Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[quote author=bojanaBG link=topic=471.msg160464#msg160464 date=1282943732]
    [youtube]E-V0Gtj4BZ0[/youtube]

I kaze se Shtepanek, samo sa cudnim akcentom za nas jezik @(*6sd$%
    [/quote]

odličan je ovaj klip..
    meni se čini da kaze Šćepanek..

zaključak je da nači komentatori dosta verno izgovaraju imena tenisera i teniserki..
    mozda najvise grese kod Murray-a..
    Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

[quote author=jagodica link=topic=471.msg160614#msg160614 date=1282987221]
      [quote author=bojanaBG link=topic=471.msg160464#msg160464 date=1282943732]
      [youtube]E-V0Gtj4BZ0[/youtube]

I kaze se Shtepanek, samo sa cudnim akcentom za nas jezik @(*6sd$%
      [/quote]

odličan je ovaj klip..
      meni se čini da kaze Šćepanek..

zaključak je da nači komentatori dosta verno izgovaraju imena tenisera i teniserki..
      mozda najvise grese kod Murray-a..
      [/quote]Da...

Englezi njega zovu nesto izmedju Mari i Marej $#^%RT
      Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

Višković postavlja standarde $#^%RT mada i baby Višković nije loš, zapravo dosta je dobar %QWT&W
        Ostali su so-so, mada ima jedan što secka kad priča, neka mi oprosti, ali mnogo mi to smeta p%8@

Od stranih, onaj Britanac što redovno radi prenose na ES je najbolji.

Comment

Zaboravio si Darka Plavsica i Pedju Jurisevica,kraljevi! h5g6k8
          Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

Htedoh nesto reci na temu Nebojse Viskovica. Covek je kao komentator stvarno dobar, zna mnogo podataka, detalja, i ima smisla za to sto radi. Ali.... kada on prenosi mec u kome ucestvuje Federer, coveku pripadne muka. Malo je reci da on Federera obozava, to je vrlo cudan odnos, bar po meni. Ne moze se slusati serija hvalospeva o Federeru, koji je cini mi se covek sa maskom, pokazace je kad - tad, videcete. A
            kda Viskovic pocne zaljubljeno da komentarise Rodzera, kiselina u zelucu cini svoje.....

Comment

Iskreno, po meni je Višković naš daleko najbolji teniski komentator. Bilo je slučajeva da se nekada ne složim sa nekim njegovim gledanjem na stvari što se tiče konkretnog meča ili tenisera ali to je normalno, niko ne može da ima identična mišljenja. Stvarno nikada nisam primetio da navija ili drži stranu nekom teniseru, osim naravno kada igraju naši, ali i tada na pravi način, realno i bez ikakvog "preteranog" ili čak primitivnog navijanja za naše, što mi moram priznati smeta kod nekih komentatora. Pomalo mi smeta na primer situacija, kada neki naš sportista ili tim gubi, a komentator počinje da hvali protivničkog igrača/tim ili da traži razne izgovore, a pritom preteruje sa tim. Isti je slučaj kada naši dobijaju, samo sada suprotna priča. I u jednom i u drugom slučaju jako nerealna i iskrivljena slika se prezentuje. Mislim da oni pre svega treba da budu dobri komentatori, da prenose mečeve onako kako to dolikuje, realno, a na gledaocima je da ocene šta se i zašto događa na konkretnoj sportskoj "predstavi". U svetu je posao sportskog komentatora veoma ugledna profesija pa bi takva trebalo da bude i kod nas.

Comment

odlican blog

http://blog.blic.rs/519/Dan-posle

Comment

• Roger Federer • N. Djokovic • H.M. del Potro • V. Troicki • J. Tipsarevic • N. Zimonjic • A. Roddick • G. Simon • M. Youzhny •

Ana Ivanovic • B. Jovanovski • Arantxa Rus • S. Lisicki • S. Williams • C. Wozniacki • M. Sharapova • D. Safina • K. Clijsters • A. Krunic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=3108.msg251691#msg251691 date=1298157836]
                    Aleksandar Dzankic %QWT&W
                    [/quote]

Kojim sportom se on bavio? Ima li negde njegova biografija ili nesto o njemu?

Dobar je komentator. Volim kada prenosi nase, uliva nadu da ce nasi pobediti

Comment

[quote author=dejand link=topic=3108.msg251695#msg251695 date=1298158099]
                      Kojim sportom se on bavio? Ima li negde njegova biografija ili nesto o njemu?

Dobar je komentator. Volim kada prenosi nase, uliva nadu da ce nasi pobediti
                      [/quote]
                      Kojim se sportom bavio ti ne bih znao reci,ali znam da je bio clan hip-hop grupe Who is the best,poznat kao MC BEST,a ima i knjigu Ovo sam ja,prilicno je svestran i odlican poznavalac tenisa i Moto GP-a %QWT&W

sigpic

Comment

Vladane kada ces nam se ti javljati iz studija ili barem samo biti u njemu $#^%RT
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Da li je on onaj sto uvek kaze dobar dan dobri ljudi +*@WT*48*

Comment

[quote author=AK47 link=topic=3108.msg251698#msg251698 date=1298158506]
                            Vladane kada ces nam se ti javljati iz studija ili barem samo biti u njemu $#^%RT
                            [/quote]
                            Ne znam kako da ti ovo kazem,nikad $#^%RT
                            [quote author=dejand link=topic=3108.msg251699#msg251699 date=1298158572]
                            Da li je on onaj sto uvek kaze dobar dan dobri ljudi +*@WT*48*
                            [/quote]
                            Da,to je on +*@WT*48*
                            sigpic

Comment

Simpatican je on,ali jedan je Ivan Lasic h5g6k8
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Apsolutno,Ivan Lasic &amp;8@^J &amp;8@^J

Comment