Chelsea’s Yossi Benayoun claims he did not have offers from Liverpool or Arsenal before deciding to return to West Ham United on loan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam, kao navijač Newcastle-a,prezadovoljan ovim prelaznim rokom.Došao Anita,par mladih igrača,a što je najbitnije kostur tima je ostao.Tako da se nadam Ligi Evrope i dogodine.Jebe malo povreda Ryan-a Taylora,izbangavio se za celu sezonu...
Što se tiče ostalih,City je prvi favorit,iz senke Utd i Chelsea.Za LŠ Arsenal i Tot (ako se uigraju), a mi,Liv,Everton iz senke za Evropu.Swansea odlično kupuje,još bolje prodaje,Fulham će biti u gornjoj polovini.Aston Villa se nije baš nešto pojačala, a škripi im ama baš na svakoj poziciji.
Sve u svemu mnogo para,a koliko muzike,videćemo.
Comment
-
Sto se Saints-a tice, jeste dosao Ramirez i Mayuka iz Young Boys-a, ali nikako mi se ne svidja sto su otisli (na pozajmice, za sad): Billy Sharp (N. Forest), Dean Hammond (Brighton), Dan Harding (N. Forest) i Lee Barnard (Bournemouth). Nadam se da ce se vratiti jer su svi odlicni igraci...
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSinclar potpisao za City,a Dejagah iz Wolfsburg-a bi mogao preci u Fulham,nikakav igracOriginally posted by AK47 View PostDejagah dogovorio sve sa Fulham-om,odlicno pojacanje za Wolfsburg
Nikakav igrac ne moze biti jedan od najboljih u Volfzburgu tokom prosle sezone, da bude par puta izabran u prvih 11 koji su obelezili to kolo i da bude stalna pretnja po protivnicki gol.
I prosle nedelje je bio jedan od boljih na terenu.Ako mi ne verujes, pogledaj ovo.
Ako se bude brzo prilagodio, eksplodirace kao i svi igraci koji su u prethodnih godinu dana dosli iz Bundeslige.
http://www.goal.com/de/match/82178/v...lfsburg/report
Falice on puno Magatu, sada su u deficitu na toj poziciji.Nije hteo da produzi ugovor i ovo je bilo ocekivano.
Magat je ovo leto poblesavio koga je sve pustio za malu lovu, a tako se pomucio neke igrace da dovede.
Comment
-
Nolan i Carroll opet u tandemu , gol Nolana u prvoj minuti
Kakav start za moj Fantasy
Comment
-
Nagledao sam se ja Maricu Dejagah-a,samo davi loptu i skoro nikakve koristi od njega nema,kad god je Wolfsburg ima malo bolju ekipu on je sjedio na klupi...eto gledat cemo ga u Fulham-u i pokazat ce kakav je igrac,a ja vec znam da je nikakavZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Zonal Football @ZonalFootball
Andy Carroll was taken off as a precaution after feeling a tightness in his hamstring, Sky Sports confirm.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment