Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cekaj samo Suarez da udje, bice svasta.. Adam je odigrao odlicno, kao i Enrike, Henderson definitivno kao da ima tremu, trebao je zabit onaj gol, cista sansa al dobro nema veze. Dobar ovaj Frimpong, ali sve mirise na crveni u drugom poluvremenu...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ovaj vas Frimpong dobro igra. Mozemo da dobijemo samo da se uozbilje malo vise. I Henderson popravio utisak iz prve utakmice,ali nije pokazao Bog zna sta. No napreduje napreduje,sad vec mogu ocekivati da se za par utakmica resi pritiska i treme i da igra sasvim dobro za startera!
      Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Ja ne znam sto svi osporavate Arsenal , oni imaju sasvim solidnu ekipicu jos kad se ovi vrate , to je ekipa u rangu Totenhema. Pazi ekipe :

Szczesny-Sagna-Vermaelen-Squillaci-?(treba levi bek dobar da se nadje)-Arshavin-Wilshere-Ramsey-Gervinho-Walcott-Van Persie

Po meni sasvim solidna ekipa kad su svi spremni jos da se nadje levi bek da Sagna ne mora da uskace i to je super. Jos pazi sad klupu :

Almunia
        Koscielny(sad ce biti povredjen jedno vreme)
        Traore
        Diaby
        Song
        Frimpong
        Rosicky
        Chamakh

Pa to je preodlican tim samo da su svi spremni i moze se boriti za vrh jos ako dovedu jos nekoga
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja ne mogu da s'vatim da mu ne igra Suarez od pocetka,jos se povrijedio Koselni i igra ovaj pjetlic Migel,pa koliko bi samo Luis prostora imao danas.A Kerol je jednostavno pretplacen igrac
          sigpic

Comment

• Arshavin je bio los ocekujem Miacija u 2. pol . Mi cekamo svoje sanse na kontru.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ja ne mogu da s'vatim da mu ne igra Suarez od pocetka,jos se povrijedio Koselni i igra ovaj pjetlic Migel,pa koliko bi samo Luis prostora imao danas.A Kerol je jednostavno pretplacen igrac
              Pa dobro, mozda je pretplacen, ali za par god moze biti novi Sirer..;) Suarez jednostavno ne igra jer Dalglis hoce malo da ga odmori od Copa America, ali ucice on sigurno negde u 66 min provereno...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Daj bre Suareza da im objasni kako se igra.
                sigpic

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                  Pa dobro, mozda je pretplacen, ali za par god moze biti novi Sirer..;) Suarez jednostavno ne igra jer Dalglis hoce malo da ga odmori od Copa America, ali ucice on sigurno negde u 66 min provereno...
                  Novi Sirer se nikad vise nece roditi...

Arshavin se bruka,Nasri ipak igra dobro(nisam to ocekivao). Frimpong isto simpatican igrac.Adam sebi cementira mesto u prvoj postavi. Hendo ce biti bolji. Downing sasvim dobar,kao i Enrique.

Nije losa tekma,jos kada bi pao neki gol...

Comment

• Frimpong igra odlicno , ali ono histerisanje na svaku sudijsku odluku i divljacko deranje me jako , jako nervira ..
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ma lud je ovaj Daglis,Suarez mora igrati,bez njega nema od Kerola nista.A Arsenal je u problemu,blago receno,nemaju mir u klubu to je najveci problem.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Videlo se da ce ovaj mladic dobiti crvenu kartu

Comment

• Steta, odlicno odigrao i na kraju crvena karta, a mozda je mogla da bude zuta karta

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                            Steta, odlicno odigrao i na kraju crvena karta, a mozda je mogla da bude zuta karta
                            Pa i bila je zuta karta,ali druga

Comment

• Nevjerovatno da Liverpool nije u stanju da napravi nijednu ozbiljnu situaciju pred golom Arsenala...Carrol se stvarno ne snalazi dovoljno dobro kad je sam u napadu...konacno je Suarez u igri...valjda ce s igracem vise i ovim izmjenama malo zaprijetiti do kraja utakmice

Comment

• Crveni za Frimponga .

Hoce li Lucas donijeti poene na fantasyu , jer je zbog starta nad njim dobio crveni haha ?
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X