Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stari lisac, Didier zabija, Mata ponovo asistent! Bilo je i vrijeme.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• bice ovde svasta do kraja utakmice

Comment

• Poslije gola mogao je Daniel Sturridge da gotovo riješi utakmicu nakon odličnog dodavanja Lamparda. Odlična tekma

Comment

• Odlicno prvo poluvrijeme sa obje strane.Trebao je Sturridge postici bar jedan gol dok je bila rupa u odbrani Njukastla.Steta,mogli su voditi ubjedljivije,ali i Njukastl je bio opasan.Odlicna odbrana Ceha,nakon suta petom Demba Ba-e.Luiz los u prvom poluvremenu,umalo da postigne i autogol.Trebao bi Celsi ovo dobiti

Comment

• Odlicna utakmica i Chelsea zasluzeno vodi,ali za ono na pocetku utakmice Luiz je morao dobiti crveni.Drogba majstorski pogodio a sa druge strane Ba zadaje dosta problema odbrani Chelsea.Newcastle je dobio jednog odlicnog golmana Krul brani fenomenalno od pocetka sezone i sigurno jedan od boljih mladih golmana.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Mogli smo i gubiti da Cech nije refleksom skinuo loptu koja je isla pod precku, Ba pogodio jos jednom stativu. Mi smo puno toga promasili ali i Krul je glavni krivac za to.

Zadovoljan sam igrom, ali rezultatom i ne bas. I nista ovdje nije gotovo, nista me iznenaditi ne moze...

Jedino je sigurno da ce R.Taylor sanjati Sturridge-a nakon 1. poluvremena.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Sve je kao i obicno... Luiz grijesi, pravi kikseve, Mata asistira, Sturridge stvara sanse...
                Dobar mec, mogli smo i ubjedljivije da vodimo da je Lampard pogodio penal ili da je Sturridge iskoristio neku od sansi, ali mogli smo i da primimo gol.
                Nadam se da ce momci izdrzati i da nece primiti gol. Mora ovdje da se pobijedi, nema nam druge ;)
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
                  Sve je kao i obicno... Luiz grijesi, pravi kikseve, Mata asistira, Sturridge stvara sanse...
                  Dobar mec, mogli smo i ubjedljivije da vodimo da je Lampard pogodio penal ili da je Sturridge iskoristio neku od sansi, ali mogli smo i da primimo gol.
                  Nadam se da ce momci izdrzati i da nece primiti gol. Mora ovdje da se pobijedi, nema nam druge ;)
                  Nema sanse, mi ga primamo sigurno! Ali moramo na vrijeme postici jos 1 ili 2 zavisno kako se utakmica bude odvijala. Ma moze se ovo u prvih 5-10 minuta sve naopako okrenuti...

Comment

• Veoma dobra tekma, sta radi Staridz po desnoj strani, fantastican je, Krul odbranio penal, decko ako ne bude prvi golman Holandije na EP ja ne znam... Mata opet asistira, odlicno igra, ali vidi se cim je Kolocini izasao zbog povrede, velike rupe u odbrani Svraka... Bice ovde svasta, evo Pardew drugo poluvreme pocinje sa 3 napadaca, nece se Celsi izvuci tek tako...

EDIT: Drogba zamalo ne dade potpuno isti gol samo u svoju mrezu, pogodi precku covek...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Kakva utakmica
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakav fudbal, koji god PL mec sam pogledao ove sezone bilo je neverovatno. Dolaze Spanci od sledece godine na SK, ali ovo ne moze nista da nadmasi.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Pa prije cemo mi sami sebi uvaljati gol nego sto ce to igraci Newcastle-a uciniti.

Ramires jos jednu 100%-tnu promasi, ovo nije humano vise...

Comment

• Je li moguce ovo??!!
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post

Je li moguce ovo??!!
                              Suti samo, jos kad izgubimo ili ga primimo na samom kraju, zaplakacu.

Comment

• Jbt,kakva utakmica,koliko samo prilika...

Comment

Working...
                                X