Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima raznih liga,ova ocigledno nije za njega...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Ima raznih liga,ova ocigledno nije za njega...
      Definitivno nije. Mislio sam da ce da pokida i u Celsiju i ovde ali go k od njega. Odmah bih ga isterao. Evo sad odmah, dok su na terenu igraci sisao bih dole i urucio mu otkaz, pred svima da ga izblamiras jer drugacije ne moze da shvati da PL nije za njega.
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Jest Tottenham tragikomican.
        Novkovic danas u studiju rekao da su doveli Mutinja borili bi se za titulu...

Everton ocajan danas, ali i Klark je objasnio kako se takticki postavlja odbrana, objasnio.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
          Definitivno nije. Mislio sam da ce da pokida i u Celsiju i ovde ali go k od njega. Odmah bih ga isterao. Evo sad odmah, dok su na terenu igraci sisao bih dole i urucio mu otkaz, pred svima da ga izblamiras jer drugacije ne moze da shvati da PL nije za njega.
          Tesko je odbiti ponude i silne milione,jer on nikad otkaz dati nece,samo ceka da ga otpuste i da dobije kes...

Nije on kriv,ovi su krivi sto ga traze,bolje da je pijani Harry ostao

#the return

Comment

• Poruka za AVB-a:

It is not the violence that sets a man apart.
            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• WBA odlican za sada,stvarno su definitivno su me najprijatnije iznenadili od svih ekipa,obije ekipe iz Liverpool-a dobile po nosu...malo su se ljudi zaletili s Everton-om na pocetku,red je da se situacija malo smiri

#the return

Comment

• Kao prošle nedelje, damo gol, i onda AVB izvlači jednog špica, ulazi defanizvni vezni, i mi primamo gol. I to protiv WBA i Noriča a igramo kući. Pa šta ćemo protiv jačih ekipa raditi? Usput Hadlston još isključen danas. Prva tri kola za zaborav... Nema leba dok se ne vratimo osnovama, a to je da staviš Bejla na krilo i samo tamo da igra. Od kad su krenuli filozofirati i stavljati ga na sto pozicija, em mi loše igramo em se on izgubio.

Comment

• E moj Boasu bolje da si se u Portugal vratio , jbt ako ga otpuste koliko ce on u manje od godinu dana para uzeti na osnovu otkaza
                  Tragikomicno i to tesko ... Svonsi odigra dobro , napadali i posle crvenog koji po meni nije trebao biti , zuti da , crveni ne , VBA odlicno , Klark odlican na klupi , Vigan uzeo bod i to je manje-vise to
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Samo da AVB ostane u Spursima do 17. novembra, da ih ugazimo na Emirates-u.
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Razocara me svonsi malo
                      Taylor bas gadno se sjebao

Ipak i ovo nije lose, 7 bodova posle 3 kola uz odlicnu gol razliku 10-2

Comment

• Realno Bale nije kapacitet da se snadje na svim pozicijama i nije mi jasno zasto mu to rade,zna se gdje je provjeren

#the return

Comment

• Harry Alkos bi do sad imao 7, ako ne i svih 9 bodova.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                            Harry Alkos bi do sad imao 7, ako ne i svih 9 bodova.
                            Ma ne zna se to,samo se sjeti par njegovih pocetaka sezone,dno tabele,a protivnici smijesni...

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Ma ne zna se to,samo se sjeti par njegovih pocetaka sezone,dno tabele,a protivnici smijesni...
                              Prosle sezone? Isli redom: Everton, Man Utd, Man City, Liverpool...

Comment

• Originally posted by DeMar DeRozan View Post
                                Razocara me svonsi malo
                                Taylor bas gadno se sjebao

Ipak i ovo nije lose, 7 bodova posle 3 kola uz odlicnu gol razliku 10-2
                                Ne znam sta ste se popalili na taj Svonsi??? Niko ne komentarise Wba? Wba 3:0 LFC , AVB 1:1 Wba , Wba 2:0 Everton. Sjajan pocetak sezone, sa ne tako lakim protivnicima kao Svonsi(nema lakih protivnika ali opet)...

Comment

Working...
                                X