Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta im uradi covek ovo nije humano
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• @Dale Rijetko ko je ovo ocekivao. Stvarno je Falcao zvijer

Comment

• Sporting je razbio Atletik u zadnjih 15 minuta... Realno mogli su da daju jos dva komada!

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
          @Dale Rijetko ko je ovo ocekivao. Stvarno je Falcao zvijer
          Otkad ja to govorim...

Comment

• Falcao je trenutno najbolji centarfor na svetu, ali onaj pravi centarfor!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
              Falcao je trenutno najbolji centarfor na svetu, ali onaj pravi centarfor!

Mario Gomez je bolji od njega.

Comment

• Dobro, ukusi su malo razliciti... A ne treba zaboraviti kakve saigrace ima Gomez. Ali necemo u dalju diskusiju jer nece nas odvesti daleko.

Comment

Dobro, ukusi su malo razliciti... A ne treba zaboraviti kakve saigrace ima Gomez. Ali necemo u dalju diskusiju jer nece nas odvesti daleko.
                  Kada bude Falkao igrao u nekom timu koji je blizu, samo blizu Bajerna i kada bude osvojio ligu kao sto je Nemacka sa raspadom od Stutgarta onda moze da se diskutuje o njegovim fudbalskim kvalitetima.

Comment

• Glup ti primer, ali evo ja cu ti dati jos gluplji... ako se vodim tvojim principom, otprilike.

Ronaldo, onaj pravi, nikada nije osvojio LS... jedino je osvojio sampionat sa Realom plus ostala kup takmicenja sa ostalim klubovima. Znaci nije osvojio sampionat sa Barsom, PSVom, Interom... Jel to umanjuje njegov ucinak kao fudbalera?! Nikako! Znaci tu ne ubrajam internacionalna takmicenja. ;)

Nemoj sad, ne mozes da poredis njih dvojicu...

Comment

Glup ti primer, ali evo ja cu ti dati jos gluplji... ako se vodim tvojim principom, otprilike.

Ronaldo, onaj pravi, nikada nije osvojio LS... jedino je osvojio sampionat sa Realom plus ostala kup takmicenja sa ostalim klubovima. Znaci nije osvojio sampionat sa Barsom, PSVom, Interom... Jel to umanjuje njegov ucinak kao fudbalera?! Nikako! Znaci tu ne ubrajam internacionalna takmicenja. ;)

Nemoj sad, ne mozes da poredis njih dvojicu...
                      Osvojio je svetsko prvenstvo. Posle povrede. Najbolji je strelac svetskih prvenstava u istoriji istih. 3 puta proglasen za najboljeg na svetu. Osvojio je i kup UEFA i kup kupova dve lige sa Realom da ne pominjem da je bio u 23 igraca koji su osvojili SP 1994 i tehnicki ih ima dva. Ima i samo 40 individualnih nagrada, sto najboljeg igraca sto najboljeg strelca na svetu u ligama u kojima je igrao u takmicenjima. Nemoj molim te...

Comment

• za mene su pele i maradona najbolji svih vremena
                        kad ronaldo ili mesi osvoje svetsko prvenstvo
                        tada ce se moci pricati da li su barem malo priblizili ovom dvojcu

po meni ce finale lige sampiona da bude barsa - real
                        a evropa lige atletiko madrid - sporting lisabon
                        Last edited by Ricma; 20-04-12, 04:04.

Comment

• A bem ti zivot kad nama brane svakakvi moroni i skupljaju iskustva da bi kasnije zaigrali u manjem klubu .On nas je kostao bodova protiv Reala,sinoc nije znao sta ce ,da izleti na loptu(sto je trebao obzirom da je visok 5 metara ) ili da ostane . Ali ajde,zavodoljan sam rezultatom. Na gostovanjima ove sezone, bar kada je Evropa u pitanu,uglavnom zabijamo redovno tako da ocekujem isto i na Mestalli. I da,lolololololo Radamel Falcao

Comment

• Mari Gomez bolji od Falca-a? Jel si ti pio nesto LBJ
                            Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Mario Gomez je bolji od njega.

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
                              Mari Gomez bolji od Falca-a? Jel si ti pio nesto LBJ
                              Daj mu barem bolji argument zasto je Falkao bolji od Gomeza.
                              I covek je lepo sve objasnio zasto je Gomez bolji od Kolumbijca, ako ne mozes da mu lepo odgovoris bolje cuti.

Comment

• U pravu si, iznervirao sam se malo nesto sam ceo dan bezveze, nisam trebao ni komentarisati. Svako ima svoje vidjenje sta igrac treba da poseduje da bi bio najbolji, za mene to nije koliko je golova dao ili koliko drzi loptu u nogama. Igrac ne daje sam golove barem Gomez to ne moze, dok drugima kao sto je naprimer Falcao ne trebaju saigraci da bi dao gol.

Comment

Working...
                                X