Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maximvs dobro slusaj ! Visko je najbolji tenis komentator na balkanu , ja kad slusam njegov mec jednostavno privlaci za mec kao i Kovacic za kosarku ... Pralica je monoton ja sam finale gledao na B92 jer ga nmg slusati. Visko prenosi Djokoviceve meceve jer su to veliki mecevi , obicno gledas finala i polu finala pa i cetvrt finala kad igra Nole i cujes Viska jer on prenosi najjace meceve jer je najbolji a Pralica prenosi Noleta na pocetku turnira xD
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• maximvs sve postove koje je napisao su o Viskovicu u negativnom kontekstu. Mora da mu je neki kolega koji se oseca zapostavljeno u redakciji

Comment

• @MikoSurvivor

Kovacic za kosarku,hm?

Ne bih se slozio,nije los ali Darko i Srdjan kad prenose i Cak Noris placa kablovsku.
        sigpic

Comment

• Kovacic je pre bio duduk ali jednostavno glas privlaci , jednostavno kad izgovara deluje ...
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nije Ilija los, ali mora se priznati da su Srdjan i Darko odlicni

Comment

• nisam kolega -_-
              jednostavno covek me nervira..

Comment

• mora da si mu ti kolega onda kada ga toliko hvalis, ti kazes za druge da su monotoni a Viskovic non stop prica jedno te isto iz meca u mec,od reci do reci...
                treba da bude objektivan a ne da preteruje u hvaljenju,

Comment

• Originally posted by maximvs View Post
                  mora da si mu ti kolega onda kada ga toliko hvalis, ti kazes za druge da su monotoni a Viskovic non stop prica jedno te isto iz meca u mec,od reci do reci...
                  treba da bude objektivan a ne da preteruje u hvaljenju,
                  Pa Viska su oterali sa RTS zbog čuvenih komentara o Novakovoj igri koja i jeste bila loša u tom trenutku, a to sve na intervenciju svi-znamo-koga. Toliko o njegovoj objektivnosti, a ja već dugo na našim televizijama nisam čuo bolje komentare od njegovih

Comment

• Poludecu od ovog komentatora na RTS-u. Lik samo brblja, ne prestaje uopste. Prica najcesce i za vreme poena. Da bar ima nesto pametno da kaze, nego se non stop ponavlja, i prica ocigledne stvari. Gde ih samo nalaze jbt...

Comment

• Krivokapic nema ispade,sto je jako bitno,ne gubi se u toku meca,realan je i to ga po mom misljenju cini najboljim komentatorom u Srbiji posle Viskovica
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Je l' ovaj sto sad vodi mech Krivokapic?

Comment

• da..na RTS-u
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ne znam kako ti moze biti ok komentator koji konstantno pricha za vreme poena. Krsi elementarnu kulturu prenosenja teniskog mecha. I to radi non stop, svakih par poena mu se to desava. Takodje, cim neko napravi servis gresku, on odmah krece sa prichom izmedju prvog i drugog servisa, kao da jedva ceka da pricha
                            Obrati paznju na te stvari sledeci put. Meni to smeta uzasno, volim apsolutnu tishinu za vreme poena od strane komentatora. Dakle, kada igrac krene sa servisom, sve dok neko ne upise poen nema priche. Ako se desi servis greska - cutis i dalje, do kraja poena. Zelim da chujem samo igrache i lopticu u tim trenucima.
                            Svaki dobar i iskusan teniski komentator zna da tada nema priche

Zbog takvih stvari najvise volim da gledam mecheve kada prenosi Viskovic, ili da gledam preko neta sa stranim komentatorima.

Comment

• Najbolji je bio kod onog Novakovog drop shota kad je rekao "sjajno", prije nego sto je Delpo stigao i dobio poen.
                              Inace, i meni smeta kad komentatori pricaju za vrijeme poena, uzasno me iritira.

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                                Krivokapic nema ispade,sto je jako bitno,ne gubi se u toku meca,realan je i to ga po mom misljenju cini najboljim komentatorom u Srbiji posle Viskovica
                                Kako neko može biti najbolji, posle nekoga drugog... Kakva je to ocena...? O čemu, Dacho, pričaš!? Ja te razumem - ali to je previše subjektivno!

----------------
                                Miloš Krivokapić (RTS) je, po mojem mišljenju, vrlo dobro komentarisao današnji meč (Nole). Poneka greška ili 'preklapanje', bili su u granici dozvoljenog, ali nije se čulo: SJAJNO, DIVNO, BUKVALNO, ŠTO SE TIČE... kao i mnoge druge jezičke greške i ostali izrazi koji pripadaju - estradi, a ne sportu.

Pročitao sam desetak postova unazad i ne pada mi napamet da komentarišem neke 'nebuloze' pojedinih forumaša, jer smatram da je njihovo pravo da iznesu svoje mišljenje, ali ne odobravam njihovu ostrašćenost kada podržavaju V......ća... Ako se on njima sviđa, nemaju pravo da to nameću drugima, jer ima dovoljan broj i onih koji ga najrađe ne bi slušali, jer je komentator s malim 'k' od komentatora... I od "belog sporta" pravi estradu! Kome se takav način komentarisanja sviđa, nemam ništa protiv!

;)
                                "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

Working...
                                X