Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AleksaVP View Post
    Dobrodosao
    U stvari, ja sam stari clan, nisam duuuugo vremena ulazio pa sam zaboravio sifru i nalog Hvala na dobrodoslici, Aleksa

http://srbin.info/2013/07/%D0%B2%D0%...-%D1%81%D0%BC/
    Last edited by MatijaT; 07-07-13, 01:43.
    link

Comment

• nemojte se iznenaditi ako novak sutra dobije u 3 seta

Comment

• nije mi ovo bas najjasnije u vezi patika....pravila se menjaju u hodu,odnosno u toku turnira,ili se Dzordz slepao 5 kola??sta je po sredi??
        sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
          nije mi ovo bas najjasnije u vezi patika....pravila se menjaju u hodu,odnosno u toku turnira,ili se Dzordz slepao 5 kola??sta je po sredi??
          Ne znam, slucajno sam to nasao Kako god, glupo je.. Mada, jeste Nole pao par puta u mecu protim Delpa..
          link

Comment

• Nina Stojanovic je juce igrala SF dublova u juniorskoj konkurenciji, nazalost nije uspela da se plasira u finale ali ovo je sjajan uspeh za nju .

Barbora Krejcikova (CZE) / Katerina Siniakova (CZE) ____ 2 (6 - 6)
            Ioana Ducu (ROU) / Nina Stojanovic (SRB) __________________ 0 (3 - 2)

Comment

• Jel ima neko podatak da je sadasnja kraljica bila prisutna na tribinama,odnosno kravljevskoj lozi(ako je bila tada kraljevska loza) prilikom zadnjeg osvajanja turnira od strane engleza???
              sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                Jel ima neko podatak da je sadasnja kraljica bila prisutna na tribinama,odnosno kravljevskoj lozi(ako je bila tada kraljevska loza) prilikom zadnjeg osvajanja turnira od strane engleza???
                Zadnji englez koji je osvojio Wimbldon je Jonathan Marray u dublu, prosle godine.
                link

Comment

• Ako je za vjerovat nekim sajtovima u Londonu ce danas biti 29 stepeni shto je za njih tropska vrucina ...
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Sam bog zna koliko je crvendaca dobio za manje od sat vremena
                    Otisao lik u dubok minus
                    Nije vise, sredio sam da pozeleni
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Koji li ce od kumova imati vise problema?? Djoko sa osmirglanim kramponima ili Muri sa podgacama
                      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Iskreno, ocekujem veoma tezak mec za Novaka, mucio se protiv Delpa, Marej je lokalni igrac Marej zna kako da igra najbolje bas kad treba, a to je ovo finale..
                        link

Comment

• Andy hat, kao nas Alo jbt....
                          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• kakvi su to likovi

Comment

• Marej za sve pare.. em se rodio u Londonu em ima sjajan skor u Grand Slam finalima
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Jos kada se Toma pojavi sa nekim navijackim salom i ovi sa sesirima

Comment

Working...
                                X