет сетова је само 3.30

Comment

Working...
                                X