Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa shta ce Djokovic sjutra u vezi patika ...? Nisam u toku,ako je ko upucen pozeljno je da iznese,ne pitam radi navijanja nego radi lichne koristi da se razumijemo odmah
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
      Pa shta ce Djokovic sjutra u vezi patika ...? Nisam u toku,ako je ko upucen pozeljno je da iznese,ne pitam radi navijanja nego radi lichne koristi da se razumijemo odmah
      Па само скрати то са стране, те 'бубуљице'

Comment

• Originally posted by DelijaHool View Post
        Па само скрати то са стране, те 'бубуљице'
        Mislish nosace patike sjutra kod londonskih obucara ?

Comment

Mislish nosace patike sjutra kod londonskih obucara ?
          Има Вајда каже шмирглу, није никакав проблем.

Comment

• Pa iskreno Vajda i lichi na obucara ali dobro,shalu na stranu,mene zaista zanima hoce li igrat u istim kramponkama...

Comment

• Nek mu Vidić posudi svoje kopacke

Comment

Pa iskreno Vajda i lichi na obucara ali dobro,shalu na stranu,mene zaista zanima hoce li igrat u istim kramponkama...
                Па вероватно хоће. Цео турнир игра у тим патикама, колико ја знам.
                Просеравају се Енглези..

Comment

• Ako su mister Fedu mogli skinut one zbog malo vishe boje ne znam koja bjeshe u pitanju,nebitno,vrlo lako moze da se desi da Djokovic igra u charapama samo a meni se kesh na igracha u charapama ne stavlja !

Comment

Ako su mister Fedu mogli skinut one zbog malo vishe boje ne znam koja bjeshe u pitanju,nebitno,vrlo lako moze da se desi da Djokovic igra u charapama samo a meni se kesh na igracha u charapama ne stavlja !
                    Па ти играј онда на Шкота, већа квота.
                    Ноле ће сутра да изује Ендија, па ће бити........БРАДРС ИН СОКС!

Comment

Ako su mister Fedu mogli skinut one zbog malo vishe boje ne znam koja bjeshe u pitanju,nebitno,vrlo lako moze da se desi da Djokovic igra u charapama samo a meni se kesh na igracha u charapama ne stavlja !
                      Skoro sigurno, biće iznenađenje ako izađe u patikama.

Sandugp, to ga zacrvene ove naše forumašice, ratoborne su. Toliko se zarumeni da ne vrijedi davati pozitivne reputacije, shminka je to uvidio u praksi.

Comment

• Originally posted by DelijaHool View Post
                        Па ти играј онда на Шкота, већа квота.
                        Ноле ће сутра да изује Ендија, па ће бити........БРАДРС ИН СОКС!
                        Ne zanima mene kvota,davno sam to ovdje objasnio,nisi bio prisutan...samo chinjenice i neki detalji a ovo s patikama je ipak bitan detalj za ishod.

Comment

• Originally posted by Poljo View Post
                          Jesu li svaki put bili povrijedjeni Rodzer i Rafa? Jesu. Je li Rodzer ipak u poznim godinama? Jeste. Da li mu je Rodzer, u poznim godinama i na sljaci ocitao lekciju na RG? Da li je Đokica slucajno dobio Rodzera na USO? Jeste.
                          Da li bi Nadal zdrav ih sve tukao? Naravno da bi.
                          Da li Rodzer zasluzuje da ima 17 titula? Ne znam, ali ih je osvajao u nikakvoj konkurenciji, uglavnom.
                          Da li Đokica zna da udara voleje? Najgori je u top 100.
                          Da li Đokica zna da udara smeceve? Najgori je u top 100.
                          Zasto je Đokica prvi na svijeti? Jer trci najbolje i ne povredjuje se.
                          AHAHAHAHAHH

Ne mogu da verujem da postoje ovakvi ljudi, znam da troluju ali ovaj je prevazisao sve

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Skoro sigurno, biće iznenađenje ako izađe u patikama.

Sandugp, to ga zacrvene ove naše forumašice, ratoborne su. Toliko se zarumeni da ne vrijedi davati pozitivne reputacije, shminka je to uvidio u praksi.

Ja sa tim nemam ništa.. bio je dobrano crven kada sam došla. A šta je posle bilo ... nije važno...

Ih kada bi kapiten bio tamo.. a ne neki ... to bi bilo ono pravo, valja pitati Mojesa.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dobro vece ili dobro jutro Pozdrav svima, da se javim samo
                              link

Comment

• Originally posted by MatijaT View Post
                                Dobro vece ili dobro jutro Pozdrav svima, da se javim samo
                                Dobrodosao

Comment

Working...
                                X