Ima raznih liga,ova ocigledno nije za njega...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostIma raznih liga,ova ocigledno nije za njega...
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJest Tottenham tragikomican.
Everton ocajan danas, ali i Klark je objasnio kako se takticki postavlja odbrana, objasnio.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostDefinitivno nije. Mislio sam da ce da pokida i u Celsiju i ovde ali go k od njega. Odmah bih ga isterao. Evo sad odmah, dok su na terenu igraci sisao bih dole i urucio mu otkaz, pred svima da ga izblamiras jer drugacije ne moze da shvati da PL nije za njega.
Nije on kriv,ovi su krivi sto ga traze,bolje da je pijani Harry ostaoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
WBA odlican za sada,stvarno su definitivno su me najprijatnije iznenadili od svih ekipa,obije ekipe iz Liverpool-a dobile po nosu...malo su se ljudi zaletili s Everton-om na pocetku,red je da se situacija malo smiriZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kao prošle nedelje, damo gol, i onda AVB izvlači jednog špica, ulazi defanizvni vezni, i mi primamo gol. I to protiv WBA i Noriča a igramo kući. Pa šta ćemo protiv jačih ekipa raditi? Usput Hadlston još isključen danas. Prva tri kola za zaborav... Nema leba dok se ne vratimo osnovama, a to je da staviš Bejla na krilo i samo tamo da igra. Od kad su krenuli filozofirati i stavljati ga na sto pozicija, em mi loše igramo em se on izgubio.
Comment
-
E moj Boasu bolje da si se u Portugal vratio , jbt ako ga otpuste koliko ce on u manje od godinu dana para uzeti na osnovu otkaza
Tragikomicno i to tesko ... Svonsi odigra dobro , napadali i posle crvenog koji po meni nije trebao biti , zuti da , crveni ne , VBA odlicno , Klark odlican na klupi , Vigan uzeo bod i to je manje-vise toSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Originally posted by DeMar DeRozan View PostRazocara me svonsi malo
Taylor bas gadno se sjebao
Ipak i ovo nije lose, 7 bodova posle 3 kola uz odlicnu gol razliku 10-2
Comment
Comment