Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radmilo komentarise:
    http://www.sportnetwork.rs/play/57179/
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Novaku je potrebna kontrolisana agresivnost sutra,ne preterano jaka Bh paralela samo toliko da razvlaci britanca po terenu.Mora cesto da izlazi na mrezu i da zavrsava poene,da ne vraca Skota u igru.Mene samo plasi da ne izadje Novak koji se totalno raspadne u bitnim mecevima,to mi je stvarno tesko za gledanje.Setite se samo prvog seta na AO ove god i Us Opena.Ne sme da dozvoli rane brejkove i da se probudi tek posle 2 izgubljena seta,jer je onda sve gotovo.Valjda nece da veze 3 losa meca na Wimbledonu posto je vec vezao 2,tako da se nadam da ce sutra odigrati zrelo i hladnokrvno.Mareju nece biti lako,teze ce mu biti nego prosle god u finalu.

Comment

• Moja Lisicki pukla od treme

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Sve dok s druge strane nije tata
          A jest stvarno, pogubi se malo kad ga cale gleda, ne znam do cega je to
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Proigrao je juce kad je izasao.
            sigpic

Comment

• Idemo Nole!!!
              Stuart Fraser ‏@stu_fraser 16m
              Presser - Q: Some people would say, Are nervous for tomorrow? I would say, Is there a fear in you that he will just crush you? DJOKOVIC: No.
              http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Da kazem koju rijec o finalu,koje sa nestrpljenjem cekam a pogotovo me zanima kako ce izgledati njihov matach-up na Wimbledonu koji je opcenito vrlodobar i njihove meceve volim da gledam.

Prva mislim da njihovi prethodni mecevi nece igrati veliku ulogu i finalu,to je moja pretpostavka od koje krecem cijelu analizu finala.
                Ovako na pravu stvarno je po meni Andy mali favorit.Prvo ima dobro urodjeno kretanje na travi,ima fenomenalan slajs i strahovit 1.servis i moze riternom mnogo da vrati.Njihovi prethodni mecevi mi govore da je Marej ugrozio Novaka tamo gdje je Novak najjaci a to je AO.Nije ga pobjedjivao ali ga je ugrozavao.Cak ga je i pobjedio na brzom hardu na USO,prosle godine ga je dobio u Dubaiju koji je isto pojam brzine,na OI koji se igrao na travi i imao 5 mec lopti u Sangaju ko je isto nenormaln brz.Sve to govori da Marej itekako moze dobiti Novaka na brzim terenima,a posto je Wimbly i dalje brz i kretanje je izuzetno bitno,moj favorit Andy sa 55% sansi

Malo o mecu,Novakov servis sigurno nece biti efektivan kao protiv Delpa i Berdiha,to je sigurno.Druga stvar za koju mislim da ce se desiti je da ce Novak imati vise problema da vrati Andy-ev servis nego od ove dvojice posto su to ravni servisi sa kojim Novak izlazi lagano na kraj.Tu gubi na efektivnosti na dvije vrlo vazne stvari ali moramo biti i realni da isto Marej ne igra spektakularno na ovom turniru ali ja mislim i dalje da ce finale biti prica za sebe.Kako ce to izgledati u razmjenama jedva cekam da vidim,dosta toga zavisi od Andy-evog prvog servisa i Novakovi gresaka,ako ga Andy uspije miksovanje i kontroliranom agresivnocu natjerati u paniku i greske sigurno dobija,e ako se povuce i bude igrao defanzivo sigurno ce nastati problemi i to veliki.Jos jedna stvar koju svi znamo,jeste da Djokovic ne moze da Andy cisto odnese sa terena svojom agresivnosti koju moze igrati na HC,jer ovakva podloga ne dozvoljava takvu vrstu tenisa,tj.ono klasicno hvatanje loptice u penjanju.

To je par bitni stvari koje ce sutra igrati bitnu ulogu i stvarno ocekujem zanimljiv mec.

Comment

• Ben Rothenberg ‏
                  Again, worth remembering that the French Tennis Federation kept Marion Bartoli from playing the Olympics at #Wimbledon last year. Oops.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Lisicki svake godine ode step dalje, sad ocekujemo titulu u 2014. Jedino mi je zao sto je skinula Serenu, a na kraju ostala bez titule Bartoli nikad ne bi pobedila Serenu, ali to je sport.

