Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[Tabor se zove"kako vetar duva"quote author=Boba~VaMoS Rafa~ link=topic=471.msg28290#msg28290 date=1216999271]
    Malo pitanje za Dzankica
    Ali pre svega super odradjen Rafin mec juce..stvarno sam uzivala..sve pohvale
    Dakle moje pitanje je sledece...U jednom trenutku si rekao..Ljudi jednostavno Rafu ili vole ili mrze..sredine nema..Pa mene zanima u kom si ti taboru

[attachment deleted by admin]

Comment

[quote author=biba link=topic=471.msg28311#msg28311 date=1217011985]
      Bella, neverovatna si :-* :-* :-*

[/quote]

Hvala, drago mi je da sam vas sve zasmejala

Comment

Sve pohvale za Aleksandra Dzankica koji je opet bio odlican tokom oba meca sinoc. Zaista cini te pospane jutarnje sate zanimljivijim, mada su i mecevi sami bili dovoljni da nas drze budnima.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg28349#msg28349 date=1217087648]
          Sve pohvale za Aleksandra Dzankica koji je opet bio odlican tokom oba meca sinoc. Zaista cini te pospane jutarnje sate zanimljivijim, mada su i mecevi sami bili dovoljni da nas drze budnima.
          [/quote]
          Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

I od mene pohvale za Aleksandra, stvarno je super komentarisao meceve

Comment

Samo jedna porukla za Pedju Jurisevica - Protivnik obicno pravi greske jer je prinudjen na to ;)

Comment

Ja imam jednu malu zamerku za nase komentatore ili mozda bolje reci sugestiju
                Naime gledajuci ovaj turnir u Torontu kao i mnoge druge kada kamere pokazu mesto gde je Rafin tim..naravno da se uvek prokomentarise nezamenljivi Toni ,a sada i Xisca,to je naravno sve lepo i niko nema nista protiv toga ali mislim da je krajnje nekorektno da se ne spomene osoba koja je na svakom turniru uz Rafu i neko je ugradio i svoj trud i rad u Rafine uspehe..a to je onaj decko koga svi tako "iskuliraju" a koji obicno sedi izmedju Tonija i Xisce..RAFA MOYMO Rafin fizioterapeut..Eto toliko od mene..Hvala
                Sometimes I will win,sometimes lose,but I can always go to sleep knowing I have done my best

If you feeling the sorrow you know that your heart isn't hollow.I'm ready to lead a new mission,are you ready to follow?

Comment

Komentarisanje meca Nadal- Murray je bilo katastrofa.
                  Onako lose i neprofesionalno komentarisanje bez statistike i sa toliko navijanja za jednog igraca je bilo samo za MUTE.

[quote author=Nevena link=topic=471.msg28381#msg28381 date=1217161530]
                  Samo jedna porukla za Pedju Jurisevica - Protivnik obicno pravi greske jer je prinudjen na to ;)
                  [/quote]

Nevena lepo si napisala, :-* :-* :-* a covek kao da ni Murray-a ni Nadala do juce nije gledao pa ne zna kako ko i zasto igra

Comment

Ljudi nije Pedja Dzankic...samo to cu reci ;)

Comment

Ja sam sinoc cim sam mu cuo glas prebacio na RTS gde sam uzivao slusajuci Milosa Krivokapica.

Sada gledam reprizu na SK i ne mu ga da verujem sta slusam. Od toga da je svaki poen koji Rafa osvoji ili sreca ili Murrayov poklon pa do toga da bi Federer uzeo Wimbledon po 6. put da je igrao vise backhand slice-a. :o :o :o :o

Steta sto Rogerov tim ne zna za Pedju da ga uzmu za strucnog konsultanta, mozda cak i trenera, uz njega bi Roger osvojio sve.

Comment

Evo sada Rafa odgra onaj fantasticni lob a ovaj komentarise kako je Murray pogresio, lose odigrao, poklionio. Ovo je strasno, dokle vise, pa ovde se komentarise samo jedan igrac, Rafa kao da ne postoji u mecu.

Iako je uvek protiv Rafe, sada ima i dodatni razlog. Da je Murray pobedio i Rafu, imao bi veciti izgovor za Novaka a ovako mora nesto drugo da smisli. ;D

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

Nije nijedan komentar vredan zivaca, a nijedan komentator vredan narushavanja srece zbog pobede...prema tome... 8)

Bojanice , pa gde si ti??? Nedostajesh :'( :'( :'(

Comment

Mene to jednostavno nervira, evo sad na kraju kaze" Murray je taj koji je IGRAO ( naglaseno).'' i ''Rafael Nadal je dosao u finale zahvaljujuci Murrayevim greskama''.

Nervira me kada takve amatere moramo da trpimo i slusamo, posebno sto ispira mozak hiljadama ljudi, mada znam da SK gledaju uglavnom oni koji vec znaju istinu i ovaj manipulator ne moze da utice na njih. Medjutim kada je na RTS-u ( a sada se na zlaost i tamo prosirio) onda stvarno moze da utice na ljude.

Comment

@moya
                                pa to su komentatori za siroke narodne mase,takvih je uvek bilo i takvih ce uvek biti,ne vredi se nervirati ;)

@bella
                                evo me,pocela sam da radim,prvi put u zivotu,pa nemam vise toliko vremena da visim na netu :-\
                                a obicno kad dodjem,niko od vas nije tu pa brzo odem
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X