Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ruku u vatru smem da stavim,da se niko ne bi onako prodrao posle onog poena kad je Roger stigao onu kratku lotpu na mrezi,znate valjda na koji poen mislim...I Visko je veliki postovalac Federera i maksimalno ga hvali uvek

Naravno svaka cast legendi na reklamiranju %QWT&W
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Jao boze, sto je simpatican ovaj Pralica h5g6k8 Oduvek sam se pitao kako on izgleda...dobri komentatori su izgleda po pravilu ruzniji od onih drugih $%&5@$A

Sala naravno, dobar je Pralica. %QWT&W
      ~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~

"Those who overlooked Djokovic don't know anything about tennis" - Fed

Comment

[quote author=Prototype link=topic=471.msg273013#msg273013 date=1300571282]
        Ne znam kako se tacno zove ovaj komentator koj trenutno prenosi mec Fed vs Novak, ali ovolika pristrasnost smeta svim normalnim navijacima... kontam da je pristrasnost normalna jer igra Novak ali preteruje jbt. Ali barem nije kao onaj na RTS1 #%d*[/quote]
        Ne mogu da precutim ovo bas nikako...
        Ne znam zasto bi nekom smetalla pristrasnost komentatora koji komentarise mec u kojem igra predstavnik nase zemlje??? $JS}| ...na kraju, ta pristrasnost je vrlo pozitivna, kojom se dodatno podize atmosfera prenosa...
        Za Nebojsu Vuckovica sve pohvale!!! Covek radi svoj posao izuzetno ( spremi se za svaki prenos, uvek iznese mnogo interesantnih detalja, cak i kad je dosadan mec, on ga "zacini" informacijama da bude mnogo interesantniji
        SPORT KLUB ima vrlo dobre komentatore, da budem iskren, do skoro sam se kleo u Acu Stojanovica $%&5qw7, ali Nebojsa me svojim prenosima odusevljava!
        Naravno, ne zelim da umanjim vrednost drugih komentatora, to je mozda i stvar ukusa, ali Nesa je vrh!!! +*@WT*48*

Pozdrav!

Comment

Dobrodosao (*#^R^

Samo da te ispravim, on je Nebojsa Viskovic @(*6sd$%
          Ja navijam za Federera, ali je Visko kao i obicno odlicno obavio posoa, logicno mi je da navija za Djokovica, ali je sve to u granicama normale %QWT&W
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

Onaj sto je na ES prenosio tenis, sada izgleda radi na b92. Sasvim korektno je odradio sinoc prenos. @(*6sd$%

Comment

Ne bih gledao B92 nikad pored Sport Kluba .. mislim .. $#^%RT

Comment

Kad imas samo jedan izbor. $#^%RT

Comment

[quote author=Prototype link=topic=471.msg273013#msg273013 date=1300571282]
                  Ne znam kako se tacno zove ovaj komentator koj trenutno prenosi mec Fed vs Novak, ali ovolika pristrasnost smeta svim normalnim navijacima... kontam da je pristrasnost normalna jer igra Novak ali preteruje jbt. Ali barem nije kao onaj na RTS1 #%d*
                  [/quote]
                  Originally posted by gokara
                  Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

[quote author=Don Markoni link=topic=471.msg273665#msg273665 date=1300622154]
                    Ne bih gledao B92 nikad pored Sport Kluba .. mislim .. $#^%RT
                    [/quote]

Ja bih %QWT&W Meni je Boskovic omiljen komentator...

Comment

Pa dobro malo i ja prenaglio ili preterao, nebitno. Do kraj meca sam ipak malo promenio misljenje a nisam to ovde napisao

Comment

Ja sam cula da je Boskovic juce bio katastrofa, cak se i ljudima koji navijaju za Djokovica smucio &@/+W
                        A posto je on meni najgori komentator koji postoji, tolika kolicina mrznje prema Fedu kod retko kog moze da se vidi, njega nikad ne slusam. A i nikad necu gledati tenis na b92 pored SK, nema sanse da se to desi.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

ljudi, viskovic je ubedljivo najbolji...dobro to je mozda moje misljenje ali zaista odskace od ostalih...Pralica iako ima slican glas, tanji je po znanju i losije komentarise...
                          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Meni su svi sa SK-a sjajni,nije sad da to pricam jer sam na njihovom forumu pa da pokusavam da se nesto ulizujem daleko bilo i silicno,ali jednostavno su bez premca za ovo podrucje.Viskovic tu odskace od ostalih po meni a takodje jedini dobar teniski komentator koji nije sa ove televizije je za mene Krivokapic i voleo bih da jednog dana komentarise na sk-u %QWT&W
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=bojanaBG link=topic=471.msg273865#msg273865 date=1300636746]
                              Ja sam cula da je Boskovic juce bio katastrofa, cak se i ljudima koji navijaju za Djokovica smucio &@/+W
                              A posto je on meni najgori komentator koji postoji, tolika kolicina mrznje prema Fedu kod retko kog moze da se vidi, njega nikad ne slusam. A i nikad necu gledati tenis na b92 pored SK, nema sanse da se to desi.
                              [/quote]

Mrznja prema Fedu? #^GH*# Nikad cuo ni primetio...jedino sam primetio da o Fedu, Rafi i Novaku cesto govori kao o nepobedivima, ako mu je to uopste zamerka.
                              Meni se ne svidja onaj drugi lik sa B92, mislim da se zove Vujicin ili tako nesto? Mnogo je pesimistican za moj ukus.

Visko je odlican ali previse se spominje i previse ga stavljaju na prvo mesto, ima SK jos mnogo dobrih komentatora @(*6sd$%

Comment

Veruj mi, u svakom prenosu koji on radi to se oseti, pa cak i kad ROger ne igra, on mora da ga spomene &@/+W
                                A da ne pricam da je prosle godine kad je Roger osvojio AO zvucao kao da mu je pola porodice pobijeno &@/+W

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X