Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shpageti View Post
    A zna li Toma grobar pravila ?
    Sudeći po izrazu lica, zna.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Originally posted by Torima View Post
      Vladane, sa ovakvom igrom, Nadal bi ga isto ovako pobedio, leteo bi po terenu 4 metra iza Base-line i strpljivo vraćao. Džaba je Darsis krečio
      Novak je na svakom terenu sem na sljaci poprilican favorit protiv Nadala, jednostavno mu savrseno lezi.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
        Sudeći po izrazu lica, zna.

Razumijemo se kao i uvijek ;) upravo zbog takvog izraza lica sam i pitao
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• 2 pobjede na 7 GSova poslije 2011...to stvarno nisam ocekivao

Comment

• Originally posted by Navras View Post
            Katastrofalno izdanje danas. Skot hrabriji, smireniji, odlucniji, hladne glave u kljucnim momentima, kod Novaka sve obratno. Jedino sto je zelja postojala sve ostalo daleko ispod potrebnog nivoa. Cim bi napravio brejk usledio bi ocajan servis gem, kad god bi se lomilo odigrao bi kao uplaseni pocetnik a ne kao sampion. Igra losija nego u polufinalu, servis potpuno zakazao, taktika nije ni bila toliko losa ali izvodjenje katastrofa, sve nekako stihijski, po sistemu ako prodje, prodje. Na mrezi stegnut i uplasen, izlazio i kad treba i kad ne treba, cesto propustao sanse da zavrsi poen ranije upravo zbog nesigurnosti. I kad bi otvorio stranu sledeci udarac bi isao previse po sredini i onda se stice utisak da je Skotova defanziva bila fenomenalna, a zapravo je Novak svojom nesigurnoscu stvorio takav dojam. Andy je odigrao korektan mec i nista vise od toga, ali je tacno znao sta hoce za razliku od Novaka koji je ceo mec nekud lutao. Pokazalo se jos jednom da Novak nije toliko mentalno jak, dovoljno je reci da je Skot za njega bio mentalni dzin danas i sve je jasno. Da je makar za nijansu podigao igru u odnosu na polufinale gledali bi zanimljiviji mec, ovako se vec na startu videlo u kom ce smeru ici finale. No, rekoh i pre neki dan, s ovakvom igrom i ovo je uspeh, prakticno je do njega dosao uz servis i ritern.

Od 2012. previse vaznih meceva je izgubljeno, jedino se jos u Australiji donekle drzi, ali pitanje je do kada ce. Igra sve losija i losija, ni blizu one iz 2011. i krajnji je cas da nesto promeni, ukoliko zeli(moze) naravno, ali on ce opet na odmor verovatno. Stize do zavrsnica na slemovima i moguce da ga to zavarava i stvara osecaj da je sve ok, a nije vec odavno. Izostaju velike titule vec drugu godinu za redom, sada kada je njegovo vreme da definise svoju tenisku zaostavstinu. Svi ispunise svoje snove i ciljeve, uglavnom preko njegove grbace, dok on ostaje kratkih rukava iznova i iznova. Ako ovako nastavi bice obelezen kao underachiever.

Nije me iznenadio poraz, ocekivao sam ga, ali njegovo izdanje na terenu bilo je zaista tuzno. Nije vise ni bleda senka nekadasnjeg igraca i to me je najvise pogodilo. Skotu ne bih nista oduzimao, on je ziveo svoj san, znao je sta hoce, nije se igrama proslavio na turniru ali je u finalu bio bolji igrac bez ikakve sumnje i na kraju dosanjao ono sto je toliko zeleo. Novaku je ostao samo kosmar.
            Sve si lepo rekao,sve sto bih i ja rekao ali sam previse isfrustriran i nervozan pa malo lupetam,ali sve sto si rekao si u pravu 1000 %.To je ono sto sam ja pricao od pocetka foruma,a svi su me pljuvali pa sam jedno vreme i otisao zbog toga.Svi preko njegove grbace ostvarise svoje snove,Marej najvise,a Djokovicu nisu dovoljne 2009 i 2010 god pa zeli malo to da uveca.Nikada nece biti kao Federer i Nadal zato sto su oni koristili svoje sanse i zato su sampioni za njega,uvek gladni trofeja i pobeda.Najbolesnije je sto se Novaku izgleda svidja Marej,posto onako smeskanje i grljenje i cestitanje nije normalno,decko voli da gubi dobijene meceve izgleda.Stvarno je pravi drug,bice upamcen kao najveci PICAN u tenisu

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Novak je na svakom terenu sem na sljaci poprilican favorit protiv Nadala, jednostavno mu savrseno lezi.
              A opet je na sljaci ubjedljivo bolji od svih drugih sem od Nadala. Novakova buducnost kao velikog sampiona zavisi od toga sta ce biti s Rafaelom Nadalom.

Comment

• Ako je po izrazu lica, Toma znao ishod meča i pre godinu dana

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Isto kao sto Nadalu lezi Rodja, a Rodji Mari(racunam samo slemove)

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    ova dvojica su mi bila najbolja

kakva slika, znaci ne mozete da zamislite moje stanje sad, valjam se po podu od smeha
                    in another life
                    I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                      kako brzo baratash jezikom ?
                      Pa sam vidis da su mi komentari zbog toba pet puta kraci... a to jos nisam sigurna ni u one dve recenice da su napisane kako treba.
                      Al sta cu

Comment

• Podsjeticu da Novak sve cesce igra meceve gdje osvoji osjetno manje poena. Mnoge dobije. Pricam o bitnim mecevima i bez TB skora.
                        On je bio blizu da eliminise Nadala na sljaci, a cio mece ga ovaj razvaljivao i uzeo mnogo vise poena.

Comment

• Originally posted by Poljo View Post
                          A opet je na sljaci ubjedljivo bolji od svih drugih sem od Nadala. Novakova buducnost kao velikog sampiona zavisi od toga sta ce biti s Rafaelom Nadalom.
                          Rafa je kljuc Novakovog uspeha

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                            kakva slika, znaci ne mozete da zamislite moje stanje sad, valjam se po podu od smeha
                            Ko su likovi????

Comment

• Originally posted by Poljo View Post
                              Ko su likovi????
                              Bice da se smeje Tominoj smorenoj faci

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                                Bice da se smeje Tominoj smorenoj faci
                                a i njima vala, kakvi su shmekeri, ceo mec su me zasmejavali
                                in another life
                                I will love you again, RF.

Comment

Working...
                                X