Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by apacrow View Post
    Prosle sezone? Isli redom: Everton, Man Utd, Man City, Liverpool...
    http://www.sportsport.ba/tabela/ENGL.../Tottenham/171
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• To je pretprosla sezona , ne prosla
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pa gdje sam ja rekao da je prosla?

#the return

Comment

Prosle sezone? Isli redom: Everton, Man Utd, Man City, Liverpool...
          Pa Apa prica za proslu valjda
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Osam kola, dva poraza? To je lose?
            iliti 20 kola, 5 poraza.

To je lose otvaranje sezone? Ne bi bas rekao.
            It is not the violence that sets a man apart.
            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
              Pa Apa prica za proslu valjda
              Nije to predmet price uopste bio,ne znam zasto se mijesas kad se tebe ne tice

#the return

Comment

Osam kola, dva poraza? To je lose?
                iliti 20 kola, 5 poraza.

To je lose otvaranje sezone? Ne bi bas rekao.
                Pa zavisi kako gledas,ja sam mislio na sami pocetak sezone,6 utakmica cak dva poraza i dva remija,ne bi meni to cak ni bilo lose da remi nije sa WB-om,kuci poraz od Wigan-a i u gostima ih West Ham dobio,slabe su to ekipe

#the return

Comment

• Hvala Bogu pa igra normalno sa 4 pozadi jos plus u prvoj brat Kolarov. Bravo Manco bice od tebe nesto!
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Kapiram te, to je ona famozna sezona kad je Man Utd u prvih
                    deset kola imao vise neresenih rezultata, nego pobeda koliko
                    se secam.

Ne znam. Po meni izgubiti 4 boda od Norwicha i West Broma,
                    i to na domacem terenu je jako los rezultat. Svakako, samo
                    da napomenem da nisam navijac T'hama, i ovo gledam 'ladan.

Comment

• http://www.statto.com/football/teams...8-2009/results

Apacrow,evo ti najbolji primjer,u prvih 8 kola od mogucih 24 boda Harry osvojio samo 2,bio zadnji na tabeli.Pogledaj ekipe od kojih je gubio Stoke,Middlesbrough,Aston Villa,Hull,Sunderland i Portsmouth,pa gdje ces gore od ovoga,najgori pocetak sezone u istoriji kluba,jos remi sa Wigan-om

#the return

Comment

• Mou gleda buduceg protivnika(zrtve)..

Ovi ne mogu centar preci, da hoce QPR ispasti, totalno pogana ekipa.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          http://www.statto.com/football/teams...8-2009/results

Apacrow,evo ti najbolji primjer,u prvih 8 kola od mogucih 24 boda Harry osvojio samo 2,bio zadnji na tabeli.Pogledaj ekipe od kojih je gubio Stoke,Middlesbrough,Aston Villa,Hull,Sunderland i Portsmouth,pa gdje ces gore od ovoga,najgori pocetak sezone u istoriji kluba,jos remi sa Wigan-om
                          Da si ti meni ziv i zdrav Harry je dosao posle osmog kola te sezone.

Comment

Da si ti meni ziv i zdrav Harry je dosao posle osmog kola te sezone.
                            Ja sam mislio da je godinu ranije,zajebao sam se jbg,nesto mi je ostalo u sjecanju ova sezona,a u pravu si dosao je u oktobru 2008.

#the return

Comment

• jbt trener totenhema samo 3 boda osvojio na 15 premijerligaskih meceva

Comment

• Ma igra im je bila vrlo neobjasnjiva, nije bilo igre, Bejl blago receno pogubljen, Sandro i Livermori veznjaci, pa ko tu treba da kreira ??? Cim je usao Dembele igra je zivnula, momak je kontrolisao vezni red, razbijao u vezi, i dao gol. Onda mi nije jasno zasto AVB ostavlja Adebajora na klupi, pa ga tek kasnije uvodi, i jos smesnije, krenula igra sa 4-4-2, i ovaj uvodi Hadlstouna umesto Defoa ???

Plus, Galas u high line ne deluje nimalo sigurno, Jan je sa druge strane rodjen za tako nesto, ali Galas... Sreca pa Dawson nije prodat, a tu je i Caulker koji se vratio sa pozajmice, koji je genijalno prosle godine igrao pod Brendanom u Svonsiju, naviknut je na visoku liniju odbrane i trebao bi on ciniti stoperski tandem sa Vertongenom.

A sto se tice sta bi 'Arry uradio, to je irelevantno, imao je on svakakvih startova od kako je dosao u Spurse, nije uvek islo sve kako treba ni njemu. Dajte AVB-u jos malo vremena pa cemo videti gde je posle 5-6 kola.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...