Ne mrzim ja vas,niti bilo koga ko navija za Zvezdu,nisam tako vaspitan,mene su sva tri derbija podsetila na duele Partizan-Samrok i Zvezda ni u jednom trenutku nije pokazala nista vise od njih,to je moje misljenje,znam da se 99% navijaca Zvezde nece sloziti al to nije ni bitno.Jednu stvar mogu da potpisem,obe ekipe zavrsavaju evropske snove u sezoni kupanja,kakav dekadentan fudbal bez imalo trka,taktike i znanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Layzick View Postkakav dekadentan fudbal bez imalo trka,taktike i znanja.
A porediti individualno Zvezdu (pola mlade reprezentacije Srbije, sadasnji i buduci seniorski reprezentativci, Tosic koji je internacionalac i nekada jedan od boljih levih bekova Bundeslige, tri dobra stranca) i konobare je presmesno.Last edited by Nebojsa; 06-05-12, 15:10.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPartizan je sa Stanojevicem igrao mozda i najdekadentniji fudbal u svojoj novijoj istoriji sve u korist rezultata, i mislim da ce to potvrditi i vecina navijaca Partizana ovde.
A porediti individualno pola mlade reprezentacije Srbije i konobare je presmesno.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTo se jedino i brojiNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Layzick,kako te nije sramota? Nista te vise necu pitati!Zastidi se malo!
Reche Ljubo,kakvo je to poredjenje i da bi se ta ekipa Samroka odje borila za opstanak..ne mogu da vjerujem sta pisem
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
To je prica za malu decu,Partizan je takticki igrao besprekoran fudbal,jedina zamerka su bili prekidi al to nam je boljka vec 20 godina.Ne zelim da razvlacim temu,nema potrebe ko i danas podrzava Djurica,Vukadinovica,Ruzica itd on ce ih podrzavati do poslednjeg dana u Partizanu.Juce su me najvise zabolele suze Ninkovica,onu sliku cu pamtiti ceo zivot a sto se tice ove sezone mozemo knjigu da napisemo 'Kako smo sami sebi pucali u nogu'.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostUlazimo u LS laganica. Nemam brigu uopste, siguran sam. Zao mi je samo sto ce onda nas brat Lajzik da batali forum ako ne daj boze pobedimo nekoga u LS skocice sa Brankovog.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostTo je prica za malu decu,Partizan je takticki igrao besprekoran fudbal,jedina zamerka su bili prekidi al to nam je boljka vec 20 godina.Ne zelim da razvlacim temu,nema potrebe ko i danas podrzava Djurica,Vukadinovica,Ruzica itd on ce ih podrzavati do poslednjeg dana u Partizanu.Juce su me najvise zabolele suze Ninkovica,onu sliku cu pamtiti ceo zivot a sto se tice ove sezone mozemo knjigu da napisemo 'Kako smo sami sebi pucali u nogu'.sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostLayzick,kako te nije sramota? Nista te vise necu pitati!Zastidi se malo!
Reche Ljubo,kakvo je to poredjenje i da bi se ta ekipa Samroka odje borila za opstanak..ne mogu da vjerujem sta pisem
Mene jeste sramota.Sramota me sto nas dobija ekipa kao Zvezda tri puta za mesec dana,jeste me sramota.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNiko ne podrzava njih, vec su svi protiv Bika, njegovog povratka i njegovih ljudi. Od dva zla cemo sigurno birati manje, samo su oba ogromna ali tako je kako je. Jednostavno ne postoji nijedna realna opcija trenutno za Partizan za koju bismo rekli da je prava.
Comment
-
Ja i dalje mislim kako sam mislio i pre , Grant je promasaj kao trener , nadam se kao nikad u zivotu da sledece sezone necemo videti taj promasaj i da cemo nekako uzeti titulu. Sto se LS tice jedva cekam kvale da idem gledati ali sanse za udjemo u LS su mislim minimalne , sta mi mozemo traziti u 4 kolu ako dodjemo do njega ? Anderleht,Seltik,Bazel , Seltik i nekako a protiv ova 2 ako izvucemo mozemo da se slikamo jos na to ce doci novi igraci , rekonstrukcija , treba to uigrati ... A na to imamo u 3. kolo AEL,Molde,Liberec , kvalifikacije nikad jace tj tezeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment