Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uros94 View Post
    Хехе не моће боља ноћ. Индијана, онако, расно добила Мајами. Овај коњ (јебига Хитовци и Леброновци) маши у клач тајму као и обично (сад још слободњаке, милина).
    А Спарси отресли ову стоку од 'рца.

Где си сад Мамбави, да те чујем?

polako ima još dosta da se igra. jedva čekam da majami i sna antonio ispadnu pa da svi ućutite, a ja ću da vam se smejem ružno

Comment

• Originally posted by BlackMamba View Post
      polako ima još dosta da se igra. jedva čekam da majami i sna antonio ispadnu pa da svi ućutite, a ja ću da vam se smejem ružno
      Previse si negativan,a tek si dosao na forum. Kapiram da te neki ljudi mozda nerviraju,ali ovo svakako nije nacin da zapocnes svoje bivstvo na forumu.

Hoce li vise taj Wade da dodje na konferenciju? Ocekujem da je sav u krvi. Prebio LeBrona i Spoelstru!

Comment

• Originally posted by BlackMamba View Post
        Jezik pregrizo!
        San Antonio SPURS - Tony Parker & Company

Comment

• Evo ga
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• spo poceo da prica, a nije jos ni seo

ono, u pola recenice

EDIT1:
            that's really nothing... yeah, right
            It is not the violence that sets a man apart.
            It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Mexico okrece na sebe, zataskace oni ovo bar do nedelje. Mada nekako mi ovaj njegov pogled, ironicno smejanje i vrpoljenje govori da ipak nije bas tako.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• taktika: pod tepih!

Comment

• Ne iskljucujem mogucnost da postoji neki problem,ali ne mozete bre ljudi toliko mrzeti jedan tim da se nadate da ce sve da ode u propast kad je Majami u pitanju. Nije to zdravo. Pa ja zvezdu toliko ne mrzim

Comment

• Ovaj covek mnogo zna o kosarci, milina ga je slusati. Ne bih da ulazim u to kakav je autoritet, ali sumnjati u kompetentnost i kosarkasko znanje je suludo.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Definitivno tu ima necega, i ako kaze da je nista.

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                        Ovaj covek mnogo zna o kosarci, milina ga je slusati. Ne bih da ulazim u to kakav je autoritet, ali sumnjati u kompetentnost i kosarkasko znanje je suludo.
                        Bas zbog tog nedostatka autoriteta bi trebalo da bude pomocni trener. Uostalom nije uopste mala stvar biti pomocnik u bilo kom NBA klubu.

Comment

• da, bas sam na to mislio: kompletan nedostatak autoriteta

Comment

• Naravno, bio bi jedan od najboljih pomocnih trenera lige, kao i Aleksandar Stanojevic ili Vlada Jovanovic. Savrseni pomocni treneri sa punom tobrom znanja ali bez onog glavnog sastojka.

Comment

• sad nesto razmisljam... pa, big baby davis je rasturao ovu indijanu.

da je imao kondicije, prosao bi orlando.
                              ali jeb'ga, ne mogu i cevapi i pljeskavica odjednom.

EDIT1:
                              Lebron sklonio Gatorade sa stola: Osnove marketinga (Prva godina)
                              Last edited by apacrow; 18-05-12, 04:17.

Comment

• Kakve jebene hijene ova trojica.

Comment

Working...
                                X