Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clay ... Bolje komentarise i od Pralice a pogotovo od Radonjica
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by MikoSurvivor View Post
      Clay ... Bolje komentarise i od Pralice a pogotovo od Radonjica
      Jel zezas il' stvarno mislis da Kovacic bolje komentarise tenis od Pralice?

Comment

• Originally posted by Duka View Post
        jel da a znas mi reci onda kako se zove i preziva komentaror koji prenosi obicno holandsku ligu ..celav je! zaboravio sam jbg fantastican je!! cak mislim i najbolji!
        Vladimir Zivkovic.

Tenis na SK: Viskovic, Dzankic i kolega sa Srdjanom sa NBA. Ostali mora jos bolje.

Comment

• Dusane , meni bolje komentarise ... Nema ni u pola Kovacic znanja kao Pralica ali ponovo mnogo bolje komentarise jbg mene njegov zvuk privlaci ... Treba imati glas za komentarisanje a to Pralica nema , bar ne jos
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Panchev9 View Post
            Vladimir Zivkovic.

Tenis na SK: Viskovic, Dzankic i kolega sa Srdjanom sa NBA. Ostali mora jos bolje.
            Vladimir Zivkovic je najbolji komentator na SK!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Viško je opet pokazao zašto je bez premca za tenis ...
              Kakva analiza Noletove igre i objašnjenje zašto ne koristi slajseve protiv Andersona !!!

Comment

• Originally posted by Don Markoni View Post
                Viško je opet pokazao zašto je bez premca za tenis ...
                Kakva analiza Noletove igre i objašnjenje zašto ne koristi slajseve protiv Andersona !!!
                Dobar je bio Visko.
                Meni je ostalo u pamcenju sa pocetka meca komentar: Anderson igra najbolju sezonu do sada. Osvojio je Johanesburg. Sad se ocekuje jos. Na AO ispao u 1. kolu, na RG u 2. kolu, na Queens-u u 3. kolu i u Eastborn-u u 2. kolu.
                Ma sezona za "nezaborav".

Comment

• Pa ove godine je Kevin uzeo svoju prvu ATP titulu , logicno da igra najbolju godinu

Comment

Dusane , meni bolje komentarise ... Nema ni u pola Kovacic znanja kao Pralica ali ponovo mnogo bolje komentarise jbg mene njegov zvuk privlaci ... Treba imati glas za komentarisanje a to Pralica nema , bar ne jos
                    Cekaj, kako moze neko bolje da komentarise, a mnogo manje je potkovan znanjem o tenisu nego Pralica za 3 klase, ako ne i vise. A vecinu ovde pa i mene Banetov glas podseca na Viskov, tako da mi isto dodje i da on, i da Visko komentarise

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                      jel da a znas mi reci onda kako se zove i preziva komentaror koji prenosi obicno holandsku ligu ..celav je! zaboravio sam jbg fantastican je!! cak mislim i najbolji!
                      Duka, verovatno misliš na komentatora koji se zove: Vladimir Živković. Slažem se da je sada jedan od boljih na SK. Još kada bi se potrudio (po mojem mišljenju), u saradnji s jezičkim redaktorima, da malo popravi nekoliko reči, mislim na izbor reči, a s obzirom na sve ostalo, bio bi jedan od - najboljih!
                      "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

Dusane , meni bolje komentarise ... Nema ni u pola Kovacic znanja kao Pralica ali ponovo mnogo bolje komentarise jbg mene njegov zvuk privlaci ... Treba imati glas za komentarisanje a to Pralica nema , bar ne jos
                        Tvoja ocena uspešnosti komentarisanja Ilije Kovačića jeste na nivou: ukusa "koji se odnosi na 'zvuk' glasa"... Zaista, nemam komentar, osim da o ukusima ne vredi - raspravljati! Zaista, ne vredi!!!

Comment

• Originally posted by Dragooon View Post
                          Duka, verovatno misliš na komentatora koji se zove: Vladimir Živković. Slažem se da je sada jedan od boljih na SK. Još kada bi se potrudio (po mojem mišljenju), u saradnji s jezičkim redaktorima, da malo popravi nekoliko reči, mislim na izbor reči, a s obzirom na sve ostalo, bio bi jedan od - najboljih!
                          Zivkovic je vec veteran.
                          Na SOS-u je poceo sredinom 90-ih..

Nego nikako da "uhvatim" Lakica.

Comment

• Originally posted by Panchev9 View Post
                            Zivkovic je vec veteran.
                            Na SOS-u je poceo sredinom 90-ih..

Nego nikako da "uhvatim" Lakica.
                            Legendo, nije Lakić, već Milo Lekić, ne mogu ti pomoći - tehnički, jedino ako neko ovo čita, pa da pokuša! Ćao!

Comment

• Originally posted by Dragooon View Post
                              Legendo, nije Lakić, već Milo Lekić, ne mogu ti pomoći - tehnički, jedino ako neko ovo čita, pa da pokuša! Ćao!

Eh. Znas kad mozak upamti pogresno..
                              Pozz

Comment

• Dragooon,samo da konstatujem:
                                Draganica sve češće koristi sjajno.Da nije Viško infektivan?
                                Originally posted by gokara
                                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Working...
                                X