Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Post od crystal nema nikakve veze sa Novakom vec govori o stalnom sakrivanju istine od strane Viskovica i izvrtanju cinjenica.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg22546#msg22546 date=1210453514]
      Post od crystal [/quote]

Pa nisam ni mislio na crystal nego konkretno na tebe moya jer si rekao vi navijaci Djokovica.A ja ti fino rekoh prelistaj forum i vidjeces da nisam gledao nijedan mec osim ona 33 minuta sinoc protiv Almagra i nisam mogao komentarisati ono sto je izjavljivao doticni komentator.

Comment

BEST

Comment

Pokusati cu da se ne pravim previse pametan, jer mi to nije namjera, ali slusajuci danas Viskovica i jednu njegovu recenicu palo mi je na pamet kako teniski komentatori sa ovih prostora (a i ne samo oni vec i ostali ljudi koji su na ovaj ili onaj nacin ukljuceni u tenis) gotovo u pravilu ponavljaju 3 pogreske koje su izvedene iz engleskog jezika. Pa evo redom da pocnem od Viskovicevog danasnjeg povoda:
          1. Viskovic rece (pisati cu kako je izgovoreno): FUTFOL! Moglo bi se prevesti kao pad noge. No koliko je meni poznato engleska verzija bi trebala biti FOOTFAULT (FUTFOLT), sto bi znacilo pogreska

Comment

[quote author=crystal link=topic=471.msg22848#msg22848 date=1210887604]

BEST
            , razumem te da si nekoliko minuta ostao bez teksta nakon Novakove psovke

[/quote]

Comment

• Comment

Aleksandar Dzankic 8)

Comment

Napisao bih koju rec Dzankicu koga sa pravom hvalite i jedan je od retkih komentatora gde mi televizor nije na ,,mute" ;D

Cini mi se da izbegavas da radis prenose Novakovih meceva ili radis one u ranim fazama turnira (koliko se ja secam radio si njegov mec treceg kola u Indijan Velsu protiv Kolsrajbera koji je bio u 4.30 ujutru pa tek juce mec protiv Karlovica). U medjuvremenu sam primetio da si prenosio mnogo vise meceva Nadala(ne znam da li je ovo slucajno i da li je ovo zbog smena ili si fan Nadala )

Drugo ovde te mnogi hvale da si nepristrasan i objektivan komentator i da u prenosima ne navijas ni za jednog tenisera. Ako je tako onda trebas da budes dosledan do kraja i da radis svaki prenos tako. U mecu Tipsarevic-Blejk si otvoreno navijao za Tipsarevica i posle svakog njegovog dobrog poteza si podizao ton sa odusevljenjem i hvalio ga sa recima (bravo Janko, fantasticno i sl. cak si ga od miloste zvao Tipsi dok ti nije pripretio urednik ;D). Kad Novak napravi neki dobar potez pohvalis ti i njega ali ne sa takvim zarom kao sto hvalis Janka . E sad ono kljucno zasto je to tako?? Da li zbog toga sto si fan Nadala ;) ili mozda cak i Federera(zamalo da mi ovo promakne ) ili radis to da te ove devojke koje obozavaju Nadala i koje su u vecini na ovom forumu ne bi ,,oplele" na ovom forumu kao sto to rade vecini tvojih kolega??

p.s. Verovatno je ovaj moj post rezultatat naseg mentaliteta ;D (teorije zavere i slicno ;) i gde se vecina nas petlja u tudje poslove i daje kritike i kada nekada nema razloga za to) Nije meni bila ova namera i naravno ti polazes racune onom ko te placa za to sto radis a ne meni. Ovo je moj utisak o tebi kao komentatoru i nadam se da tebe necu ,,mutirati" u buducnosti

E da, sad se setih (da ti jos malo solim pamet i da ti se petljam u posao ;)) nemoj slucajno sutra da ne komentarises eventualni mec Nadal-Djokovic ako treba i smenu promeni ;D (nadam se da ce ovo podrzati moje kolege sa foruma ;D)

Comment

• Comment

• Comment

ma Visko je sutra na RTS-u,to su moje prognoze!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

i ja mislim da ce on na RTS-u da prenosi
                          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Viskovic sve Djokoviceve meceve prenosi na RTS-u ;D
                            A ne secam se da je Dzankic ikada prenosio neko SF ili Finale na SK, mozda Kooyong ??? :-\

Comment

Viskovic ce naravno biti na RTS-u, siguran sam da cete uzivati u njegovom cenzurisanom komentarisanju.

Iako ga ja mozda najvise kritikujem ovde, evo mogu da kazem da je danas bio sasvim fer i normalan, bez ikakvih pakosnih komentara. Ne razumem zasto uvek nije ovakav, ne radi se o tome da je nesto preterano hvalio Rafu, sto ni ne zelim. Jednostavno je skroz objektivno komentarisao igru oba tenisera. Jedino sto mi je zasmetalo jeste vec istrosena fraza da Rafa ne pusta protivnike kad im ''namirise krv.'' Ne svidja mi se ovakav opis, kao da je zivotinja. Ne razumem zasto se to stalno vezuje za njega, kao da Federer i Djokovic ne pobedjuju sa 6-1, 6-2, itd. Svi se bore da uzmu svaki gem, bez obzira na rezultat.

Znam da ce sutra biti druga pesma na RTS-u, naravno od Tijanicevim nacinalong servisa ni ne ocekujem objektivnost i istinu.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg22928#msg22928 date=1210969971]
                                Viskovic ce naravno biti na RTS-u, siguran sam da cete uzivati u njegovom cenzurisanom komentarisanju.

Iako ga ja mozda najvise kritikujem ovde, evo mogu da kazem da je danas bio sasvim fer i normalan, bez ikakvih pakosnih komentara. Ne razumem zasto uvek nije ovakav, ne radi se o tome da je nesto preterano hvalio Rafu, sto ni ne zelim. Jednostavno je skroz objektivno komentarisao igru oba tenisera. Jedino sto mi je zasmetalo jeste vec istrosena fraza da Rafa ne pusta protivnike kad im ''namirise krv.'' Ne svidja mi se ovakav opis, kao da je zivotinja. Ne razumem zasto se to stalno vezuje za njega, kao da Federer i Djokovic ne pobedjuju sa 6-1, 6-2, itd. Svi se bore da uzmu svaki gem, bez obzira na rezultat.

Znam da ce sutra biti druga pesma na RTS-u, naravno od Tijanicevim nacinalong servisa ni ne ocekujem objektivnost i istinu.
                                [/quote]

Comment

Working...
                                X