Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Totalno loš game plan, ako ga je uopšte i bilo. Samo da nije bilo juče ono: prijo moja kako cemo, prijatelju lako cemo.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Novak jedino nije talentovaniji od Federera u toj prici. Mentalno je jedino jaci od Murraya. Mada nastavi li ovako da se trudi to se moze promijeniti
      I zato ja mrzim prijateljstva u tenisu, on najvise padova u igri ima protiv Murraya. Ili ga odere ili udje u mec kao danas, kao da mu se ni ne igra. Protiv Feda i Nadala uvek igra do zadnjeg, ne voli da izgubi nijedan poen. Cisto vidis koliko mu je stalo.

Nesto slicno imas i Fedal rivalstvu, previse nekog postovanja. Dajte rivalstvo kao sto je bilo izmedju Samprasa i Agassia, pa oni se ne podnose cak i kad igraju humanitarni mec. Da bi da dozivim takvu tenziju izmedju rivala. Jedino doduse ima toga u rivalstvu izmedju Feda i Novaka. Jedino se oni nekako "sportski" mrze, jednostavno ne zele da izgube.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
        To 1/2 je i izvuklo turnir, ostatak je jadan.. i to nema nikakve veze sa imenima u zavrsnici

Uzivao sam u parku ali kad su se manijaci iz okolnih zgrada utisali znao sam da Fred Peri konacno moze da se odmori i da ce ga svi ostaviti na miru
        CW živi među navijačima Želje

@Shminka, pretpostavljam da si mu ti komšija vidio si na šta je ličilo kad je napao, 1 čist winner a drugi skoro dobijen poen. Da je to radio u kontinuitetu sigurno bi došao do bar 1-2 brejka.

Comment

• Originally posted by Torima View Post
          To smo mi sad ćemo da ga proglašavamo najvećim š.... na svetu, šta ćeš? Ja otvorih pivo ... može...
          Nije s...., ali nije to onaj igrac od pre dve god. koji je grizo na terenu, ovaj danas laganica...Ja stojim pri tome da tenis vrti ogromnu lovu, i to vise nije sport nego posao za budze. A Nole se izgleda zadovoljio lovom, pa sad odradjuje i slika se. Sad ce svi da kazu pa on je igrao finale W ili umorio ga Delpo, nije to Novak koga sam voleo da gledam, to se videlo, od RG 2012 On bi sad imao dva Rg, da nije otpusto Cetu i da je doveo jos jednog trenera kao pomoc Vajdi. I sad znam izjave koje ce da nam da, Mari je bio bolji...ma gde bio bolji kad je ovaj nas imao u oba seta 4-2 i slomnjenog protivnika, pa ga sam vracao svojim neubacenim servama i greskama.

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
            Ništa više nego kad sam ja gledao 'Only fools and horses'. Samo što sam ja 'puštao' od smijeha, a oni od straha.

Valjalo je i njemu predeverati Henmana i Murraya.

Sto je najgore, lik se bas naziveo, osvojio Vimbldon, docekao da na istom trofej preda i jednom Bjernu Borgu 42. godine kasnije ali verujem da nije racunao da ce ga i mala deca pominjati od smrti do 2013. u junu i julu

A Henman je mnogo veca ironija od Endija, covek se jednostavno rodio u pogresno vreme, sve ostalo je bilo tu. Verujem da ga svaka kisa (dakle, svakodnevno) vraca u 2001. i onaj prekid protiv Gorana
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• A Andyjevo radovanje je konacno licilo na sampionsko...dosta ljepse nego poslije USOa

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                Nije s...., ali nije to onaj igrac od pre dve god. koji je grizo na terenu, ovaj danas laganica...Ja stojim pri tome da tenis vrti ogromnu lovu, i to vise nije sport nego posao za budze. A Nole se izgleda zadovoljio lovom, pa sad odradjuje i slika se. Sad ce svi da kazu pa on je igrao finale W ili umorio ga Delpo, nije to Novak koga sam voleo da gledam, to se videlo, od RG 2012 On bi sad imao dva Rg, da nije otpusto Cetu i da je doveo jos jednog trenera kao pomoc Vajdi. I sad znam izjave koje ce da nam da, Mari je bio bolji...ma gde bio bolji kad je ovaj nas imao u oba seta 4-2 i slomnjenog protivnika, pa ga sam vracao svojim neubacenim servama i greskama.
                Ja ti garantujem da je Novak igracki bolji u zadnje dvije godine nego sto je bio 2011.
                Ali je glava bitnija, a njemu to fali, taj fokus, taj ubilacki instinkt. Znas kad bi on propustio dva puta prednost brejka tokom 2011. u dva seta? Nikad. Znas kad bi propustio da uzme Murrayu brejk u ovom zadnjem gemu i produzi mec? Nikad.
                Vidjeli smo kako funkcionise sa dva trenera, na to zaboravi. Vajda ce sa njim biti do kraja karijere, on ga je stvorio. Vajda nije problem, Novak napreduje igracki stalno, glava je problem.

