Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ne samo da bi viskovic mogao da bude psiholog nego cak i vrlo uspesan fizioterapeut posto ko o cemu on o novakovom poboljsanom disanju!? upravo gledam novakov mec protiv vavrinke u rimu i nemogu da verujem sta ovaj prica!

Comment

• svaka cast na komentaru
      da viskovic preteruje i to previse
      a tek juce u mecu protiv Mareya...
      kakve gluposti uzas..

Comment

• slazem se covek otisao u krajnost pa mora da zaradi platu sto mu Djokovic placa za hvaljenje...

Comment

• Originally posted by maximvs View Post
          slazem se covek otisao u krajnost pa mora da zaradi platu sto mu Djokovic placa za hvaljenje...
          Nemoj mi reci da vjerujes u ovo?
          sigpic

Comment

• pa covek ga hvali previse i zasto samo on prenosi Djokoviceve meceve, zar nema drigih komentatora?
            svaka rec mu je djokovic super,najbolji,samo on moze takav drop shot itd...
            pocelo je da iritira

Comment

• Pa je li Djokovic najbolji ove godine?Sta je pogresno rekao?
              A ne prenosi samo on Novakove meceve,radi i Pralica dosta Novakovih meceva ;)
              sigpic

Comment

• da ali kad Djokovic igra samo njega slusam
                i jeste najbolji ove godine ali zar mora na svako poenu da potrosi 2-3 recenice hvale?
                i kao to da ga komentatori sa drugih programa ne hvale toliko (milsim na Djokoviceve meceve)
                samo Viskovic..
                samo obratite pznju kad on bude prenosio i videcete sami
                a ona prica o gay teniseru koji npastvuje decake iz 1920 god kome je Charlie Chaplin pomogao, umro sam od smeha pa zar je to za teniski mec? ))
                sve najbolje jer tenis gledam samo na sport klubu

Comment

• Originally posted by maximvs View Post
                  pa covek ga hvali previse i zasto samo on prenosi Djokoviceve meceve, zar nema drigih komentatora?
                  svaka rec mu je djokovic super,najbolji,samo on moze takav drop shot itd...
                  pocelo je da iritira
                  I Pralica nekad prenosi meceve, pa ti hoces da kazes da Djokovic nije super, da nije najbolji?

Covek sve prica realno ;)

Comment

• Zašto Višković ne prenosi????
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                      Zašto Višković ne prenosi????
                      Ne znam, ali i Bane odlicno to radi ;)

Comment

• Mora Bane još da radi
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                          Ne znam, ali i Bane odlicno to radi ;)

Kada sam na Forumu SK pročitao da meč Nadal – Đoković komentariše Bane (Branislav Pralica), a ne 'onaj drugi', odmah sam uzeo daljinski i „vratio“ se sa B92 na SPORTKLUB... Podržavam Banetov način komentarisanja, nemam ništa protiv ako pomalo „kopira“ 'onog drugog'...

Ali, samo da ne slušam 'onog drugog' čiji komentari sve više liče na „neslanu estradu“!!!

P.S.
                          Ni komentator sa B92 ne zaslužuje poverenje, da mu se poveri ovako važan meč, previše greši, tako da i on može poneti titulu: gospodin JAKO –JAKO SJAJAN (ne znam mu ime!)
                          "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

• Svaka cast Banetu na odlicnom prenosu meca, totalno profesionalno!

Comment

• Noletu smo čestitali... Bravo Nole!

Sve čestitke zaslužuje i komentator Branislav Pralica BANE, koji je potpuno opravdao poverenje, i bio je na visini meča.
                              Možda zvuči pretendeciozno, ali zbog reda veličina, kažem: JOŠ JEDAN KOMENTATOR JE UPRAVO ROĐEN...!!!
                              "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

Comment

• Nije on opravdao poverenje nego je Visko otisao na odmor 10 dana u Subotu ... Koja legenda ... Napisao na FB da ga ne zanima ko ce pobediti , da li ce se klupice u parku popraviti uostalom evo komentara by Visko

May 14
                                ,, Odoh! Odmor! 10 dana necu da znam nista... Ko je dobio finale, da li Cecu zulja narukvica, da li su popravili klupe u parkicu... Caos!!! ,,
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X