Benayoun na pozajmici u West Ham-u...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miki7878 View PostJel Vengeru neko rekao da je danas zadnji dan prelaznog roka? Mozda covek otisao na pecanje?! Loris,Vertogen,Demsey,Dembele,Sigurdson. Nije lose. Mada ostaje zal za Mutinjom. Ali kolko sam cuo, ako je ponuda pruihvacena, ostaje jos neko vreme posle za pregovore sa igracem. To sam negde procitao. Mada ako nisu do sada.....sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostJel Vengeru neko rekao da je danas zadnji dan prelaznog roka? Mozda covek otisao na pecanje?! Loris,Vertogen,Demsey,Dembele,Sigurdson. Nije lose. Mada ostaje zal za Mutinjom. Ali kolko sam cuo, ako je ponuda pruihvacena, ostaje jos neko vreme posle za pregovore sa igracem. To sam negde procitao. Mada ako nisu do sada.....
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostWenger nece morat da ceka da mu se ekipa uigra do decembra za razliku od velikog totenhama ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostPa mozda bi i trebali da pocnu ovi iz arsenala da se jos vise uigravaju kad za 180 min ne mogu gol da daju. Ipak je smisao fudbala dati gol ;)sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostPa mozda bi i trebali da pocnu ovi iz arsenala da se jos vise uigravaju kad za 180 min ne mogu gol da daju. Ipak je smisao fudbala dati gol ;)
NE znam matematiku tako strasno ali da li jedno ponistava drugo ili sam ja nesto zajebosigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostI Totenhem je imao plus 10 pre par meseci pa sada igra ligu evrope. tako da......Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostI Totenhem je imao plus 10 pre par meseci pa sada igra ligu evrope. tako da......sigpic
Comment
-
Originally posted by Miko View Postjbg ja ti samo dajem primer da u 2 kola niste uspeli da osvojite vise bodova od Arsenala, to sto ste prokockali +10 nije za spominanje , ne vidja se cestosigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostMa znam ja to. Al zar ti nije cudno da ekipi odlaze najbolji igraci, a nikakave zamene se ne dovode. Otkako je RVP otisao ne mogu da udju u sansu, a ne da nekom daju gol. E pa ja o tome govorim. Kako nista u prelaznom roku nisu uradili a od njih se najvise ocekivalo.sigpic
Comment
-
Originally posted by miki7878 View PostMa znam ja to. Al zar ti nije cudno da ekipi odlaze najbolji igraci, a nikakave zamene se ne dovode. Otkako je RVP otisao ne mogu da udju u sansu, a ne da nekom daju gol. E pa ja o tome govorim. Kako nista u prelaznom roku nisu uradili a od njih se najvise ocekivalo.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Evo ga Clint sa novim dresom.
I Lloris..
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment