Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma nema Siti pojma, samo eto slucajno daju golove, nije taj Silva nikako u 3 plejmejkera na svetu, nije taj Baloteli dovoljno kompletan spic, kao ni Dzeko a tek Kun sto ne zna, smejem se kad gledam njegove klipove. U odbrani sve rupa do rupe a Hart kiksara. Eto prvi su zbog gazdi.

Uzdrzite se takvih prica, daleko najkompletniji tim lige. Imaju 2 postave, sigurnog golmana, stabilnu odbranu, umeju da dominiraju kroz posed lopte i strpljivo stvaraju sanse, umeju da igraju na kontru, na 1 dodir, imaju ofanzivne bekove, realizacija fenomenalna. Najbolji su i to potvrdjuju i mogli su i prosle sezone mozda vise da urade da su timski igrali i sa ovoliko samopouzdanja ali to je nebitno.
    sigpic

Comment

• Nama fali jedan brz dribler po toj desnoj strani koji ce da prodire i da bude opasan po gol, a ni po levoj ne cvetaju ruze, Dauning izgleda kao sve gore i gore pojacanje... Ako ne dovedemo dobro pojacanje u januaru, ne mozemo se nadati cetvrtom mestu nikako... Ova ocajna utakmica treba da se zaboravi, i da se krene dalje, ali ovo nam je vec cetvrta utakmica na nasem terenu gde gubimo olako bodove(Sanderlend, Man Utd, Noric, Svonsi).... Da ne racunam Utd, 6 bodova izgubljeno, bili bi smo treci, ali dobro. Sledeca protiv Celsija na Stamforu Bridzu, ni oni ne igraju bog zna sta trenutno, tako da ce ovo biti odlicna i izjednacena utakmica nadam se... Mumi, spremi se....
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Nash,nisi razumio..niko ne osporava snagu City-ja;) Znaci,jasno je svima kao zora,koji je najjaci tim u PL.Samo sam konstatovao da je to vise 'firma',koja dobro radi..to sam rekao jer su odjednom poceli da kupuju i da zele sta im padne na pamet,zbog biznismena u klubu koji su puni kao oko.Zato ih ja posprdno zovem 'firmom',a sto se tice snage onih koji igraju na terenu,o tome je izlishno.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Ma svi kupuju koga zele,Barsa,Real,Bajern...,pa Celzi je kupovao,pa sto,neka kupuju,to je dio fudbala,kada imaju neka kupuju,ali doce i tome kraj,pa ce ponovo biti donji.
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Duka, svi bi kupovali da imaju. Mozes ih ti zvati firmom, preduzecem , whatever ?
            To bi bilo isto kao da dobijes sedmicu na lotou i krenes da kupujes sta pozelis, a ti bi reko firma ?! Kao da nijedan klub ne kupuje
            nego samo oni, smesno. Nisu ni oni odmah napravili ovaj tim, treba vremena. Ni oni nisu na pocetku doveli igraca kojeg su zeleli
            zato sto nisu mogli zbog tada slabog tima. Od tada je prosle 3 godine, nije malo.

Edit: dokaz da skoro sve klubove mozemo zvati firmama je da vlasnici ne zele ispadanje iz PL ?!?!?!?!?!
            Last edited by Drogba; 06-11-11, 10:04.

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
              Ja sam vam govorio za Liverpul. To je ekipa koja je od svih, iz velike sestorke, najvise sklona kiksevima. Dzaba njima i Suarez i sjajna odbrana. Kad neznaju da se izbore sa pritiskom, (da se nesto mora dobiti.) I zato vidim "neku drugu" ekipu na cetvrtom mestu.
              Ja sam mislio da se to zove velika četvorka ali ajde moraš i tvoj totenhem nekako da ubaciš
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                Nama fali jedan brz dribler po toj desnoj strani koji ce da prodire i da bude opasan po gol, a ni po levoj ne cvetaju ruze, Dauning izgleda kao sve gore i gore pojacanje... Ako ne dovedemo dobro pojacanje u januaru, ne mozemo se nadati cetvrtom mestu nikako... Ova ocajna utakmica treba da se zaboravi, i da se krene dalje, ali ovo nam je vec cetvrta utakmica na nasem terenu gde gubimo olako bodove(Sanderlend, Man Utd, Noric, Svonsi).... Da ne racunam Utd, 6 bodova izgubljeno, bili bi smo treci, ali dobro. Sledeca protiv Celsija na Stamforu Bridzu, ni oni ne igraju bog zna sta trenutno, tako da ce ovo biti odlicna i izjednacena utakmica nadam se... Mumi, spremi se....
                Ma bice rutavo. Polako, ima jos vremena, spremicu se.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Drogba meni su City i Real firme ne kazem ja da oni loshe rade svoj posao,svako mora raditi dobro i misliti dobro da bi bio najbolji,svako dobro misli svom poslu,svasta..nego,generalno,ti ljudi sto vode takve klubove,najmanje vole fudbal,samo da zarade...da otmu,samo pare pare pare,a zapravo ih fudbal ne zanima;) Lijepo je zaraditi,Barsa zaaradjuje,MU,i takve zarade su nekako 'chistije'...ne znam...ispravniji i posteniji nacin,prestizniji chak...takve su zarade MU i Barselone,moram cijeniti vise one koji su proistekli iz sopstvenog truda bez neke tajkunske finansijske podrske..;)

