Ma nek ide gde oce nama treba stoper , necemo dovoditi stopera 3 dana pred kvale jbt
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Raspored pripremnih utakmica:
30.6.2012. NK Aluminij iz Kidričeva (igra se u Kidričevu od 18.00h);
- 1.7.2012. SC Wiener Neudstadt (Austrija) – (igra se u Dravogradu od 17.00h);
- 4.7.2012. FC Zarja Lugansk (Ukrajina)- (igra se u Kidričevu od 18.00h)
- 7.7.2012. SK Puntigamer Sturm Graz (Austrija) – (igra se u Gracu na UPC Areni od 17.30h)
- 10.7.2012. FK Lokomotiva iz Moskve (mesto će biti poznato uskoro, a meč počinje u 18.00h)sigpic
Comment
-
-
Milion godisnja plataNema teorije da njemu nude milion , znaci nema teorije, nisu valjda toliko ludi
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Slobodno neka ide ali ako mu daju milion nije im lako , da on ima primanja preko 80k mesecnoMa ustvari boli me briga , da ga se mi resimo i divota
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Babović dobio ponudu
17 Maj 2012
Do kraja prvenstva Srbije ostalo je da se odigra još jedno kolo, Partizan je odbranio titulu šampiona, a u Humskoj se dosta priča o odlascima. Iz tabora crno-belih gotovo sigurno će otići Stefan Babović. Vezni igrač Partizana, kome ugovor ističe u junu, dobio je ponudu iz Rusije iz, za sada, neimenovanog kluba. Ishod pregovora biće poznat uskoro.
Crno-beli će takmičarsku sezonu završiti u nedelju, utakmicom protiv Metalca.
08. jun 2011
Babović ide?
Stefana želi Hanover
Stefan Babović, najbolji asistent Jelen Superlige, ima opciju da karijeru nastavi u inostranstvu i to u Nemačkoj. Za njega se interesuje Hanover, koji je prošle sezone uspeo da bude četvrti i izbori plasman za Ligu Evrope.
U Hanoveru vide Babovića kao veliko pojačanje i kao igrača koji može da im donese mnogo toga u ofanzivi.
Videćemo da li će Babović opet otići iz Partizana, mada je i on sam nekoliko puta spomenuo da želi da ostane u Humskoj.
Comment
Comment