Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a kad je neko povrijedjen izrazi se nada da ce se sto prije vratiti na teren kako bismo uzivali u njihovim igrama(potezima)...
    [/quote]

Odlican post, ali sa Viskovicem nije tako, znamo da on Rafi zeli samo povrede i skori kraj karijere , tako da od njega necemo cuti lepe zelje za Rafaela.

Comment

• Re: KOMENTATORI

On je se krvavo izborio da bude tako uspjesan,niko mu to nije servirao...Rafael Nadal =const

Comment

Vishkovicu choveche, ne prestajesh da me iznenadjujesh! Kako ti nije zao da Stepaneka koji predaje mech zbog povrede ispracash sa terena sa srecom u glasu i komentarom "MOZDA nije zasluzio zvizduke publike"...Kako mozda? Jel chovek robot? Treba li da padne mrtav da bi kod tebe zavredeo normalan komentar? Nekorektan si, neprofesionalan do koske! :-\ Radujesh se tudjoj nesreci, pa jel' to ljudski? Nema to sad veze shto je Novak igrao protiv Stepaneka, ovo ima veze sa ljudskoshcu! >

Comment

http://www.timesonline.co.uk/tol/spo...cle3904473.ece

Odnosno:

Comment

Za komentatora, posle danasnjeg prenosa meca, nemam nikakav komentar. Jednostavno nemam reci........... :o :o :o :o ??? ??? ???
            Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Viskovic,"najbolji teniski komentator SK i u Srbiji: "Srbija do Melburna", "Kralj je mrtav, ziveo kralj" "Srbija do Montreala"...
              Rafael Nadal "kralj sljake- kome je kruna morla jednom da padne" je porazen od "razigranog Ferreroa" - bez povrede

Almagro
              takticki uzima medical time out, da se skoncentrise posle breaka. Ah sad vidimo kakva je to povreda ( posle as udarca, jedinog koji je uspeo da ubaci u teren Almagro posle MTA).... *sick*
              "Auuh, srpskom teniseru je nesto upalo u oko, nesto mu jako smeta vidite kako trlja oko, za sve su organizatori krivi , ako ovaj mec... *sick*
              Glasan smeh u mikrofon posle predaje Stepaneka - toliko mu je bilo drago sto je covek povredjen *sick*

SK dobro placa komentatore zbog kojih ce gubiti gledanost, cini mi se...
              Vazno je da gledaju i slusaju oni koji treba. I oni da budu na forumu. Jer bar bi odgovorni iz SK trebalo da znaju da su mnogi ljudi na ovaj forum i dosli da bi stavili prigovor na Viskovicev rad.
              Bolestan covek.

Zelim vam da sutra nemate prenosa, i SK i Viskovic su zasluzili da Vavrinka preda pre pocetka finala, pa se onda uz neku reprizu radujte "zasluzenoj" pobedi i tituli.

Comment

[quote author=angelnfs4 link=topic=471.msg22509#msg22509 date=1210443907]

SK dobro placa komentatore zbog kojih ce gubiti gledanost, cini mi se...

[/quote]
                Nadam se da ?e SK izgubiti gledanost (tvoju i tebi sli?nim)

Comment

[quote author=angelnfs4 link=topic=471.msg22509#msg22509 date=1210443907]

Zelim vam da sutra nemate prenosa, i SK i Viskovic su zasluzili da Vavrinka preda pre pocetka finala, pa se onda uz neku reprizu radujte "zasluzenoj" pobedi i tituli.

[/quote]

Comment

Sreca moja da sam danas propustio jos jedan nastup ISPIRACA MOZGOVA, al iz ovih postova vidim da je zasijao u punom svetlu, tipican Viskovic danas sa svim elementima njegove licnosti i prenosa.

A sutra ce nam sigurno pricati koliko je Novak zasluzio da posvoji Rim i o njegovom neverovatnom putu do finala u antologijskim mecevima koji ce ostati upamceni u teniskoj istoriji.

Comment

[quote author=crystal link=topic=471.msg22503#msg22503 date=1210437408]

Odnosno:

[/quote]

Zato nadjemo kanal gdje je komentator nepristrasan i neutralan i rijesimo problem?

Comment

[quote author=Bosanac30 link=topic=471.msg22526#msg22526 date=1210447744]
                        [quote author=crystal link=topic=471.msg22503#msg22503 date=1210437408]

Odnosno:

[/quote]

Zato nadjemo kanal gdje je komentator nepristrasan i neutralan i rijesimo problem?
                        [/quote]
                        Tesko je to objasniti.

Comment

Tesko je objasniti da neki ljudi ovde podrzavaju zlobu, pakost i ismevanje od strane Viskovica i smatraju to normalnim i pristojnim komentarisanjem.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg22532#msg22532 date=1210451776]
                            Tesko je objasniti da neki ljudi ovde podrzavaju zlobu, pakost i ismevanje od strane Viskovica i smatraju to normalnim i pristojnim komentarisanjem.

[/quote]
                            Koji ljudi?Daj konkretno da pricamo,posto me bas zanima ko su ti zlobnici medju nama,ako mislis na forumase koji navijaju za Novaka Djokovica.

Comment

Da, mislim na vas, jer vecito branite Viskovica i ignorisete sve njegove komentare o kojima ovde govorimo.
                              Reci da li je u redu sto je kroz smeh govorio o Stepanekovoj predaji i da MOZDA nije zasluzio da mu zvizde?????

Milion slicnih i gorih komentara je postovano u ovoj temi a vi uvek dodjete sa nekim kratkim i ironicnim komentarima umesto da kazete sta mislite o takvim komentarima.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg22541#msg22541 date=1210452866]
                                Da, mislim na vas, jer vecito branite Viskovica i ignorisete sve njegove komentare o kojima ovde govorimo.
                                Reci da li je u redu sto je kroz smeh govorio o Stepanekovoj predaji i da MOZDA nije zasluzio da mu zvizde?????

Milion slicnih i gorih komentara je postovano u ovoj temi a vi uvek dodjete sa nekim kratkim i ironicnim komentarima umesto da kazete sta mislite o takvim komentarima.

[/quote]
                                E hajde sada malo prelistaj forum pa vidi koliko sam ja meceva pogledao u zadnja dva dana a danasnja Stepanekova predaja mi je promakla iz skroz glupog razloga,ali nacices ti to vec!;)A ne branim ja Viskovica uopste,jer nemam pojma sta je sve izjavljivao,i u kojem kontekstu.I ja se ovdje osvrcem samo i jedino na izjave koje se ticu Novaka Djokovica i za koje smatram da nisu ili objektivne pa odreagujem na njih ili zahvalim nekome ko cestita(iskreno,ne ironicno ;)) svim Novakovim navijacima na nekom uspjehu,a u koje spadam i sam!

Comment

Working...
                                X