Sad kad Milan diskvalifikuju iz LS.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Sta bi bilo da su igrali na Veledromu sinoc. Teren jos gori nego na San Siru...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ma to je sve proizaslo zbog toga sto nisu dali gol. Ne sjecam se zadnji put kad Barcelona nije dala gol. Pa su sada isfrustrirani vjerovatno...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
ja sam zaspao sredinm drugog poluvremena Barselona ona igra dodavanja me uspavala!Milan je sposoban da odigra odvazno na Nou Kampu iako to zvuci paradoksalno!Malo odvaznije i moze se do nazovi senzacije..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Veceras 2 odlicne tekme na rasporedu kojim sam se nadao prije zrjeba i eto, dobio sam ih, da gledam
Nadam se da ce Falcao veceras da radi kao i citav tim. Atl.Madrid po meni vazi za ekipu koja moze daleko da dogura ovdje, a kad kazem daleko mislim na finale. Zestoka su ekipa, to su pokazali u vise navrata, sa lahkocom su izbacili Lazio i Besiktas a veceras ce vjerovatno biti malo teze.
U drugom duelu navijam za Schalke
Comment
-
Španci i u Ligi Evrope dokazuju da su najbolji na svetu trenutno. Valensija zaostaje za vodećim 28 bodova, i ne može da ugrozi ni Real, ni Barsu, pa pretpostavljam da ce sve uložiti na osvajanje LE. OK mi je što je utakmica Šalke - Bilbao izabrana za prenos na TV, ali bih vrlo rado gledao Valensiju. Poslednji put sam uspeo da nadjem link koji je bio odličan, pa i danas držim palčeve da sve bude ok na http://www.tebowzone.com/football-live-streaming/ . Dobrog fudbala nikad dosta...
Comment
-
Originally posted by milefudbalica View PostŠpanci i u Ligi Evrope dokazuju da su najbolji na svetu trenutno. Valensija zaostaje za vodećim 28 bodova, i ne može da ugrozi ni Real, ni Barsu, pa pretpostavljam da ce sve uložiti na osvajanje LE. OK mi je što je utakmica Šalke - Bilbao izabrana za prenos na TV, ali bih vrlo rado gledao Valensiju. Poslednji put sam uspeo da nadjem link koji je bio odličan, pa i danas držim palčeve da sve bude ok na http://www.tebowzone.com/football-live-streaming/ . Dobrog fudbala nikad dosta...sigpic
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View Posthttp://www.sportske.net/vest/medjuna...ren-73328.html
Ultimativni cin jadnosti i ciganstva. Prevazidjose sami sebe.
Cim ih ne krene kukaju na sve strane, to su zene zarobljene u telima muskaraca.
Doduse uvek ima izuzetaka i treba se takvima diviti u toj sredini.
Comment
Comment