Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [/quote][/quote]

Pat hvala :-*
    dobila sam opkladu ;D ;D
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Re: KOMENTATORI

[quote author=bojanaBG link=topic=471.msg37212#msg37212 date=1224189376]
      [quote author=Patriota link=topic=471.msg37211#msg37211 date=1224189339]
      [quote author=bojanaBG link=topic=471.msg37210#msg37210 date=1224188577]
      e ljudi imam jedno pitanje,ko prenosi Djokovic - Karlovic?
      kladila sam se,pa mi je potreban odgovor ;D
      hvala
      [/quote][/quote]

Pat hvala :-*
      dobila sam opkladu ;D ;D
      [/quote]

e drago mi je da sam pomogao...

Comment

• [/quote]

Ne, ne to nije bio Ivan vec neki drugi koji nije komentator vec kao sto si rekla ''strucni konsultant'', ne secam se sad kako se zove. Mislim da njega obicno pozovu na RTS uz Viskovica ali vise ga nema hvala Bogu. Secam se mnogih bolestina koje je pricao, cak je i Mirku ismevao na racun tezine. Sta reci vise o njemu.

Comment

Pohvale za komentatora meca Nadal- Lopez, super odradjen posao, pa ako se moze saznati o kome se radi?
          Hvala unaprijed na odgovoru.

Comment

• [/quote]

Ne, ne to nije bio Ivan vec neki drugi koji nije komentator vec kao sto si rekla ''strucni konsultant'', ne secam se sad kako se zove. Mislim da njega obicno pozovu na RTS uz Viskovica ali vise ga nema hvala Bogu. Secam se mnogih bolestina koje je pricao, cak je i Mirku ismevao na racun tezine. Sta reci vise o njemu.
            [/quote]

Eee to je taj, onda sam pomesala, al bila sam ubedjena da je ovaj Ivan...

Comment

Jeste to je bio ivan meni je on ubjedljivo naj komentator

Comment

Najbolje je kad usred komentarisanja poena ubaci i komentar za lepe devojke.
                Super je Ivan, stvarno lepo komentarise poene i tenis.

Comment

• [/quote]najbolji je Dzankic,a najlosiji i neobjektivan Viskovic

Comment

• Comment

Za komentatore :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Comment

• Comment

Ivan je malo ipak "vukao" na Rodika ali dobro... I dalje mislim da je medju najboljim komentatorima za tenis. Licno sam navijao za Congu i drago mi je sto je prosao ali mi i nije drago zbog publike.

Comment

Ipak se Conga bolje snasao i zasluzeno prosao dalje.
                            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Ali ovaj komentator sto komentarise nalbanidan-davydenko je po meni NAJgori komentator na sport klubu.Neznam sto komentarise polufinala itd.On je sudija koji pravi puno gresaka. ;D

Comment

[quote author=fc nadal link=topic=471.msg38544#msg38544 date=1225547269]
                                Ali ovaj komentator sto komentarise nalbanidan-davydenko je po meni NAJgori komentator na sport klubu.Neznam sto komentarise polufinala itd.On je sudija koji pravi puno gresaka. ;D
                                [/quote]
                                Vrlo interesantno poredjenje ;D ;D
                                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Working...
                                X