Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Benayoun na pozajmici u West Ham-u...

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
      Jel Vengeru neko rekao da je danas zadnji dan prelaznog roka? Mozda covek otisao na pecanje?! Loris,Vertogen,Demsey,Dembele,Sigurdson. Nije lose. Mada ostaje zal za Mutinjom. Ali kolko sam cuo, ako je ponuda pruihvacena, ostaje jos neko vreme posle za pregovore sa igracem. To sam negde procitao. Mada ako nisu do sada.....
      Wenger nece morat da ceka da mu se ekipa uigra do decembra za razliku od velikog totenhama ;)
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Jel Vengeru neko rekao da je danas zadnji dan prelaznog roka? Mozda covek otisao na pecanje?! Loris,Vertogen,Demsey,Dembele,Sigurdson. Nije lose. Mada ostaje zal za Mutinjom. Ali kolko sam cuo, ako je ponuda pruihvacena, ostaje jos neko vreme posle za pregovore sa igracem. To sam negde procitao. Mada ako nisu do sada.....
        ne sikiraj se za tobdžije, opet ce na tabeli biti ispred vas ;)

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Wenger nece morat da ceka da mu se ekipa uigra do decembra za razliku od velikog totenhama ;)
          Pa mozda bi i trebali da pocnu ovi iz arsenala da se jos vise uigravaju kad za 180 min ne mogu gol da daju. Ipak je smisao fudbala dati gol ;)
          sigpic

Comment

• Dejagah presao iz Wolfsburg-a u Fulham...

Comment

• Smisao fudbala je pobediti a smisao lige osvojiti sto vise bodova , Arsenal ima 2 , vi 1
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Pa mozda bi i trebali da pocnu ovi iz arsenala da se jos vise uigravaju kad za 180 min ne mogu gol da daju. Ipak je smisao fudbala dati gol ;)
                I opet Tottenham iza ovakvog Arsenal-a.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Dobro, Totenhem je bar dao go, al su im protivnici dali vise...

NE znam matematiku tako strasno ali da li jedno ponistava drugo ili sam ja nesto zajebo
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                    Smisao fudbala je pobediti a smisao lige osvojiti sto vise bodova , Arsenal ima 2 , vi 1
                    I Totenhem je imao plus 10 pre par meseci pa sada igra ligu evrope. tako da......
                    sigpic

Comment

I Totenhem je imao plus 10 pre par meseci pa sada igra ligu evrope. tako da......
                      jbg ja ti samo dajem primer da u 2 kola niste uspeli da osvojite vise bodova od Arsenala, to sto ste prokockali +10 nije za spominanje , ne vidja se cesto
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Imo je i Arsenal minus 10, pa sad ne znam o cemu pricamo plusevima ili minusima?
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                          jbg ja ti samo dajem primer da u 2 kola niste uspeli da osvojite vise bodova od Arsenala, to sto ste prokockali +10 nije za spominanje , ne vidja se cesto
                          Ma znam ja to. Al zar ti nije cudno da ekipi odlaze najbolji igraci, a nikakave zamene se ne dovode. Otkako je RVP otisao ne mogu da udju u sansu, a ne da nekom daju gol. E pa ja o tome govorim. Kako nista u prelaznom roku nisu uradili a od njih se najvise ocekivalo.
                          sigpic

Comment

Ma znam ja to. Al zar ti nije cudno da ekipi odlaze najbolji igraci, a nikakave zamene se ne dovode. Otkako je RVP otisao ne mogu da udju u sansu, a ne da nekom daju gol. E pa ja o tome govorim. Kako nista u prelaznom roku nisu uradili a od njih se najvise ocekivalo.
                            Kralju brini se ti za svoj tim, a mi cemo za svoj... Arsenalu je trebalo da se uigraju, i uigrat ce se, a igrali su protiv dvije jake defanzivne ekipe.. Pitam se koliko ce Totenhemu trebat da se priviknu jedni na druge plus novi sistem auuu, ocekujem 16. mjesto ove sezone...
                            sigpic

Comment

Prodan Persie dovedeni Podolski i Giroud, prodali jednog doveli dvojicu , Persie je odigrao jednu dobru sezonu , nije bio povredjen , ko kaze da ce se oboje poklopiti ove sezone ? Doveden Kazorla koji je odlican , i nisu nista uradili ? Doduse otisao Song ali Boze moj

Comment

• Evo ga Clint sa novim dresom.

I Lloris..

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X