Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ja nisam ni znao za ovo mesto, da mi Nebojša danas ne reče u prenosu tenisa na sport-Klubu.
    Šta bi dali da ste na mom mestu, da vas mrze, a da vam se dive, šta bi dali ?

Comment

Ma Viskovic i Dzankic ili kako vec su najbolji ubjedljivo
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Tek sam se registovala, pa nisam dovoljno pratila sta ste pisali, ali ispravicu @(*6sd$%
        nego, zar se vama ne cini da komeatori non-stop blebecu...ponekad mi idu na zivce sa nekim glupavim informacijama....a tako bih zelela da bar jedan poen odcute da uzivam ko covek fghj48d

Comment

Nervira li i tebe kad govore koliko su zaradili novca u karijeri,koliko imaju osvojenih Mastersa,itd...Svaki put isto $#^%RT

Dobrodosla! %QWT&amp;W
          sigpic

Comment

Posao komentatora je da sto strucnije i svestranije obavesti gledaoce o tekucim vestima,zanimljivostima o igracima i istovremeno da prati mec,Nebojsa Viskovic i Marjan Mijajlovic suidalni primeri savrsenog novinara-komentatora.
            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Najgori deo našeg sporta su komentatori i novinari. Izuzeci (Višković i hm...) samo potvrđuju pravilo.

Comment

nema sta,Viskovic je dobar komentator ali ume da napravi greske i da ih ponavlja bezbroj puta tokom meca...
                npr,secam se da je par puta ponovio da je Novak &quot;izgoreo od silnih meceva predhodne sezone i nije dobio nijedan mec na zavrsnom turniru u Londonu&quot;... #^GH*#
                koliko se ja secam,dobio je Davidenka u tri seta,izgubio od Sode u dva i dobio Rafu u dva seta...Rafa nije imao nijednu pobedu.
                ~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~

&quot;Those who overlooked Djokovic don&#039;t know anything about tennis&quot; - Fed

Comment

[quote author=Linoleum link=topic=471.msg123822#msg123822 date=1271589854]
                  nema sta,Viskovic je dobar komentator ali ume da napravi greske i da ih ponavlja bezbroj puta tokom meca...
                  npr,secam se da je par puta ponovio da je Novak &quot;izgoreo od silnih meceva predhodne sezone i nije dobio nijedan mec na zavrsnom turniru u Londonu&quot;... #^GH*#
                  koliko se ja secam,dobio je Davidenka u tri seta,izgubio od Sode u dva i dobio Rafu u dva seta...Rafa nije imao nijednu pobedu.
                  [/quote]

Na istom mecu komentator nam je kafanskim stilom prepricao tucu Nastasea i &quot;klinaca iz obezbedjenja&quot; na mecu FED kupa. Sve to u toku poena, samo zato sto je Nastase na tribinama.
                  Voleo bih da nas komentatori malo vise uvedu u tenisku strategiju kad za to imaju prostora.

Comment

Viskovic je ubedljivo najbolji komentator,desavaju mu se greske,ali mnogo manje nego njegovim kolegama,koji tek znaju da odvale glupost &amp;@/+W

[quote author=RadeR link=topic=471.msg124737#msg124737 date=1271781449]
                    Na istom mecu komentator nam je kafanskim stilom prepricao tucu Nastasea i &quot;klinaca iz obezbedjenja&quot; na mecu FED kupa. Sve to u toku poena, samo zato sto je Nastase na tribinama.
                    Voleo bih da nas komentatori malo vise uvedu u tenisku strategiju kad za to imaju prostora.
                    [/quote]

Pa Viskovic bas to i radi,analizira gde stoje igrace,gde serviraju najcesce,gde serviraju kad su bitni poeni itd.

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

[quote author=bojanaBG link=topic=471.msg124755#msg124755 date=1271788194]
                      Viskovic je ubedljivo najbolji komentator,desavaju mu se greske,ali mnogo manje nego njegovim kolegama,koji tek znaju da odvale glupost &amp;@/+W

[quote author=RadeR link=topic=471.msg124737#msg124737 date=1271781449]
                      [/quote]

Pa Viskovic bas to i radi,analizira gde stoje igrace,gde serviraju najcesce,gde serviraju kad su bitni poeni itd.
                      [/quote]

Kakve veze imaju njegove kolege? Mi smo na forumu SportKluba. Razni komentarisu sirom zemlje i sveta naravno. Ili mislis da na Sport Klubu odvaljuju? Au ala sam naivan. On hvali tvoj forum na tv-u a ti ga vrlo emotivno branis na forumu. Ali opet zasto tako emotivno? Au ala sam naivan. Zelim ti da ga smuvas sto pre. *$^%T /6%^JH /6%^JH &amp;^@4(

Comment

Nebojsa Viskovic i Branislav Pralica su najbolji! Sportklub ima najbolje komentatore,samo bih jos dodala Milosa Krivokapica sa RTS-a.

Comment

Slazem se Viskovic je najbolji .A njegovo poredenje da su turniri bez Federere kao jelo bez glavnog zacina u pravu je .Ja sam tenis zavolio bas zbog Rogera

Comment

Pa nisu ovo turniri bez Federera, je l&#039; treba neko da ga pusti da dodje do polufinala? &amp;*#GI(] &amp;*#GI(] &amp;*#GI(]
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ne treba da ga puste ali bez Fedex-a je turnir malo oslabljen jer su svi zeleli da gledaju duel Nadal-Federer.Nazalost to se nece desiti //h*svb
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Veci je rivalitet NOLE- Federer! Vecina je taj duel iscekivala.

Comment

Working...
                                X