Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

jao koliko smo srece danas imali!!! Kada bi ovi sa SK-a uvek bili ovako srdachni ;D

Comment

• [/quote]
      ? ??? ??? ???

Comment

• [/quote]
        ? ??? ??? ???
        [/quote]

Ne pomislio sam da je SK odgovorio na zalbe za Iliju Kova?i?a, posto ga nije bilo posle ovih komentara. Medjutim evo sad vidim da nije tako, kapiram da moramo da se naviknemo.
        ;D

Comment

Ne znam, ja ne volim Ivana, ima uzasan glas, ko da ga kolju, muka mi da slusam ono pa mi je uglavnom ton smanjen, tek cisto da se makar malo cuje ona publika izmedju poena.
          Svakako najobjektivniji je Krivokapic, a i Viskovic se tu popravlja, mada po meni on zna najvise i komentarise strucno, i zna zasto nesto kaze u vecini slucajeva, a ne samo kako vetar duva, ako ovaj dobije poen, igra sjajno, a onda kad drugi dobije poen igra sjajno i tako u krug... Sve u svemu, komentatori su srednje zalosno.. xD

Comment

ovaj Ivan je jako los...nervira me najvise od svega sto koristi engleske izraze(npr. umeto na srpskom da kaze fan on kaze fen) i pravi se pametan,tipa:"odlican split step,par sitnih koraka u desno,passing shot...)...sve u svemu,kritika za sport klub sto su zaposlili totalnog amatera(teniskog trenera)...valjda nemaju koga...
            "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Nije bas ni na srpskom FAN ;D Meni ne smeta pravi izgovor engleskih reci ako vec moraju da se koriste engleske reci.

Comment

Meni je ivan stvarno dobar komentator,neznam cemu ove kritike.........

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg39414#msg39414 date=1227392118]
                  Nije bas ni na srpskom FAN ;D Meni ne smeta pravi izgovor engleskih reci ako vec moraju da se koriste engleske reci.
                  [/quote]

Negde se ne mogu izbeci reci na engleskom i komentatori treba pravilno da ih izgovaraju, tu nema price.

Neki komentator TIE BREAK izgovara TAJ BREK, BACKHAND kaze BEKEND, valjda toliko moze nauciti....

Comment

[quote author=MarijaBGD link=topic=471.msg39485#msg39485 date=1227545847]
                    [/quote]

Negde se ne mogu izbeci reci na engleskom i komentatori treba pravilno da ih izgovaraju, tu nema price.

Neki komentator TIE BREAK izgovara TAJ BREK, BACKHAND kaze BEKEND, valjda toliko moze nauciti....
                    [/quote] Ne pravi se pametna, molim te. Moj gastrointestinalni trakt je osetljiv na takve komentare.

Comment

[quote author=MarijaBGD link=topic=471.msg39485#msg39485 date=1227545847]
                      [/quote]

[/quote]

Comment

^^^ Ranije se moglo cuti i tajM brejk, ali popravljaju se pooolako. ;D

Comment

Ja mnogo gotivim Viskovic.Lik zna sve,zabavan je,ne smara,ima sexy glas, a ako masi koji podatak,pa sta sad,ziv covjek.A sto se izgovora engleskih termina tice,pa sta da radis,nismo svi dobri sa stranim jezicima,mada je neoprostivo nepoznavanje osnovnih termina,tj. njihovog izgovora.

Comment

Visko je za mene najbolji teniski komentator.Jeste da mu i nije neka konkurenija u nasoj drzavi u vidu Dzankica,Jurisevica,Ivana pa ponekad i Ilije Kovacica ali on je za mene uvek bio naj sto se tice tenisa

Comment

visko je dobar,ali samo bi zamolio sport klub da IVAN LASIC da komentarise sve turnire,jer on po meni povecava gledanost...........toliko od mene.........................

Comment

Kod mene Ivan zauzima drugo mesto naravno iza Viska

Comment

Working...
                                X