Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post

Ko je ovaj Ekstebaria,nesto mi nije poznat?
    Igra za Betis i slicne je konstitucije kao Modric.Magat se interesuje za njega, bas kao i Bilbao, ali meni licno on je kalibar za Totenhem.Naveo sam listu igraca koje bi Totenhem mogao da dovede, a da ne bude pretplacen.Iz liste sam izbacio recimo Fernanda iz Portoa zato sto mu je klauzula 30 miliona evra, a ne verujem da ce toliko para baciti na njega.Sve ove igrace za koje sam naveo, Totenhem moze kupiti za manje od 20 miliona evra.Pridodao bih tu jos Kuzmanovica i Medela.

Comment

• Moram i ovdje da postavim navodni razgovor izmedju AVB-a i nekog njegovog prijatelja

"Jesi li vidio kakve je igrače kupovao Jose Mourinho otkako je stigao u Madrid. To su sve atlete svjetske klase, a jedini igrač koji odudara od tog tipa je Mesut Ozil. Mourinhu ne trebaju dva takva igrača, a treba biti realan i reći kako je Ozil ipak bolji igrač".

"Nitko me ne može uvjeriti da ga ne kupuje iz hira, samo da me sjebe. Španjolski novinari ga pravdaju tezama kako bi Luka trebao igrati više u sredini terena. Gdje? Pokraj Khedire, Xabija Alonsa ili Diarre. Ma nema šanse, Modrić bi jedino mogao zaigrati kada bi Real drugo poluvrijeme hvatao rezultat".
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Pazite ovu bombu:

Football Agent ‏@agent_153
        #MCFC have had a bid ACCEPTED for #Cavani. #MCFC were in a real rush to complete negotiations tonight
        #MCFC simply outbid #THFC for #Cavani. #THFC couldn't compete. Plus #Cavani wanted Champions League football
        #Napoli officials are astounded as to how short negotiations were. #MCFC was the perfect buyer. They simply gave #Napoli what they wanted
        Just wow ako je istina...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Evo jos malo da zakuhamo

"Ne znam ništa o pregovorima oko moje budućnosti. Trenutno samo razmišljam o svom timu. Sretan sam što igram u Athleticu, jer se osjećam važan igrač i želio bih da ostanem ovdje", kazao je Llorente.

#the return

Comment

• Adebajora doveli, sad je u napadu malo lakše, ne znam da li će tu biti još nekih novih igrača.

Basong otišao u Norič, prihvatili ponudu za Dawsona od QPR-a, to mi je malo čudno, Dawson je dobar i lojalan, ima 28-29 god, znači sigurno 3-4 godina ako ga povrede zaobidju. Pre bi se rešio Galasa a njega ostavio.

Hadlston ide na pozajmicu, verovatno u Stoke City.

Što se kreativnog veznog tiče, sad je opet aktuelan Willian iz Šahtjora.

A. Johnson je isto interesantan, pošto igramo sa dva krila, nemamo baš igrača koji mogu da ih menjaju, a na Dos Santosa izgleda ne računamo, jer je one neka prirodna zamena Lenonu. Johnson može biti čak i prva opcija na desnom krilu.

Comment

• Pa sta kenja Llorente onda ??? Sto ne produzi ugovor ??? Shvatio da niko nece da da kintu za njega, pa sad odjednom voli svoj klub i zeli da igra u njemu. Mrs bre...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ne znam ni ja sta sere,jos mi je smijesno ovo za Cavani-a,kakvi ludaci jbt

#the return

Comment

• Debitovao novi igrač u Man unitedu sinoć Andesron.

Anderson0_3_2315602b.jpg

Comment

• Zajebano je stampati ta slova pravilno, na stoljnaku...
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Nista zvanicno ali cini se da ce UTD poslati ponudu za Dembelea iz Fulama. Pametno.

Comment

• Jos im samo on treba. Mada kako Fergie kupuje u ovom prelaznom roku, ne bi me nista cudilo.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dobar bi im Wada bio Dembele,nemaju oni takvog,a njega bi platili nekih 10 miliona,dobar za te pare

Ima li sta za Cavani-a novo ljudi?

#the return

Comment

• Treba im klasican DM, Dembele je ofanzivni vezni, i kao moze na centralnog veznog. Moze isto i Kagawa, ali posto je Fergie kupio Van Persie-a koji mu nije trebao, ne bi me cudilo da uzmu i njega. Kagawa bi mogao da propadne i da zazali sto je dosao u United.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ma on ce kao i mnoge druge Dembele-a da povuce malo nazad,moze ovaj to odigrati siguran sam

#the return

Comment

• Ma dobro, ne kazem da ne moze, ali nije to to. Manchester-u bi bolje bilo da je ganjao M'Vila-u ili nekoga drugoga, a ne samo ofanzivne igrace da dovodi. O odbrani da ne pricam, doveli nekog tramvaj igraca na mestu levog beka, a Evra se godinu i po dana raspada.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X