Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori
Collapse
X
-
Re: KOMENTATORI
Ako je ovo stvarno istina ja sam blago reci sokirana i mislim da bi Viskovic trebao dati izjavu javnosti i objasniti sve,kako zbog sebe tako i zbog nekih novih komentatora koji bi se mozda mogli naci u nekoj slicnoj situaciji...
Mislim da je to velika SRAMOTA,kako neko daje sebi pravo da se ponasa...
Ipak slazem se sa Viskovicem da treba pustiti Novaka da se pripremi za RG ali posle toga svakako treba dati izjavu...
Sometimes I will win,sometimes lose,but I can always go to sleep knowing I have done my best
If you feeling the sorrow you know that your heart isn't hollow.I'm ready to lead a new mission,are you ready to follow?
Comment
-
Ne verujem ni Pressu ni Kuriru,ali ne bih bila tako sigurna da se ovakve stvari ne desavaju..Novinari u Srbiji su uvek bili pod razlicitim vrstama pritiska,ne bi me iznenadilo da se to dogadja i u sportu....Sad da komentarisem da li Srdjan lici na takvog kabadahiju,nije mesto..Ali ,ako je do toga doslo i u sportskoj sferi,i ako zaista sportski novinari ,konkretno Visko,trpe takve vrste pritisaka,ja povlacim svaku kritiku izrecenu s moje strane na njegov racun,i dajem mu svu podrsku,kao i ostalim njegovim kolegama(koji,su verovatno takodje izlozeni pritisku),ako uopste nesto moja podrska znaci...Ako se zaista to zbiva,ja cestitam celom timu SK ,kako odradjuje posao
Comment
-
necu verovati u to sve dok ne cujem jos negde i dok se zvanicno ne potvrdi..."Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja
Comment
-
Ja ne verujem takvim novinama, ali od tog coveka me nista ne bi iznenadilo. Njegovi dosadasnji nastupi na televiziji su pokazali koliko je nadmen i bahat , kako u prici tako i u ophodenju prema novinarima koji su ga intervjuisali. Mislim da bi i ovaj incident bio skroz u njegovom stilu,
Sada, je i meni kao i svima ovde zao sto smo toliko kritikovali Viskovica jer je jasno da je covek radio pod VELIKIM PRITISKOM, ne verujem da je ovo prvi put da ga Srdjan ''kontaktira''. :o :o
To je verovatno i razlog zasto je toliko omalovazavao druge tenisere, jedino logicno objasnjenje je da je MORAO to da radi.
Ne verujem da ce se izjasnjavati o ovome, a posebno da ce potvrditi ovu pricu, jer mislim da NE SME, i ne cudi me.
STRASNO JE GDE ZIVIMO, na zalost ovde su mnogi ostali na nivou plemenske organizacije drustva.
Comment
-
Ne verujem ni Presu, ni Kuriru ali ljudima iz teniskih krugova od kojih sam cula za taj dogadjaj verujem
Sve sportske stanice i novinari koji prenose Djokoviceve meceve, povremeno se nalaze u takvoj situaciji
Sokantno i tuzno.
Pozdrav i podrska svim komentatorima, svaka vam cast - pritisci sa svih strana a vi radite i dalje :o
Samo nastavite sa svojim radom i ne dajte se nikome.
Viskovicu svaka cast na zivcima. :o
Ko je sledeci na redu za RG ???
Comment
-
Ni ja ne verujem ni Presu ni Kuriru,ali skroz verujem da je Srdjan Djokovic u stanju da uradi tako nesto.
I stvarno mi je zao sto smo toliko napadali Viskovica,ko zna pod kakvim je on pritiskom.
Moja puna podrska svim komentatorima.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Licemeri.
Cekam da vidim postove o Viskovicu kada bude prenosio recimo mec Nole - Rafica.
Do juce niste mogli dovoljno ruznih reci da napisete, a vec danas je car, zato sto je navodno pritiskan od strane noletovog oca.
A sta ako nije? Oce li i dalje uzivati vasu podrsku?
Slabo vam verujem.
Comment
-
Gold, nije to licemerstvo, shto cesh se i uveriti i sam ako budesh zeleo. Ako su komentatori realni i nepristrasni onda nikakve frke nema. Ja sam to vec jedno 10 puta rekla ranije. A za Vishkovica mi je sad krivo, jer nismo pojma imali da je tako ochajno komentariosao ne zato shto je HTEO vec shto je MORAO, pa je onda sasvim prirodno da se nashe mishljenje menja shodno tome. Sem toga nikoga, pa ni njega nismo proglasili carem, samo chestitali choveku na zivcima, no?
Incident je potvrdjen od brojnih medija i josh sa par strana vezanih za sportske krugove i mogu samo da kazem da mi je ispala vilica na pod od shoka...nemam rechi za takvo ponashanje, niti za takvo neshto ima opravdanja...Varvarstvo!
I tachno je...Novak zbog toga ispashta...jer isti taj Srdjan i Dijana vrshe nenormalan pritisak na njega shto se vidi na Novaku iz aviona! Ni Novak ne radi ono shto on hoce, vec shta mamica i tatica zele! Uzas! :-[ >
Comment
Comment