Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Miko View PostDanas je dan pobede , vreme za osvetu u kupu , Lazar ce danas da zablista
Mi danas mozemo da se uzdamo u Necu,Ilica i Mambu. Ako S. Markovic bude igrao,onda i on vrlo lako moze da zatrese mrezu.
Comment
-
-
Mozda mu neko rekao da slabo igra kako ga ne bi ovi odmah prodali, ko ce ga znati.
Bice tesko danas, morace da igraju Babovic, Miljkovic i Rnic. Nemamo visokog spica, Dija se ispromasivao u poslednja dva derbija, Lazar odsutan, Sasa verovatno nece poceti, Dzigi i ako bude na klupi pitanje je oce uci a moze da donese prevagu. Uz to ce oni sigurno imati vise samopouzdanja. Naravno, lako mi mozemo doci u sanse kao sto smo i dolazili, samo pitanje oce li ga uterati. Vukica nema a kontam da je Grant racunao na njega za derbi. Videcemo sta ce sad smisliti i kako ce poceti. Ako pobedimo skinucemo taj pritisak za sledecu sezonu i uspostavicemo balans + rusimo tradiciju jer nikada nismo dobili derbi pred izbore.sigpic
Comment
-
Stojketa nema, povredjen. Petrovic na golu, ovo me mnogo brine. Evo i sastava:
Petrovic - Miljkovic, Ostojic, Ivanov, Volkov - Kamara, Smiljanic - Babovic, Ilic, Tomic - Dijara
Klupa: Radisa, Aksent, Rnic, S. Markovic, L. Markovic, Dzigi, Manga
Miljkovic i Ostojic bi mogli da nas uniste, samo dobro je Grant uradio sa Kamarom i Lolom na pocetku da im maksimalno zatvore sredinu i pokrivaju ovu odbranu. Sale moze posle da udje i napravi razliku ako bog da.sigpic
Comment
-
Comment