Originally posted by Layzick
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostBio ili ne bio Bikov, isti je kao i svi oni. Znam ljude iz Sapca i od njih imam informacije o njemu iz prve ruke i svi kazu da je govedo neopevano.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostBitno je kako posluje a u tom segmentu je najbolji u Srb za razliku od Djurica iza kojeg stoje samo firme u stecaju.
A i izbori su kljuc, ako se promeni vlast doci ce verovatno i do promena u klubovima.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostLopov je to, znam pouzdano. Devedesetih se nakrao samo tako, a i koliko cujem nije stao. Cak i da dodje, ne verujem da bi bilo sta promenio. Mozda bi u pocetku napravio par poteza da navuce navijace sebi i to je to. Jednostavno u Srbiji ne postoje ljudi koji ce uzeti bilo koji klub i raditi u interesu istog, to bi valjda svi trebali da znamo.
A i izbori su kljuc, ako se promeni vlast doci ce verovatno i do promena u klubovima.
http://www.sportske.net/blog/stefan-...lje-78032.html
Lepo covek opisa jucerasnju utakmicu.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostAko samo dovede generalnog sponzora Partizanu uradice vise nego Djuric za ceo mandat,a siguran sam da je za to sposoban.sigpic
Comment
-
Meni je sinoc ipak bilo lepo ! AJMO CRNO BELI OOO !
tn_1336260332.jpg
tn_1336260306.jpg
derbi_142_0008.jpg
jf.gif
Comment
-
Kako ti to sve znas? ..haha brate,pusti te priche,gluposti..Robi se nece tjerati,to je covjek ako bude trebao da ode,otici ce na mnogo drugaciji nacin,ali mislim da se to nece tako odigrati,govorimo hipotetichki;)
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment