Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

milanche,slazem se oko ovoga sto si rekao za hrvatske komentatore,ali nisu Hrvati(hrvatski komentatori) neko na koga mi treba da se ugledamo..Inace je Mica, hrvatski teniski komentator(iako do bola subjektivan),mnogo strucniji od Pedje....Pedja jednostavno preteruje,verovatno iz potrebe da nadomesti tenisko neznanje,pa otuda cujemo njegov glas u rasponu od 5 oktava,uz nadasve "filozofske misli" koje izrice tokom prenosa....Pa njega i NFL-ovci znaju k'o zlu paru 8)..Ali 'ajde,sta ces mu sad, mora i on covek od necega da zivi..

Comment

[quote author=elena link=topic=471.msg29958#msg29958 date=1218133306]
      milanche,slazem se oko ovoga sto si rekao za hrvatske komentatore,ali nisu Hrvati(hrvatski komentatori) neko na koga mi treba da se ugledamo..Inace je Mica, hrvatski teniski komentator(iako do bola subjektivan),mnogo strucniji od Pedje....Pedja jednostavno preteruje,verovatno iz potrebe da nadomesti tenisko neznanje,pa otuda cujemo njegov glas u rasponu od 5 oktava,uz nadasve "filozofske misli" koje izrice tokom prenosa....Pa njega i NFL-ovci znaju k'o zlu paru 8)..Ali 'ajde,sta ces mu sad, mora i on covek od necega da zivi..
      [/quote]

ne treba da se ugledamo na njih ali prosto zao mi coveka sto ga toliko napadate

Comment

meni bi prenosi NFLa bili prazni bez njega, jer smo preko njegovih komentara i me?eva koje je on komentarisao ( nas ve?ina koja se prvi put susrela sa ovim sportom ) zavoleli ovaj sport. i utakmica bez njega bi mi bila prazna.

Comment

[quote author=Patriota link=topic=471.msg29964#msg29964 date=1218135600]
          meni bi prenosi NFLa bili prazni bez njega, jer smo preko njegovih komentara i me?eva koje je on komentarisao ( nas ve?ina koja se prvi put susrela sa ovim sportom ) zavoleli ovaj sport. i utakmica bez njega bi mi bila prazna.
          [/quote]

Upravo tako.

Comment

[/quote]
            PAT,reci ljudima da je ovo bila ironija

Comment

[quote author=elena link=topic=471.msg30098#msg30098 date=1218276140]
              [/quote]
              PAT,reci ljudima da je ovo bila ironija
              [/quote]

Comment

Ja priznajem da ne bih bila objektivna, al zato ni ne planiram da budem komentator.

NFL ne znam kako prenosi, jer me ne interesuje taj sport, al tenis prenosi - ocajno. A mi smo se na to i zalili. Pa ako tako misli vecina, nek mu neko kaze, molim vas, nek nas postedi malo, ono je smrt za usi...

Comment

[quote author=Nevena link=topic=471.msg30163#msg30163 date=1218328909]
                  Ja priznajem da ne bih bila objektivna, al zato ni ne planiram da budem komentator.

NFL ne znam kako prenosi, jer me ne interesuje taj sport, al tenis prenosi - ocajno. A mi smo se na to i zalili. Pa ako tako misli vecina, nek mu neko kaze, molim vas, nek nas postedi malo, ono je smrt za usi...
                  [/quote]
                  a na koga se zalite? ja recimo obozawam onog ko se najwise dere ..onaj kriwokapic jel tako? a i jedno pitanje imam,jel sje ono GOJKOWIC sto je oresao iz rts-a owaj nowi neki cini mi se,jel?

Comment

Pa na gpspodina Jurisevica...Mislim da je vecini nas ovde ton na "mute" kada on komentarise neki mec, mozda bi mogao da se pozapita zasto...

Comment

[quote author=Nevena link=topic=471.msg30275#msg30275 date=1218408875]
                      Pa na gpspodina Jurisevica...Mislim da je vecini nas ovde ton na "mute" kada on komentarise neki mec, mozda bi mogao da se pozapita zasto...
                      [/quote]
                      jao,ja njih ne znam po imenima,a koje on lige obicno komentarise taj jurisewic? i koje lige prenosi kriwokapic?

Comment

[quote author=dule link=topic=471.msg30300#msg30300 date=1218453506]
                        [quote author=Nevena link=topic=471.msg30275#msg30275 date=1218408875]
                        [/quote]
                        jao,ja njih ne znam po imenima,a koje on lige obicno komentarise taj jurisewic? i koje lige prenosi kriwokapic?
                        [/quote]

prenosi sve, od ameri?kog fudbala, fudbala, tenisa, ultimet fighta....

Comment

Za sve ga je Bog dao.

Comment

zato recimo kada igraju nasi uvek gledam na rts-u bas iz tog razloga...VISKOVIC KONZA!!!
                            "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

stvrano majstorski radi ove OI

Comment

Ma Viskovic je dobar
                                A u poredjenju sa Jurisevicem je svako dobar.

dule Jurisevic je onaj koji je prenosio finale Cincinatija, ako znas...Uglavnom, prenosi sve sportove. U ostalima ne znam kakav je, al tenis bolje da ostavi i postedi nas,

Comment

Working...
                                X