dzabe, Miljkovic i dalje igra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJel zna taj Batrovic nesto? Secam se da je na nekom menadzeru bio veliki talenat
Auuu Ljubasine
Pre mesec i nesto dana je poceo sa treninzima i sa utakmicama za B tim Widzewa, nabija tako formu jer je dugo bio povredjen a tek u drugom delu prvenstva ce igrati za prvi tim. Cini mi se zadnji put kada sam cula za info, za taj B tim odigrao je 4 utakmice, 5 golova i 7 asistencija.
Uostalom, najsigurnije je da ga pitam sutra
Spoiler
Jos i Grobar, ucio ga cale nadam se da ce doci u svetinju"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Kako su me uputili, decko je bio na probi pre dve godine kod nas, pokazao se odlicnim, ali stavili su mu do znanja da ako hoce da potpise za Partizan da mora da potpise ugovor sa gospodinom Ramadaniem. Valjda je njegov otac to odbio i on je nastavio dalje...
Takodje, povredio se u aprilu prosle godine i nije igrao do skoro, ali cujem da je nabacio kilaze koliko mu je falilo i da je spremniji nego pre povrede...
Nije poslata nikakva ponuda, ali se ozbiljno razmislja o njemu i pricalo se valjda sa nekim njegovim bliskim ljudima, i naravno ceka se da se zavrsi nesto za dzabe...
Comment
-
Taman htedoh da napisem da me 2/2 podseca na ono sa Zvezdom kad Scepakadabra u velikom stilu me demantujeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Posto bih ovde popio ban da napisem sto sam na druga 2 foruma samo cu reci ma necu nista reci , sramotaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment