Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[quote author=moya link=topic=471.msg28203#msg28203 date=1216912144]
    Pedja je predvideo moguce iznenadjenje za Rafu ako bude igrao sa Ferrerom kao na US Openu. Prosto obozavam kada nam svoje licne zelje i nade saopstava kao neke relevantne informacije. :o :o :o :o
    [/quote]
    Ne brini Moya Pedja je tako lepo izbaksuzirao Djokovica u Hamburgu (gde ga je na pocetku meca proglasio za N# 2. ) i na Wimbledonu ( u r1 ga je vec video u Finalu) da ja sad samo cekam i smejem se kad on komentarise.
    Djokovic ce uskoro biti N#1 rece danas Pedja
    Ali nikako da prezali SF Hamburga covek, nek ponovo odgleda mec pa ce videti da Djole nije "imao Rafu u saci"
    iako je on vikao kao da prenosi Fudbal a ne tenis

Comment

• Comment

Nemam pojma ko je trenutni komentator na SK-u,ali samo da ga obavijestim da me je njegova reakcija na kadar sa Xiscom do suza nasmijala!I da...djevojka je tu od prvog dana turnira.

Comment

• [/quote]
          Takodje i ja isto tako.
          Dodacu samo to da za svaki Dj udarac kaze ----MAJSTORIJA--- !!!!!!!!!! :o Uzas jedan, zesce smaranje
          Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Dzankicusvaka cast treba izdrzati one napore,covek se ubi komentarisuci do kasno u noc,svak cast!
            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

^^^E vala stvarno, jadan je odlepio od umora sinoc, pocheo je mukica da brlja, jedva je izdrzao do kraja...bravo Dzankicu

Comment

Ljudi IZVINJAVAM SE UNAPRED na debelom off topic-u, ali nisam znala gde drugde ovo da stavim, a zelela sam da podelim sa vama ove BISERE KOMENTATORA...nakon shto sam umrla od smeha chitajuci ovo shvatila sam kako su dobri ovi nashi sa SK-a...(ili barem nisu josh toliko odlepili)

BISERI KOMENTATORA

Comment

Bella zaboleo me stomak od smeha a i rasplakala si me
                  Hvala na ovom off topicu

Comment

bravo Bella!
                    samoi da dopunim kolekciju

za pantica
                    "on je osvojio evropsku titulu na svetsom prvenstvu"
                    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

^^^Nema na chemu, sve za moje kolege po sportu

Comment

Bella, ovo je bas da puknes od smeha

Comment

• Comment

• Comment

Malo pitanje za Dzankica
                              Ali pre svega super odradjen Rafin mec juce..stvarno sam uzivala..sve pohvale
                              Dakle moje pitanje je sledece...U jednom trenutku si rekao..Ljudi jednostavno Rafu ili vole ili mrze..sredine nema..Pa mene zanima u kom si ti taboru
                              Sometimes I will win,sometimes lose,but I can always go to sleep knowing I have done my best

If you feeling the sorrow you know that your heart isn't hollow.I'm ready to lead a new mission,are you ready to follow?

Comment

Bella, neverovatna si :-* :-* :-*

Comment

Working...
                                X