Originally posted by KERSDRS
View Post
Totenhem isto nema sile da uzmu titulu , kad nije Rednap uspio nece ni Viljas-Boas. Jos ako ne dovedu adekvatnu zamenu za Modrica nece ni u 4 biti, City i United su glavni kandidati za titulu , ako cemo realno City ima ubedljivo najjaci tim , kompletan u svakom pogledu , United bi mogao biti opasniji ove sezone jer za razliku od prosle imace uvek 2 sveza napadaca , videcemo ko ce dokle dogurati u Evropi i kako ce se raspodeliti snage , mislim da ce Mancini dosta odmarati igraca u LS tj da ce ponovo biti PL prioritet. Arsenal ce verovatno opet zavrsiti 3. , po meni su dosta ispred ostalih a ponovo zaostaju za Cityem i Unitedom. Uff moram se ispraviti , zaboravih Celzi na trenutak , ako ce iko ugroziti United i City ove sezone po meni to je Celzi , jedan sam od retkih koji veruju da di Matteo moze mnogo da napravi sa ovim timom tako da bi Arsenal ipak verovatno trebao biti 4. , ali nikad se u PL sa sigurnoscu ne moze reci ko ce biti u 4 , videcemo kako ce Newcastle igrati, nadam se da mogu do 4. pozicije ali tesko tesko da mogu 38 kola igrati konstantno kao prosle sezone a cak moraju i bolje ove da bi bili u 4. Liverpul lose poceo sezonu i ako ovako nastave a verovatno hoce ponovo ce to biti ni u vrhu ni u dnu , sredina neka , 7-8 pozicija, Totenhem isto tu oko Liverpula kao i Everton tako da bi po meni prvih 8 trebali biti navedeni timovi s time da bi Liverpul i Everton bili 7 i 8 a Totenhem i Njukasl 5 i 6 ali to je ponovo neko moje misljenje a igrati se ima dosta i neka ustvari oni pokazu ko to zasluzuje 4. mesto i ko ce biti sampion U svakom slucaju jedno je sigurno da nas ocekuju odlicni mecevi
Comment