Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by milanche View Post
    Pa ,ne secam se Ali valjda imam pravo da komentarisem i ja utakmice Premijer lige a da nije Liverpul akter.. Mi jesmo luzeri ali to nista ne menja ovih 6:1
    Brani li ti ko?
    Znamo mi kakav je ovo poraz ali ako ce sjutra titula da dodje(u sto sumnjam inace) mozemo i u revansu ovako da izgubimo,pa i 10:0
    Ali tvoji postovi i prosle i ove nedelje su postovi mrznje,a to ti ne valja
    Last edited by Casiraghi; 23-10-11, 17:28.
    sigpic

Comment

• Originally posted by ivan piper View Post
      Odoh ja po dres,mada ni to nam nece pomoc
      Ja ne znam sta je ovo,katastrofa-2 crvena,penal,povreda Mate... Uzas. Valjalo bi prekinuti ovu utakmicu da ne bi dobili jos koji crveni,jer sad su bas motivisani da naprave neku glupost,s obzirom na situaciju
      Ma ni cijeli stand dresova ti nece pomoci.
      Taman pred Arsenal nam se desava sve ovo, bez Bosingwe protiv Arsenala, Drogbe koji tradicionalno daje golove protiv Arsenala...dobro je.

Uvijek moze gore.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Za one koji ne znaju u Chelse-u je organizovano takmicenje ko je veci retard: Prvi Luiz pravi faul u situaciji kada je protivnik okrenut ledjima ka golu, skoro u mrtvom uglu a lopta nekih 3 metra iznad zemlje, potpuno nepotrebno, neko ce reci mlak penal, ali tako je danas, treba biti pametan i ne napraviti takav kontakt, onda sudija ne moze nista da svira, ovako kad ostavis sudiji da proceni situaciji svasta moze da bude. Onda Bosingwa - na zalost nema brzinu kao Wright-Phillips i to je to, sudija procenio da je zadnji igrac odbrane, i realno jeste, Terry je bio predaleko da bi ga racunali. Onda katastrofalna izmena - Ivanovic umesto Sturridge-a. Ponovo AVB pravi losu izmenu (po mom misljenju), izvlaci najbrzeg igraca ekipe koji je pritom u odlicnoj formi i koji bi u situaciji sa igracem manje bio od ogromnog znacaja za ekipu, a ostavlja na terenu Drogbu koji je, da budem blag, van forme, izgubio brzinu, izgubio cak i snagu, i na zalost postao obican 'duvadzija'(kao sto je pokazao prilikom onog suta i prebacivanja tribine). I onda vrhunac, u doba kada za svaki malo ostriji start sledi karton, Drogba skace sa 2 noge na protivnika i sve na 2 metra ispred sudije. Sta reci, pokopali sami sebe!
        sigpic

Comment

• odajmo pocast unitedu...................hahahahah ;)

ETIHAD PREUZIMA OTOK ;)

Comment

• Nevjerovatno da nama sudija ne vira nijedan jaci faul sta je ovo..
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Pa dobro sudija covjece , dao si Chelseau vec 2 crvena , jel moras i ovo malo igraca sto im je ostalo da kaznjavas zutim kartonom za svaki start , strasno .

Ja i dalje vjerujem da ce Chelsea nekim cudom da izjednaci ..
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sudarila se dva igraca qpr, CIST PENAL !
                Sramota

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                  Pa dobro sudija covjece , dao si Chelseau vec 2 crvena , jel moras i ovo malo igraca sto im je ostalo da kaznjavas zutim kartonom za svaki start , strasno .

Ja i dalje vjerujem da ce Chelsea nekim cudom da izjednaci ..
                  Ja jedino vjerujem da ce sudija dati jos jedan crveni, ali necu reci kome.
                  Fale 2 igraca, to se vidi iz aviona, a ovi na terenu se trose maksimalno. Da bar imamo igraca vise, cini mi se da bi lakse bilo...

Comment

• Aaaaaa, dosta bre...

Originally posted by milanche View Post
                    Nije nista? Da mi neko ponudi titulu Liverpulu i poraz od Utd od 5,6 razlike ili nastavak posta i pobedu nad Utd izabrao bih ovo drugo bez razmisljanja.Pa to bi u suprotnom bilo skoro isto kao da pustim recimo sefa da mi kresne ribu da bih ja za uzvrat dobijao 3x vecu platu na poslu
                    Za ovo milanche kakvo poređenje, kakva bravura...
                    Sorry, nisam mogla da odolim...
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zasto ovo nad Luizom nije penal sudija??

Imamo loptu, ali ne moze 8 igraca u polju pokrivati sve nema sanse...

Comment

• Jel MOGUCE ovo ?

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                          Zasto ovo nad Luizom nije penal sudija??

Imamo loptu, ali ne moze 8 igraca u polju pokrivati sve nema sanse...
                          Mogao je ladno penal da bude i to, i ono nad Lampardom. Ali da Chelsea nije napravio onaj glup penal i dobili 2 crvena, lagano bi ovo dobili. Kad su ovoliko bolji sa 9 igraca, sa 11 bi ih pregazili, ali umesto toga pregazili su sami sebe u prvom polvremenu...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                            Mogao je ladno penal da bude i to, i ono nad Lampardom. Ali da Chelsea nije napravio onaj glup penal i dobili 2 crvena, lagano bi ovo dobili. Kad su ovoliko bolji sa 9 igraca, sa 11 bi ih pregazili, ali umesto toga pregazili su sami sebe u prvom polvremenu...
                            Ma ajd sto smo mi dobili 2 crvena, ali cemu krasti stalno Chelsea mame im se najebem?
                            PA ako je ono penal onda je i ovo nad Luizom ili ono nad Lampardom, svaki nas star je zuti, kontam da ih imamo 7-8, a oni mozda 1... e to mene nervira!!!!

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                              Ma ajd sto smo mi dobili 2 crvena, ali cemu krasti stalno Chelsea mame im se najebem?
                              PA ako je ono penal onda je i ovo nad Luizom ili ono nad Lampardom, svaki nas star je zuti, kontam da ih imamo 7-8, a oni mozda 1... e to mene nervira!!!!
                              Slazem se, ali danas se ne moze racunati na sudiju da donese ispravne odluke, posle svakog malo jaceg starta sudbina ti je u rukama sudije, zato treba izbeci takve situacije i zadrzati sudbinu u svojim rukama.To Chelsea danas nije uradio.
                              Btw kakav centarsut Ivanovica spoljnom i kakav promasaj Anelke glavom. Posle i one makazice Luiza pogadjaju Lampardu i odlaze preko gola. U takvim trenucima jednostavno shvatis da ti nije dan.
                              Danas kombinacija nesrece i gluposti...
                              Last edited by Tony_G; 23-10-11, 17:58.
                              sigpic

Comment

• Kakav lopov sudija , mislim da bi najradije dao kartone i Essienu i Torresu iako ih nema nikako , ali nazalost to ne moze ..

Chelseau svaka cast , s 2 igraca manje po meni cak i bolji u drugom , ali jbg .
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X