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                    Drogba meni su City i Real firme ne kazem ja da oni loshe rade svoj posao,svako mora raditi dobro i misliti dobro da bi bio najbolji,svako dobro misli svom poslu,svasta..nego,generalno,ti ljudi sto vode takve klubove,najmanje vole fudbal,samo da zarade...da otmu,samo pare pare pare,a zapravo ih fudbal ne zanima;) Lijepo je zaraditi,Barsa zaaradjuje,MU,i takve zarade su nekako 'chistije'...ne znam...ispravniji i posteniji nacin,prestizniji chak...takve su zarade MU i Barselone,moram cijeniti vise one koji su proistekli iz sopstvenog truda bez neke tajkunske finansijske podrske..;)
                    Zapravo u PL koliko ja znam, Arsenal je jedini klub koji zavrsava sezonu sa profitom. U fudbal ko god da je usao (mislim na biznismene), poslednje na pameti im je zarada. Man City bi morao da osvojio sve sto se osvojiti moze u narednih 5 godina i da pritom ne potrose ni peni, tek tad bi videli profit. Skoro nijedan klub u fudbalu nije zaradio, a ovi vlasnici City-ja ne znaju sta ce s parama, mogu da ih spale ako hoce, ovo sto su potrosili od dolaska u City oni zarade za par meseci.
                    sigpic

Comment

• Jeste da mi na kraju profitiramo ali po koju cenu svake treće godine prodamo kapitena i najboljeg igrača a da ne spominjem koliko nam je kose opalo od nervoze da bi Kroenke , Gazditis i kompanija strpali još koji dolar u džep da ne spominjem da su nam sezonske najskuplje u PL i da naplaćuju sve što se naplatiti može
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• I Mancester zavrsava u plusu,samo sto nam gazde uzmu za vracanje kredita te pare xD
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                          Lijepo je zaraditi,Barsa zaaradjuje,MU,i takve zarade su nekako 'chistije'...ne znam...ispravniji i posteniji nacin,prestizniji chak...takve su zarade MU i Barselone,moram cijeniti vise one koji su proistekli iz sopstvenog truda bez neke tajkunske finansijske podrske..;)
                          Definitivno da ne znas kako funkcionise svet fudbala.... Nijedan klub u PL, sem Arsenala nema profit a Man Utd najmanje, oni su cak u velikim dugovima.... U Spaniji su svi bankrot pogotovo Barsa.. Pa sta mislis sto su prekrsili tradiciju staru 100 god i stavili sponzora na dres. Zato sto su se probudili i shvatili da cak i ako osvoje 10 titula LS nema leba, i sada imaju najjaci fudbalski sponzorski ugovor na svetu...
                          Kad se bude uvelo sledece godine Fair play pravilo za transfere onda cemo videti kako ce klubovi da trose... To ce biti i jedina pametna odluka Platinija koju je doneo za sada...
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ma bre od tog fair play pravila nema leba ...
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                              Ma bre od tog fair play pravila nema leba ...
                              Pa za vas ce sve biti ok jer vi tako poslujete vec godinama, ali za ostale klubove pogotovo za Man City i Real ce da bude zajebano, tako da u januaru je poslednji rok za klubove da se trosi koliko se moze, i zato ocekujem dosta zanimljivih transfera u januaru, ali zato na leto, druga prica...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Vidim da je Real dobro popljuvan, fair-play sigurno nece biti problem za njih...Za Neymar-a su se dogovorili, a o krađama Reala u iznosima transfera da ne pricam. Sahin, Ozil i Khedira su placeni kao Carroll npr.;)

Ne mora da znaci da ce fair-play biti dobra stvar....moze i kao totalni promasaj da se zavrsi.

A, zarade radi, Real je prosle sezone ubedljivo najbolje poslovao, a od elitnih klubova, oni imaju najmanji dug.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X