Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Moram i ovdje da postavim navodni razgovor izmedju AVB-a i nekog njegovog prijatelja
"Jesi li vidio kakve je igrače kupovao Jose Mourinho otkako je stigao u Madrid. To su sve atlete svjetske klase, a jedini igrač koji odudara od tog tipa je Mesut Ozil. Mourinhu ne trebaju dva takva igrača, a treba biti realan i reći kako je Ozil ipak bolji igrač".
"Nitko me ne može uvjeriti da ga ne kupuje iz hira, samo da me sjebe. Španjolski novinari ga pravdaju tezama kako bi Luka trebao igrati više u sredini terena. Gdje? Pokraj Khedire, Xabija Alonsa ili Diarre. Ma nema šanse, Modrić bi jedino mogao zaigrati kada bi Real drugo poluvrijeme hvatao rezultat".Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pazite ovu bombu:
Football Agent @agent_153
#MCFC have had a bid ACCEPTED for #Cavani. #MCFC were in a real rush to complete negotiations tonightFootball Agent @agent_153
#MCFC simply outbid #THFC for #Cavani. #THFC couldn't compete. Plus #Cavani wanted Champions League footballFootball Agent @agent_153
#Napoli officials are astounded as to how short negotiations were. #MCFC was the perfect buyer. They simply gave #Napoli what they wantedsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Evo jos malo da zakuhamo
"Ne znam ništa o pregovorima oko moje budućnosti. Trenutno samo razmišljam o svom timu. Sretan sam što igram u Athleticu, jer se osjećam važan igrač i želio bih da ostanem ovdje", kazao je Llorente.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Adebajora doveli, sad je u napadu malo lakše, ne znam da li će tu biti još nekih novih igrača.
Basong otišao u Norič, prihvatili ponudu za Dawsona od QPR-a, to mi je malo čudno, Dawson je dobar i lojalan, ima 28-29 god, znači sigurno 3-4 godina ako ga povrede zaobidju. Pre bi se rešio Galasa a njega ostavio.
Hadlston ide na pozajmicu, verovatno u Stoke City.
Što se kreativnog veznog tiče, sad je opet aktuelan Willian iz Šahtjora.
A. Johnson je isto interesantan, pošto igramo sa dva krila, nemamo baš igrača koji mogu da ih menjaju, a na Dos Santosa izgleda ne računamo, jer je one neka prirodna zamena Lenonu. Johnson može biti čak i prva opcija na desnom krilu.
Comment
-
Pa sta kenja Llorente onda ??? Sto ne produzi ugovor ??? Shvatio da niko nece da da kintu za njega, pa sad odjednom voli svoj klub i zeli da igra u njemu. Mrs bre...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Jos im samo on treba. Mada kako Fergie kupuje u ovom prelaznom roku, ne bi me nista cudilo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Treba im klasican DM, Dembele je ofanzivni vezni, i kao moze na centralnog veznog. Moze isto i Kagawa, ali posto je Fergie kupio Van Persie-a koji mu nije trebao, ne bi me cudilo da uzmu i njega. Kagawa bi mogao da propadne i da zazali sto je dosao u United.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Ma dobro, ne kazem da ne moze, ali nije to to. Manchester-u bi bolje bilo da je ganjao M'Vila-u ili nekoga drugoga, a ne samo ofanzivne igrace da dovodi. O odbrani da ne pricam, doveli nekog tramvaj igraca na mestu levog beka, a Evra se godinu i po dana raspada.sigpic
Comment
Comment