Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ma bez Viska su rupa, bar sto se tenisa tice! Strajnic covek uopste nije los komentator, ali taj nikad u zivotu tenis nije prenosio. Zna nekoliko raspalih i otrcanih fraza koje ponavlja non-stop. A oni strucni komentatori su im posebna prica, strucniji je Visko od svih njih zajedno!
    Krivokapic nije los, ali takodje nije nesto extra, mislim da je on u jednom mecu kada je igrao Gonzalez skoro posle njegovog bh vinera izjavio ovo: "Ovaj jednorucni bekhend je Gonzalesov ubedljivo najbolji udarac".
    To vam sve govori.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

viskovic je najbolji, dzankic se mice, ivan komentarise ko da mu je svo vreme uperen pistolj u glavu...
      "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

• Odg: Jezi?ke sugestije za komentatore

nemam sugestije, razumem tezinu njihovog posla
        "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

....

Comment

i tako je mrmot zavio cokoladu

Comment

ta?ke sam stavio da ne bi ti zavukao ove aktuelne teme ( koje nisu za lepljenje a opet aktuelne ) na 4tu stranu, prestani sa spamom...

Comment

[quote author=druksobum link=topic=471.msg64412#msg64412 date=1242577873]
                Federer moze da vrati Vimbldon, ali on nece nikada uzeti RG
                [/quote]

Comment

• Comment

ne kontam cemu ova tema,ako komentatori SK ne rade dobro svoj posao,ko radi!!!
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=manda link=topic=227.msg71859#msg71859 date=1246035753]
                      [/quote]

Comment

[quote author=Stefan21 link=topic=227.msg71893#msg71893 date=1246042736]
                        [quote author=manda link=topic=227.msg71859#msg71859 date=1246035753]
                        [/quote][/quote]
                        pa tenis je za gledanje,ne treba da me smara komentator...neka suti za vrijeme poena,meni dosta od njega...po meni su svi komentatori na sportklubu dobri,ne znam te tvoje sa RTS,a sada mi je vazno da znam sva imena komentatora....
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Comment

• Comment

Zna li neko gde je Ivan Lasic na Sport Klubu nema ga, al bas ga nema? ??? :'(

Comment

• [/quote]

I mene to zanima

Comment

Working...
                                X