Sto se trave tice uzeo je W i to je jedno od najvecih cuda, mnogo vece od Ivanisevica. Ivanisevic je bio doktor za travu pa i sa WCom, Novak to nikad nece biti, moraju da se poklope neke stvari da bi on uzeo W. 2011. su se poklopile i mozda nikad vise.
                sigpic

Comment

• Možda se i Andy baci u modu i bude imao jako lijepe košulje i polo majice kao Fred Perry. Skupe su, ali odlične !
                  "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post

Predstoji mu HC sezona, na kojoj ce biti glavni favorit. Bice prilika da se iskupi
                    Sa ovakvim mentalnim sklopom ne moze nikako da se iskupi.Opet ce da izgubi u polufinalu ili finalu.Nece on videti Gs duze vreme,a polako mu prolazi najbolji period karijere a on samo AO uzima i to na jedvite jade.Kada se setim anketa koliko moze GS da osvoji do kraja karijere.Bice dobro ako uzme jos jedan,mada teska posla i to.

Comment

Sto se trave tice uzeo je W i to je jedno od najvecih cuda, mnogo vece od Ivanisevica. Ivanisevic je bio doktor za travu pa i sa WCom, Novak to nikad nece biti, moraju da se poklope neke stvari da bi on uzeo W. 2011. su se poklopile i mozda nikad vise.
                      tsonga_1663843c.jpg

Comment

Koliko je neozbiljno usao u 12. Slam finale
                        Nisam znao da mu je ovo 12. Ima dobar procenat neuspjesnosti.

Comment

• http://s16.photobucket.com/user/lepe...Nadal.gif.html

Ferid i Rafko zajedno gledali finale

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                            Sve si lepo rekao,dace izjavu kao da je sve ok a nista nije ok.E to je problem sto on ni ne zeli da resi to sto mu se desava.

Comment

• Namjeshteno je ovo sve...nego moze li onaj Memo ili Sha dobit nocas,oni s Farme mislim se da i tu okusham srecu pa ne znam ...?
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Katastrofalno izdanje danas. Skot hrabriji, smireniji, odlucniji, hladne glave u kljucnim momentima, kod Novaka sve obratno. Jedino sto je zelja postojala sve ostalo daleko ispod potrebnog nivoa. Cim bi napravio brejk usledio bi ocajan servis gem, kad god bi se lomilo odigrao bi kao uplaseni pocetnik a ne kao sampion. Igra losija nego u polufinalu, servis potpuno zakazao, taktika nije ni bila toliko losa ali izvodjenje katastrofa, sve nekako stihijski, po sistemu ako prodje, prodje. Na mrezi stegnut i uplasen, izlazio i kad treba i kad ne treba, cesto propustao sanse da zavrsi poen ranije upravo zbog nesigurnosti. I kad bi otvorio stranu sledeci udarac bi isao previse po sredini i onda se stice utisak da je Skotova defanziva bila fenomenalna, a zapravo je Novak svojom nesigurnoscu stvorio takav dojam. Andy je odigrao korektan mec i nista vise od toga, ali je tacno znao sta hoce za razliku od Novaka koji je ceo mec nekud lutao. Pokazalo se jos jednom da Novak nije toliko mentalno jak, dovoljno je reci da je Skot za njega bio mentalni dzin danas i sve je jasno. Da je makar za nijansu podigao igru u odnosu na polufinale gledali bi zanimljiviji mec, ovako se vec na startu videlo u kom ce smeru ici finale. No, rekoh i pre neki dan, s ovakvom igrom i ovo je uspeh, prakticno je do njega dosao uz servis i ritern.

Od 2012. previse vaznih meceva je izgubljeno, jedino se jos u Australiji donekle drzi, ali pitanje je do kada ce. Igra sve losija i losija, ni blizu one iz 2011. i krajnji je cas da nesto promeni, ukoliko zeli(moze) naravno, ali on ce opet na odmor verovatno. Stize do zavrsnica na slemovima i moguce da ga to zavarava i stvara osecaj da je sve ok, a nije vec odavno. Izostaju velike titule vec drugu godinu za redom, sada kada je njegovo vreme da definise svoju tenisku zaostavstinu. Svi ispunise svoje snove i ciljeve, uglavnom preko njegove grbace, dok on ostaje kratkih rukava iznova i iznova. Ako ovako nastavi bice obelezen kao underachiever.

Nije me iznenadio poraz, ocekivao sam ga, ali njegovo izdanje na terenu bilo je zaista tuzno. Nije vise ni bleda senka nekadasnjeg igraca i to me je najvise pogodilo. Skotu ne bih nista oduzimao, on je ziveo svoj san, znao je sta hoce, nije se igrama proslavio na turniru ali je u finalu bio bolji igrac bez ikakve sumnje i na kraju dosanjao ono sto je toliko zeleo. Novaku je ostao samo kosmar.
                                Last edited by Navras 16950; 07-07-13, 19:39.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X