Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedan je Luis Nazario de Lima

Comment

• Originally posted by fudbalinho View Post
      @Tony_G
      Njihov golgeterski ucinak jeste za respekt ali je cinjenica da ih protiv najjacih ekipa u najjacim utakmicama ne ide bas nesto ;) pogotovo ne Kristijana...a tek ucinak na SP...tu nisu nista pokazali da bi zasluzili nivo majstora poput ZiZua, Zube, Maradone....ma najzeim se kad se setim sta su ti ljudi radili na terenu.....bukvalno se najezim...zbog takvih igraca zavolis fudbal....
      Pa dobro, Messij igra u gotovo savrsenom sistemu sa 10 vrhunskih tehnicara u ekipi, dok u Argentini nije bas takva ekipa, nije takav sistem igre, normalno da ce njegov ucinak biti slabiji. Isto vazi i za Ronalda.
      A golovi u najjacim utakmicama, pa jbg, te utakmice i jesu jake bas zato sto niko nikog ne moze da puni, nema het-trikova, tek jedan/dva gola razlike. U svakom slucaju i jedan i drugi su postizali golove u finalima LS, sto je svakako uspeh.
      Opet kazem, ako je kriterijum lucidnost, onda znam sigurno 50-100 igraca koji su daleko ispred obojice, od Ronaldinha, Zizua pa sve do Marcelinha, Okoche itd.
      sigpic

Comment

• Meni se plakalo kad se Zizou povukao, vise ih ne prave kao nekad

Ne volim fizikalce, robote i ostale, mnogo mi fale takvi igraci. Ne samo Zizou, nego svi pominjani tog tipa. Nadam se da treba samo da cekamo, valjda ce izleteti neki i iz ove masinerije...

Comment

• Tako je,nema vise fudbalskih dragulja,odavno vec,To smo vec poodavno apsolvirali..
          Kako se radovah sinoc auuuu porazeni su moji 'neprijatelji' uh sto ih mrzim ej,zlo!e da,Iniesta kaze da su osteceni za penal sta ti tu da kazes,ajde...sta Dace Bog da ispadnu,dace Bog!Ali ipak se bojim da Celsi nece moci izdrzati,suvise defanzivno se pristupilo,da su ovi imali srece,moglo je biti drugacije..Di Mateo mora dobro razmisliti za sledecu strategiju,moraju se pokazati zubi u revansu,ne smije im se dozvoliti da dave onu loptu u beskraj!Vjerujem da se moze instalirati igra koja ce biti odvaznija i hrabrija!Veci je strah od barselone nego shvatanje da se ne moze drugacije...To se mora iskorjeniti-strah!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
            Ma ne valja to nikako. Mogu da razumem navijace Chelsea-ija jer su ojadjeni od 2009. al brate sta vi ostali glumite neko ludilo. I ja mrzim Inter iz dna duse, od 2006 ih prezirem, ne mogu ocima da ih gledam. Al tesko da cete videti da cu ovde napisati toliko gadnih stvari, kao sto neki pisu za Barsu.
            Evo izvinjenje od mene ako sam rekao nesto lose, a jesam sigurno.
            Jbg, pokusajte nas shvatiti. Zivim za taj dan da im se vrati za 2009. godinu, jbg, pretjeram nekad, ali sve sto kazem odnosi se na Barselonu direktno, ne na forumase/navijace.
            Eto, sinoc pobijedismo, plus ja dobi neki novac, jbg, ponijela me atmosfera.
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Iako je Barsa bila bolja, Robbie je takticki odradio fantastican posao, sjajno su se spremili, veoma disciplinovano u odbrani, i iz par kontri su morali jednom pogoditi, i to Tito legenda.. U Barsi isto ovako, ne menjati postavu ni taktiku i nadati se u cudo, koje je sada itekako moguce...

Bayern-Celsi finale neko rece...
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Rezultati poslednjih sest utakmica Celzija i barse: 1-0, 1-1, 0-0, 2-2, 1-0, 1-1

Nijedna pobeda cigana.

Comment

• Ja planiram da u revansu opicim X

Comment

• Sve kaznjava Falcao. Golll!!!

Comment

• Prije svega zelim samo da kazem da stvarno ne vjerujem da niko nije uspio provaliti da sam trolao ova zadnja 2 dana oko Barce i Chelsea

btw. pola covjek pola zvjer, ime mu je RADAMEL !

Comment

• Valencia kako igra moze biti zadovoljna rezultatom. Neka druga ekipa je igrala protiv Reala prije par dana, nije ova sigurno. Ocajno postavljanje u odbrani. Ako ovako nastave igrati i u 2. poluvremenu Atletico ce uvaliti jos 1 gol sigurno i tako ovaj dvomec uciniti nezanimljivim. Valjda ce im Emery odrzati govor na pauzi.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Evo Rami se iskupi za greske koje pravio u prvom poluvremenu. Courtois je dobar golman, ali jos dosta toga mora naucit. Trebao je odnijeti onu loptu i kasnije iz kornera gol. Ovo je bolje za tekmu.

Comment

• Au , Radamel

Kakav majstor , kakva golcina , i to lijevom nogom ..

Valencia razbijena , nisam ovo ocekivao ..
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kakva golcina Falcao-a..
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Zasluzeno vodi Sporting... Lepse su igrali ali im je falila ta zavrsnica.

Mada opet mislim da ce se na kraju odlucivati izmedju dva Atletika.

Comment

Working...
                                X