Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ma kakve to veze ima Elena, Srbija do Tokija.

Comment

Kakva ljiga od coveka, ovo je tuzno sta slusamo na DRZAVNOJ TELEVIZIJI, mada u sustini Jurisevic je savrsen kadar za RTS. SK dajte im ga zauvek, savrsen je za njih a ne za SK. ;D

Covek promovise neznanje, nije bitno sta je Spanija, zasto bi to neko ucio iz istorije ili gegrafije, kao da je skola bitna. On je primer da nije jer ko zna odakle su ga iskopali i postavili za komentatora.

Buncanje o sreci je postalo standard, svako ko pobedi Novaka uradio je to jer je imao srece i tacka. Da nije mozda njegova nesposobnost da odigra dva dobra smeca jedan za drugim razlog zasto je izgubio???? Ne , nikako, Kinezi su krivi, i SRECA naravno, on jadan nema srece nikada. :o :o ???

''Rafa ima vise srece nego pameti'', jos jedan genijalan citat , nasao se ko ce da prica o pameti. :P :P :P :P

DNO DNA, to je ukratko opis ovog komentatora.

Comment

SK ne dajte im Pe?u.....nedelja od 19h. je rezervisano za pe?u....

Comment

Mozda bi bilo dobro da mu daju neku posebnu emisiju, sportsku komediju bilo sta samo ne ozbiljne sportove za cije komentarisanje je potrebno malo vise inteligencije i znanja od jednog petogodisnjaka.

Comment

• Comment

Pedji treba dati medalju za "komentarisanje"...

Comment

Da, on je covek za proucavanje, poklonite ga rts-u SK, kao sto rece Moya savrserno se uklapa u njihocu sliku. Ja danas cim sam ga cula prebacila sam na tve, koji su srecom prenosili, i njihovi komentatori uopste nisu bili toliko pristrasni, hvalili su i Gonzalesa za svki dobar poen. Kad je cak i celo moje okruzenje shvatilo kakav je Jurisevic, i oni presli na tve, iako ne razumeju. Dajte ga nekom, odvlaci vam gledanost ;)

Comment

• Comment

Sve kritike na IZRAZITO neprofesionalno komentarisanje Jurisevica na mecu Nadal-Gonzales,mislim i navikli smo na njegove uzase,ali ono je stvarno bilo sto kaze moya-dno dna.NIJEDNOM nije pomenuo Rafaela za bilo kakav potez,vec je celu drugu polovinu meca zalio i oplakivao Gonzalesa za propusteni volej na set loptu i neprestano ga dizao u nebesa.Covek koji je sutrasnjeg dana postao broj jedan u tenisu za njega nije postojao u tom mecu.Na kraju je rekao za Nadala "Ne morate ga voleti,ali ga morate postovati" kao da ga svi sad mrzimo jer je pobedio naseg,omlijenog,slatkog,divnog Noleta ??? 8) Razumem da covek ne voli Nadala i postujem raznovrsnost ukusa,ali prva i osnovna osobina jednog komentatora je da bude objektivan,a naroctio ako se radi o mecu gde nema nasih.
                    Takodje sam primetila da ni Visko ni Krivokapic ne vole (citaj : preziru) Nadala,OK ne morate,niko vam ne kaze da morate da ih obozavate ali BAS tako javno ne morate da iskazujete svoje licne stavove i ukuse.

Comment

VISKOVIC i KRIVOKAPIC su bas objektivni,a stvarno ne znam kako si primetio\la da mrze rafu...mozda je tebi cudno sto su oni otvoreno na strani nasih kada igraju protiv (recimo) tvog omiljenog rafice?
                      "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Krivokapic, ja sam bar stekla utisak, je sasvim ok, i nemam utisak da ne voli Rafu, on je veoma objektiva i postuje ga.
                        Viskovic ga ne gotivi uopste, to se vidi u njegovom glasu, al mora da ga hvali, ma koliko mu tesko palo ;D On je pre bio tezak za slusanje, al je i on sada ok, imao je nekih ispada u 1/2 finalu Novak-Rafa u Peknigu, al dobro...

Comment

[quote author=danilo994 link=topic=471.msg31405#msg31405 date=1219319495]
                          VISKOVIC i KRIVOKAPIC su bas objektivni,a stvarno ne znam kako si primetio\la da mrze rafu...mozda je tebi cudno sto su oni otvoreno na strani nasih kada igraju protiv (recimo) tvog omiljenog rafice?
                          [/quote]
                          ahahahhaahahha brawo!

Comment

Pedja mislim stvarno pocinje da odvlaci gledanost, mozda ne na ostalim sportovima koliko na tenisu. Covek je ponekad toliko dosadan da ponekad moram da promenim kanal, da se odmorim i da malo dodjem sebi. Ne dajte mu vise da prenosi tenis A Pedja dobar si sto se tice NHL-a.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Lepo je cuti Dzankica i Ivana opet, takodje lepo je i ne cuti neke. ;D Odavno nije bilo tenisa na SK, skoro da sam zaboravio na uzivanje uz tenis po ceo dan na SK.

Comment

Jurisevic sa njegovom uzrecicom "prakticno" ;D Mislim da je fenomenalan komentator!!NHL i NFL prenosi fenomenalno,a sto se tenisa tice tu mi je svejednoi ko komentarise jer mi je bitan sam mec a ne komentator
                                Sto se Nadala tice,znam MNOGE koji ga ne vole pa zato i stoji ona: "mozete da ga ne volite ali..." Ja licno nemam nista protiv Rafe (svaka mu cast) i potpuno mi je svejedno za sve ostale tenisere jedino za Noleta navijam.

Comment

Working...
                                X