Comment

• Koliko je zenski tenis pratljiv govori cinjenica da Braun ima duplo vise pratilaca na tviteru od Bartoli.
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Kad je Bartoli igrala finale Wimbledona, Brown ni do Sarajeva nije dosao

Comment

• Mahesh Bhupathi ‏
                          Bartoli deserves this, haven't seen a girl work harder on court, day in day out with her dad over the last ten years,, kudos!!!
                          Kim Clijsters ‏
                          Waw! Amazing tennis all tournament from bartoli . One of the hardest working girls On tour and one of the nicest too!
                          Chris Fowler
                          Congrats to Marion Bartoli! From 1st round on Ct14 to 14 straight sets and a #wimbledon title impossible to foresee.
                          Miguel Seabra ‏
                          A #Cinderella story that got me emotional coz @bartoli_marion is one of the greatest fighters I've ever seen on a court: @Wimbledon champion
                          Bartoli:
                          I really embrace the fact of being a little bit different. To be like the other ones is kind of boring.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Radmilo je kao i uvijek objektivan. Naravno valja uzeti u obzir da je dao izjavu srpskim novinama, pa je rekao da je Novak mali fovorit. Mec sutra ce odluciti par faktora:

1.
                            Kako ce se Mari nositi sa pritiskom. Najvazniji faktor. Ako izdrzi pritisak, bez sumnje je favorit.

2.
                            Kako ce Novak odgovoriti na ponasanje publike. Inadzijski ili svadjalacki. Ako bude prvo treba mu odmah dati 10% sansi vise a ako bude drugo 20% sansi manje.

3.
                            Koliko je Novak umoran. Umor, pogotovo ako se mec oduzi, moze odluciti.

4.
                            Kako ce Mari igrati agresivne periode. On ne moze pobijediti Novaka a da povremeno ne igra agresivno. Kad igra agresivno on zna i da pogadja i da promasuje.

5.
                            Pretpostavljam da ce obojica servirati dobro. Ako jedan od njih podbaci vjerovano ce izgubiti mec.

6.
                            Koliko ce Mari uspjeti da iskoristi Novakovu retlativnu slabost u razmjenama na travi.

7.
                            Koliko ce Novak imati strpljenja u kriticnim trenucima na Marijev servis. U prvom redu brejk loptama. Sumnjam da ce pobijediti svoje nestrpljenje, ne radi se to preko noci, ali ako uspije, bice to veliki korak prema tituli.

8.
                            Koliko ce Novak iskoristiti Marijev slabi 2. servis. Prosjecana brzina mu je 134 km/sat. Ocekujem da nece biti posebno uspjesan, jer nece biti posebno uspjesan u razmjenama.

9.
                            Koliko ce Mari iskoristiti Novakov drugi servis. Iako je u prosjeku 20 km/sat brzi od njegovog, mislim da ce Mari imati dosta uspjeha.

10.
                            Koliko je Novak usao Mariju u glavu. Od USO on je imao tri, za njega teska, poraza. Izgubio je dobijeni mec u Shangaju, izgubio je pred domacom publikom poslije vodjstva od 1:0 na WTF-u i izgubio je AO poslije vodjstva od 1:0. Vjerovatno mu nije usao u glavu ali to se nikad ne zna. Poslije proslogodissnjeg uzleta, on je pokazaivao ozbiljnu ambiciju da postane broj 1. Novak ga je zaustavio. To igrace grize.

Comment

• Bravo Marion!!!
                              Žao mi je samo što većina misli da nije zadovoljila estetske kriterijume za šampionku Wimbledona..
                              Originally posted by gokara
                              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Bas me briga za njenu leopotu ili sta vec, ja sam se bre rasplakao kada sam video Sabinu

Dobro ima vremena, vratice se i ona jednog dana da osvoji WB! I ovako je dosta, steta sto je pojeo strah ali dobro...

I da avatar govori sve

Last edited by l1m4r; 06-07-13, 20:06.
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X