Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gotivan je ovaj Dempsi. Bas da je dosao stavio bi onu sliku na avatar sto si mi poslao Wada, ona u kojoj je on kao neki rapper...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Gotivan je ovaj Dempsi. Bas da je dosao stavio bi onu sliku na avatar sto si mi poslao Wada, ona u kojoj je on kao neki rapper...
      Ja sam cuo da se ovi iz Liverpula ubili da ga dovedu, pa sada placu posto covek ode u drugi
      klub.
      sigpic

Comment

• Javi Garcia i zvanicno novi igrac City-a.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Je li sigurno nista od Moutinha u Tottenhamu , ne moze se promijeniti nista ?
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
            Ja sam cuo da se ovi iz Liverpula ubili da ga dovedu, pa sada placu posto covek ode u drugi
            klub.
            Ne placemo za njim, placemo sto nije dosla nikakva zamena, pa sada ulazimo u sezonu sa dva napadaca. Neko ce morati da izigrava heroja ove sezone. Ali i dalje smo pored Arsenala ja barem mislim i po prikazanoj igri prvi konkurenti za 4. mesto.

Nema nista od toga Dale, a bi bi sjajan deal za njih, izduvao ga AVB.
            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ukupno je ovog prijelaznog roka potrošeno £486m. Dakle nije oboren rekord od 500m postavljen 2008. godine.

Najviše je ovog prijelaznog roka trgovao Chelsea, te potrošio £79,5m, zatim slijedi Tottenham koji je potrošio £56,6m, Man. City £50,2m, Man. United £42,9m, Arsenal £38,9m, Stoke £29,3m.
              sigpic
              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
              don't support us when we win."

Comment

• Stouk potrosio vise od nas...

Op, op...

ESPN FC ‏@ESPNFC
                Awaiting news from Tottenham over the transfer of Joao Moutinho from Porto. It could yet happen...
                Mozda je ipak moguc deal... Spursi kao nekada i za VdV, kada je 'Arry provukao onaj deal nekako nakon sto je rok zavrsen.
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                  Stouk potrosio vise od nas...
                  Stoke o Boze Stoke
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Stoke za Ligu pravak !!!!
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• E jbg da je Mutinjo presao u Totenhem bio bi oboren rekord
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

klub.
                        Da su se ubili da ga dovedu vjerujem i da bi ga doveli i da ne bi zapelo na tih 1,5m. Jeste da nam nije baš sasvim svejedno isključivo iz razloga što se čovjek čitavo ljeto povezuje sa nama i na kraju radi neke siće ode u drugi klub. A jedini koji je plakao to je bio on danas sa izjavama tipa "ako ne pređem u Liverpool okončat ću karijeru" i slično. Liverpoola je bilo i biće bez njega, a sada što smo tanki u ofanzivnom dijelu ekipu ide Rodgersu na dušu jer je bio najavio večeras neko pojačanje, a i to je bilo logično nakon odlaska Carrolla. Sada šta je tu je, igramo sa postojećim kadrom, a ako neko bljesne prije svega mislim da Assaidija ili ovog 18-godišnjeg Sameda dobro i jeste.

@Freshman

Nažalost više su potrošili od nas. Da je bilo racionalnijeg trošenja ranije sada bi bilo sve drugačije...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
                          Da su se ubili da ga dovedu vjerujem i da bi ga doveli i da ne bi zapelo na tih 1,5m. Jeste da nam nije baš sasvim svejedno isključivo iz razloga što se čovjek čitavo ljeto povezuje sa nama i na kraju radi neke siće ode u drugi klub. A jedini koji je plakao to je bio on danas sa izjavama tipa "ako ne pređem u Liverpool okončat ću karijeru" i slično. Liverpoola je bilo i biće bez njega, a sada što smo tanki u ofanzivnom dijelu ekipu ide Rodgersu na dušu jer je bio najavio večeras neko pojačanje, a i to je bilo logično nakon odlaska Carrolla. Sada šta je tu je, igramo sa postojećim kadrom, a ako neko bljesne prije svega mislim da Assaidija ili ovog 18-godišnjeg Sameda dobro i jeste.

@Freshman

Nažalost više su potrošili od nas. Da je bilo racionalnijeg trošenja ranije sada bi bilo sve drugačije...
                          A mozda to sve ima veze sa klubom u koji je hteo Dempsej da predje. Ipak je Martin Jol stari Sparsovac pa mu je i malo sugerisao. Sta mislis?
                          sigpic

Comment

• It is not the violence that sets a man apart.
                            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ovako je izgledalo sve kao na vrat na nos, cijelo vrijeme jako blizu Liverpoola i onda odjednom ode u Tottenham. Ako mu je sugerisao nešto morao je to ranije, mada sumnjam opet nakon njegovih današnjih izjava kako želi u Liverpool.
                              sigpic

Comment

A mozda to sve ima veze sa klubom u koji je hteo Dempsej da predje. Ipak je Martin Jol stari Sparsovac pa mu je i malo sugerisao. Sta mislis?
                                Nema to veze, rekao je Clint da zeli u LFC, i samo tamo vec i pre. Villa nudila 7m, Fulam prihvatio, ali odustali su, jer on ne zeli tamo da ode. Vi ste se pojavaili u poslednjem trenutku, dali jacu ponudu, i posto ste je l' , veci klub od Vile, logicno je da ode. Jednostavno, ponudii ste vise novca.
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X