Originally posted by maximvs
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori
Collapse
X
-
on je povlašćen na SK,pa zato prenosi Noletove mečeve..
Viško je najbolji i ljudi vole da ga slušaju,a što se tiče pristrasnosti meni je logično da će da navija za domaće tenisere..ipak,iako on najviše voli Novaka i Rogera,iznad svega voli tenis..
i zato je pravo uzivanje slusati ga!!Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Ovo ispada svojevrsna pohvala liku i delu N. Viškovića, ali njega stvarno volim najviše da slušam u prenosima.Pre svega, apsolutno poštuje kvalitetan tenis, ma ko igrao.
Tačno kaže kad i šta treba... što znači da se razume, za razliku od drugih komentatora, sa drugih tv stanica. Svojevremeno kada nismo znali šta se u prvom trenutku dešava i zašto ga nema na RTS, a teniski mečevi su prenošeni na istoj, bukvalno smo ga "jurili" po drugim kanalima ne bi li ga "uhvatili"... i onda je došao i taj dan oglasio... se sa SK.
Sve ostalo je istorijasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by maximvs View Postsamo kazem da komentator Nebojsa Viskovic previse favorizuje Novaka Djokovica,non stop kada prenosi njegove mecece (jedino on i prenosi njegove meceve!?) hvali ga non-stop sto moze da ide na zivce jer komentatori treba da su neutralni!
pa imam i pitanje da li se Nebojsa Viskovic prima platu od Novaka Djokovica ili od televizije??(Inace odmah da napisem da je ovo bila samo sala, za neke verovatno ne bas prijatna, ali samo sala).
Comment
-
Kako lupate gluposti pa to je neverovatno!!! Pa hocete da kazete da Viskovic nije hvalio nadala kada je ovaj svajao turnire u serijama!! O cemu bre vi pricate!! Zasto da ga ne hvali kada trenutno nema coveka na planeti koji igra bolje tenis od Novaka? Sve teniski strucnjaci jbt,Visko najbolji komentator u zemlji i sire i vi ste sad nasli da pridkujete...Stvarno ste smesni...To sto vi mrzite Novaka je za neku sasvim drugu diskusiju,nema veze sa komentatorom...sigpic
Comment
-
Viskovic je fantastican komentator! Retko elokventan covek sa istancanim smislom da udje u glavu tenisera cija je psiha na testu.
Secam se kako mi je bilo neverovatno kada su novine pocele da pisu o njegovom sukobu sa Noletovim ocem. Mislio sam da se iza svega valja novinarska patka jer Viskovic nikada nije krio svoje simpatije prema Djokovicu. Iskreno mi je zao zato to sto je prosao jer je jedna budala umislila da ima pravo da se izivljava nad njim.Last edited by Big Nole; 30-03-11, 21:27.
Comment
-
To je bila totalna katastrofa, ja sam popizdeo, ali je Viško tada dokazao koliko je veliki .. Jednostavno, nije hteo da nastavi pljuvačinu, jer je isuviše dobar sa Noletom da bi nabeđena budala to mogla da poremeti .. Otišao sa RTS-a, koliko vidim, ništa mu ne fali na SK-u i svima lepo, pa i nama !!
Comment
-
a jeste primetili kad dzankic prenosi meceve kako mu stalno nesto smeta? ili ona kiss cam ili to sto ljudi skinu papuce pa su im bose noge itd...i svaki put krene o tome onako negativno. bas cesto krene da pljuje po ljudima u publici i da gusi o tome. ponekad je smesno to al ponekad i preteruje
Comment
-
ne sasvim je on regularan,uglavnom. jedino sto me nervira kod njega je sto se ponekad ''uspava'' na po 10 min,ko da ga nema,al ovako je ok. al mislio sam pogotovo na ono kad uslede sad ovi letnji turniri u evropi pa se ljudi onako razbaskare na tribinama pa on krene o tome,ok da spomene al ponekad ko da zaboravi da prenosi ustvari teniski mec,po 10 min prica kako je to nekultura bezobrazluk... j**e mu kevu
Comment
-
Originally posted by vuna View Postne sasvim je on regularan,uglavnom. jedino sto me nervira kod njega je sto se ponekad ''uspava'' na po 10 min,ko da ga nema,al ovako je ok. al mislio sam pogotovo na ono kad uslede sad ovi letnji turniri u evropi pa se ljudi onako razbaskare na tribinama pa on krene o tome,ok da spomene al ponekad ko da zaboravi da prenosi ustvari teniski mec,po 10 min prica kako je to nekultura bezobrazluk... j**e mu kevu
Comment
Comment